bizimki de bayılıyor o karışımaa:))afiyet olsun tugkan a masallah degisik lezzetler tadmasi guzel bizim nartan huylu yeni lezzetlere hep kapali bir zaman gecmesi lazim ki alissin ama ben her sabah kahvaltida kirmizi biber birseuru yesillik yerim o da basladi artik kirmzi biber yiyor kahvalti da....
kizlar nartan bu karisim kahvaltidan sikildi sanirim bizimle ediyor daha az yiyor ama napayim alisacak sanirim.....
ondan yiyor sonra bizim yanımızda da takılıyor minik bi dilimballı ekmek ya da sırf zeytin yiyor
aman yemesin çikolata fialn ben çok karşıyım o çikolataya çocukların iştahını kapatıyor yaaaa bal tamam pekmez de okey ama ne o sbah sabah çikolata!tek tek çok az yiyorlar cnm bazı sbh sadece yumurta yiyor mesela tuğkanda napalım yumurta tok tutar diyip avunuyorum karışık yedikleri zaman çok yiyorlardı ama artık mesela istiyor anne zeytin yicem diyor istersen verme anneanesi peynir yaptı mesela onu çok sevrek yiyor yumurta fiks zaten her sbh domates salatalık yer krem peynir seviyor ama kesinlikle reçelmiş çikolyatmış pekmezmiş balmış yemez kalvaltıda ekmekte bu aralar sadecde çorbasına doğrarsam hiç ekmek yemiyor
bu akşam bizimki ilk kez çokkkk açık limonlu minicik bi brdak çay içti:) ilk tatması ben çok ciddiyim ya bu konuda