- 1 Ekim 2009
- 448
- 8
- 41
hoşgeldin aramıza her zaman bekleriz
ben geçen yıl çarşıdan almıştım epeyde kalındı ama bu yıl halen almadım oğlum asla üstünü örtmüyo anlaşılan sıcağı sevmiyo onun için ince terletmeyen ve içinde elyaf olmayan bişey arıyorum ama halen karar veremedim onun için cevap veremiyorum ama mc de var c&a da var mcdekini beğendim ama 72 tl idi çok diye almadım :26:
canım oğuz kreşe başladığında haziran ayında bende özel ders aldım eşime göre hiç işe yaramadı özel ders kendisi çok biliyor ya sürekli bana ders veren hocayı aşağıladı.. trafiğe çıkmaya başladığım günler bundan 2 ay öncesiydi her sabah işe ağlayarak geliyordum çünkü eşim yanımda dır dır dır hiç susmuyordu bide abimde oluyor arabada kabus gibiydi yaa eşten asla araba öğrenilmez bunu bilir bunu sölerim bence özel ders çok işe yaradı direksiyon hakimiyeti hiç yoktu kendime güvenim yoktu çok şükür başardım :)) korkulacak bişey yokmuş.. 1 hafta eşimle gittim geldim şimdi çok şükür öğrendim oğlumla özgürüz :)) ben 5 gün 1 saat ders aldım hoca bana 10 saat alırsan garanti demişti ama vaktim yoktu yetti sanırım...
mert e bravo diyorum alkisliyorum yakinda uyur kendi kendine de sen de biraz daha rahat edersin meralcigim....
nagihan nartan da ayni yaninda yatmazsam cok zor uyuyor hatta uykuya direniyor bir iki uc masal derken bana fenaliklar geliyor bir de yeni yeni sadewce ben de uyumak istiyor babsiyla da uyumak istemiyor dolayisiyla her aksam biraz zorlaniyorum hele ki izledigim dizi varsa...
günaydın arkadaşlar naber nasılsınız
günaydın cnm ben iyiyim sen nasılsın
iyi canım. bir değişiklik yok. rutin hayatıma devam :))
deniz nasıl keyfi yerinde mi :) sabah lavobaya gittim elimi yüzümü yıkadım eymen uyuyodu odaya bir girdim paşa kalkmış kendi yatağından bizimkine geçmiş karyolanın ayak ucuna bağdaş kurup oturmuş ellerde dizlerinde dalai lama gibi oda da loş aklım gittisonrada başladım gülmeye çok şirindi çok 3 gündür dudağım uçuklu öpemiyorum paşamı çok özledim çok
allahım eymene bak yaaa :)))
bizimkide daha küçükken böyle bir korkutmuştı bizi :))
eşimle ışıkları kapatmış film izliyoduk. korku filmi. deniz uyanmış hiç ses etmeden odaya doğru yürümüş. gözlerim kapıya kaydı biara. bir cisim gördüm gözünü dikmiş bana bakıyo. ay o panikle nasıl korkup çığlık atmıştım. eşim daha beter. donup kalmıştı öyle
iş arkadaşlarımın selamı var burada size :))
günaydın hanımlarr çocuklaer artık heryerden çıkıyorlar bizimkide oyun parkından inip çat kapı odaya gelip bizi çok korkutmuştur ama korku filmi izlerken felaket olurdu herhalde :)
derya çağan hele okula başlasın bişeyi kalmaz ama kızlarında dediği gibi olan sana oluyor bir ara bizimde ısırdı bidönem saçımıza sarıldı hiç sesimizi çıkarmadık görmezden geldik geldi geçti biz sık toplanıyoruz arkadaşlarınada vuruyordu ben ona tabi sessiz kalamıyordum yapma die müdahale ediyordum arkadaşlarım karışma sessiz kalırsan geçer dediler sende tepki verme unutur şuanda tek derdimiz oyuncak paylaşamaması hele kendi oyuncaklarını kesinlikle vermiyor inş. geçicektir öyle umuyorume lbet öğrenicek paylaşmayı sabır diyoruz unutma