Merhabalar
Kıyas yapan annelerden olmak istemiyorum ama heralde bundan alıkoyamayacağım kendimi.
Kızım akıllı bir çocuk çok güzel konuşuyo her şeyi anlıyo ve anlatabiliyo.
Bazı oyunları alıştırıyorum tekerlemeler falan hemen kavrıyo.iki ay önce tuvalete alıştırmak istedim.bana açıkça hayır ben bezime yapmak istiyorum tuvalete yapmicam dedi.ona bir ara çok kafa yordum acaba geç mi kaldım diye ama şimdi onu atlattım
Bu akıllı çocuğa renkleri öğretmeye çalışıyorum mesela bilerek yeşile pembe diyo pembeye sarı...yani bazı konularda inatlaştı mı artık telafisi yok.Aylardır böyleyiz inatla renkleri de öğrenmek istemiyo kısacası.Bu aralar eşyaları yere fırlatmaya başladı her türlü yöntemi denedim kızmayı,küsmeyi, cezayı ,görmemezden gelmeyi konuşmayı tehdit etmeyi hatta hafifçe vurmayı bile her şeye rağmen bir daha fırlatacağım diyo.En önemli inatımızda yemekle alakalı yemek yememek konusunda inadını da aşamıyorum.Sizler ne yapıyorsunuz.bu yaş grbunun özellikle sevdiği bir yemek var mı acaba ya da yedirmenin bir yolu
Sizin çocuklarınız nasıl?
yemekleri oyuncağa benzetmeyi denediniz mi dün eymen yemicem diye inatlaştı yemekte bezelye vardı bak oğlum kaşıkta küçük küçük on tane top var yemek istermisin dedim ooo başladı yemeye anne top ver diye bide ben bişey yediremezsem top köfte yani ekşili köfte yapıyorum