tşk edriz teyzesi saçları az va cansız uzayınca çirkin duruyo kulaklarının üstüne kıl gibi iniyo yanları kabarıyo babası gibi inat saçları gerçi kendide inat :)derya allah gönlüne göre versin cnm istemiyorsan umarım bir sürpriz olmaz
nagihan eymene sıhhtler olsun biz henüz hiç traş olmadık bu kışta yptırmıycaz yaza traş edicez bakalım nasıl kıyabilicez bilmiyorum
gunaydınnn;
aşağı yukarı hepimiz aynı miktarda sut veriyoruz o zaman.kahvalyıda ve yatmadan once olmak uzeree 2 kere sut veriyorum toplam 300,350 ml oluyor..
şekercik çok haklısın okumuş,kulturlu kesimin çok doğurması lazım,sizi desteklıyorum kızlar,doğurun 1'er,2'şer tane daha..beni soracak olursanız benim cesaretim yok,3-5 yaş daha genç olsaydım doğurabilirdim:26:
gamze doğum gunu menunuz süpermiş,ellerine sağlık.nagiş sen şimdi doğum gunune gidiyon deme, yerken o guzelım yıyecekleri bızıde duşun bizim yerimizede ye emi
eymene saatler olsun,mert'in de traş vaktı geldi.çok kestırmıyoruz sadece uçlarından aldırıyoruz gozune girmesin diye arkalar uzun at kuyruğu yapılabilecek kıvamda saçlar..
herkese çok uzun bir aradan sonra slm
şifremi unutmuşum yeni bir isimle geldim aranıza
sgumus ben
meralcigim ben gunluk 200-300 ml kadar sut veriyorum oglenleri vermek istemedim sonra istahini keser diye az mi ben de bilmiyorum bir doktor 500 ml mutlaka sut icmeli diyor hani su catlak dokotr a\var ya diger dokotrlari begenmeyen elestiren iste o...
nagis eymen e de saatler olsun demek guzelce oturup tiras oluyor masallah diyorum...
emme olayının bitmesiyle bizimde gece beslenmemız bitti.uyumadan içiriyorum en son sonrada kahvaltısında içiyor..
sağol canım mertin doğumgünü ne zaman adaşlar oğlumla ya 2. ismimiz mert
akrep olduklarını belli ediyorlar bayramın 1. günü eltiminde kızı oldu seninkide akrep yandın dedim
oğlumun doğum gunu 29 ekımdi.kasımda beklerken ekımde geldi:)
nerdeyse tamamen aynı oluyormuş adları bizimkilerin.ben denizi çok istemiştim,eşim karasız kaldı.sonra asrın dedim eşim popstr adı gibi dedi.mert asrın koyalım dedi.sonrada sadece mert'e karar verdik.
salondakı koca saksıyı devişmiş benim mert.ben kaçtım,kolay gelsin bana
tşk edriz teyzesi saçları az va cansız uzayınca çirkin duruyo kulaklarının üstüne kıl gibi iniyo yanları kabarıyo babası gibi inat saçları gerçi kendide inat :)
tşk ederiz meralcim bizde at kuyruğu kıvamında saç yok ki
ohhh sizin yerinize falan yiyemem anacım gelin kendiniz yiyin bi zahmet zatiii duba gibiyim aaaa
hoşgeldin
tşk ederim cnm valla nasıl tıraş oluyo bilmem babasıyla gidiyo akşam anne sende gel dedi bende anneler berbere gitmez dimi babası dedim babasıda evet oğlum anneler gitmez biz ikimiz baba oğul takılalım tamam mı dedi pamam dedi gittiler
süt konusunda versem eymen 1lt içer ama süt içerse yemek yemiyo bence 250 cc yeter 1 kase yoğurt yiyo peynirle pek arası yok ama yumuşak ekmeğe domates peynir yapmıştım kendime bayıla bayıla yedi sıpa
oğlumun doğum gunu 29 ekımdi.kasımda beklerken ekımde geldi:)
nerdeyse tamamen aynı oluyormuş adları bizimkilerin.ben denizi çok istemiştim,eşim karasız kaldı.sonra asrın dedim eşim popstr adı gibi dedi.mert asrın koyalım dedi.sonrada sadece mert'e karar verdik.
salondakı koca saksıyı devişmiş benim mert.ben kaçtım,kolay gelsin bana
sgumus hoşgeldin cnm hatırlıyorum nicini eskilerden oğluşunun doğum günü kutlu olsun
cnm 6 tane 200 lük süt içerse çocuk 1 lokma yemek yiyemezki yani tuğkan asla yemez benimkide istiyor süt ama vermiyorum vallhi içtiği zman kesinlikle tıkıyor ben bebekken bile 500 cc devam sütü vermedim 6 ay emdi zaten 6 ay sonrada sbh kahvaltısı +meyvesi+yoğurdu+sebze çorbası bazen gece muhallebisi asla 500 içmiyordu tuğkan350de falan kalıyordu hatta drumuza demitim 500 içemiyor die sen günde yarın litre süt iç bakalım 1 lokma yemek yiyebilirmisin demişti halıda gelmişti bana
slm kızlarr nasılsınız?çağan uyudu bakalım babası 2 gündür evdeydiya babasının burnundan getirdi beni istemiyo sürekli elinden tutup evin içinde geziyolar yemek filan yedirmiyo bende hiç ses çıkarmıyo kendi kaşınıyo napayım
yeni gelen arkadasım hoşgeldin tekrardan aramıza..denizin doğumgünüde kutlu olsun canım inatlaşma olayı bizde çok fazla var
nagihancım eymene saatler olsun canım biz çağanın saçını kestiriyoruz çünkü maşallah çok saçı var mecbur kalıyoruz ama en son bayram öncesi sadece toplatmış babası uzatacağım diyor..
meralcim kolay gelsin canım çok yaramazlar yaaa
ama biz yemek yerken mutlaka mama sandaliyesinde ondan bundan yer biz kalkana kadar yerinden kalkamaz ben yemeklerimizden önce oyunla yedirip sonra masaya oturtuyorumm orda iki üç lokma yiyoo
tşk edriz teyzesi saçları az va cansız uzayınca çirkin duruyo kulaklarının üstüne kıl gibi iniyo yanları kabarıyo babası gibi inat saçları gerçi kendide inat :)
tşk ederiz meralcim bizde at kuyruğu kıvamında saç yok ki
ohhh sizin yerinize falan yiyemem anacım gelin kendiniz yiyin bi zahmet zatiii duba gibiyim aaaa
hoşgeldin
tşk ederim cnm valla nasıl tıraş oluyo bilmem babasıyla gidiyo akşam anne sende gel dedi bende anneler berbere gitmez dimi babası dedim babasıda evet oğlum anneler gitmez biz ikimiz baba oğul takılalım tamam mı dedi pamam dedi gittiler
süt konusunda versem eymen 1lt içer ama süt içerse yemek yemiyo bence 250 cc yeter 1 kase yoğurt yiyo peynirle pek arası yok ama yumuşak ekmeğe domates peynir yapmıştım kendime bayıla bayıla yedi sıpa
sgumus hoşgeldin cnm hatırlıyorum nicini eskilerden oğluşunun doğum günü kutlu olsun
cnm 6 tane 200 lük süt içerse çocuk 1 lokma yemek yiyemezki yani tuğkan asla yemez benimkide istiyor süt ama vermiyorum vallhi içtiği zman kesinlikle tıkıyor ben bebekken bile 500 cc devam sütü vermedim 6 ay emdi zaten 6 ay sonrada sbh kahvaltısı +meyvesi+yoğurdu+sebze çorbası bazen gece muhallebisi asla 500 içmiyordu tuğkan350de falan kalıyordu hatta drumuza demitim 500 içemiyor die sen günde yarın litre süt iç bakalım 1 lokma yemek yiyebilirmisin demişti halıda gelmişti bana
olmuyo yapamıyorum artık dayanmıyorum bakamıyorum yaa nesliye boğasım geliyooo sinirimden boynum kaskatı olduu boynumu oynatamıyorumm bile parka götürüdm hava alsın diye gidişimiz zaten olaylı olur bunu giyicem bunu giymicem giydirme çıkartmaa sorunları gitmeden bezdiriyo kendinden giderken hem motorunu hemde kamyonunu almak istedi tercih et dedim ikisisde olmaz sadece birni alabilrisn yok ağlamaya başaldı neyse apartmandakiler rahatsız olmasın diye ikisnide aldı bide demiyomu benide kucağına all ben üçünü birden nasıl alayım giderken ağlaya ağlaya parka indik gittik parkaa çocuklar var oyuncaklarını aldı diye ağlıyo ona ağlıyo buna ağlıyooo şuna ağlıyo oynadı biraz hadi eve gidelim deidm kucağına la yürümücem die bağırıyo almadım inat ettim alamzdım da zaten oyuncaklardan yine ağlaya ağlaya eve geldii bu sefer tuturdu baba baba diyee bende ağzını ortasına iki tane çaktım herşeye ağlamıcaksın dedim bu sefer çıldırdıı oraya buraya atıyo kendini oyuncaklarını fırlatıyoo delirtti benii sonra yatalım dedimm yatmıyooo offf yemin ederim çıldırcam artık bazen boğazını sıkasım geliyo yaaa nedir bu yaaa atık nasıl darancağımı şaşırdımmm
nagiş fotograflarını gormesem inancam duba gibi olduğuna da allahdan face var:)
tuğkana ne aldın,merak ettim şimcik...
o çocukda yıyemıyordu zaten,sutle beslıyorlardı.iştahsız,yemek yemiyor diye yakınıp duruyorlardı.meğerse çocuk tıkanıyormuş sutten..
bahsettiğim çocuğu evlattık aldılar doğar doğmaz onlara geldi.emzirme olayı falan olmayınca sutu abarttılar.allah ,için çocuğa çok seviyorlar,çok iyide bakıyorlar ama bazen herseyın en ıyısını biz biliriz havasındalar o yuzden bende karışmadım sut olayında..neysekı dr farketmişde çocuk şimdi toparlanmaya başladı..
olmuyo yapamıyorum artık dayanmıyorum bakamıyorum yaa nesliye boğasım geliyooo sinirimden boynum kaskatı olduu boynumu oynatamıyorumm bile parka götürüdm hava alsın diye gidişimiz zaten olaylı olur bunu giyicem bunu giymicem giydirme çıkartmaa sorunları gitmeden bezdiriyo kendinden giderken hem motorunu hemde kamyonunu almak istedi tercih et dedim ikisisde olmaz sadece birni alabilrisn yok ağlamaya başaldı neyse apartmandakiler rahatsız olmasın diye ikisnide aldı bide demiyomu benide kucağına all ben üçünü birden nasıl alayım giderken ağlaya ağlaya parka indik gittik parkaa çocuklar var oyuncaklarını aldı diye ağlıyo ona ağlıyo buna ağlıyooo şuna ağlıyo oynadı biraz hadi eve gidelim deidm kucağına la yürümücem die bağırıyo almadım inat ettim alamzdım da zaten oyuncaklardan yine ağlaya ağlaya eve geldii bu sefer tuturdu baba baba diyee bende ağzını ortasına iki tane çaktım herşeye ağlamıcaksın dedim bu sefer çıldırdıı oraya buraya atıyo kendini oyuncaklarını fırlatıyoo delirtti benii sonra yatalım dedimm yatmıyooo offf yemin ederim çıldırcam artık bazen boğazını sıkasım geliyo yaaa nedir bu yaaa atık nasıl darancağımı şaşırdımmm