esincim mustafayada sanada çok geçmiş olsun eşimde çok hastalanmış ondanda bana ve çağana geçer kesinn yandık yani ama o kendi kaşındı banyo yapıp dışarı çıkıyo bu soğukta tişörtle işe gidiyo evde atlet ve kapriyle geziyo sonrada havalar soğumuş bende hastayım diyo bide yarın izinliydi yemeğe çıkacaktık yalan oldu oda..ayrı kalmak kesinlikle çok iyi geliyo kıymet bilirler boşver arada lazım böyle benim kocaya sorarsan bende çok dırdır yaparım
minecim dra gidicem ama alttan muayne ettikleri için hoşuma gitmiyo doğumda bıktım çünkü o yüzden gitmiyordum ama hormon testi filan istiycem bide kanda baktırcam idrarda negatif çıktı
ya kızlarr bu çağan bıktırdı beni artık annem gelmiş herşeye ağlıyo ama gözünden hiç yaş akmıyo sadece dediklerini yaptırmak için yapıyo yanii beni istemiyo benden korkuyo yanaşmıyo bana bu aralar çok üzülüyorum acaba beni sevmiyormu?
deyacım sen eşinle oturup konuş senin hayır dediğini o evet diyormuş.bu durumda senin çağanda otorıte kuramamana sebep oluyordur.senden korkmuyor da sen yuz vermiyorsun diye seni takmıyordur diyelım.
şekercik tavsiyeler için teşekur edrim canım.tarık şimdi nasıl geçmiş olsun
esin sizede geçmiş olsun
bende sabah dinledim sabiha hanımı,gamzede çok guzel ozetlemişsin elıne sağlık..
sitede ben ve 4 tane misafir var
offf eşim bu gece nöbetçi evde yanlızları oynuyoruzz nesliyle yemek yapmadım kendime dolapta 1 tane poaca vardı migrodalgada çevireyim yiyeyim yeter bana dedim odaya geldim nesli kıtlıktan çıkmış gibi atladı poacanın üstüne o yedi bitirdi onada tarana çorbası yapmıştımmm :)) aman yesinde zillli hanımm sorun diil ama çorbayıda işnş içer ilerliyen saatlerdee...
selam kızlar nasılsınız sıpalar iice yaramazlaştılar demi benimkide aynııı hiç durmuyo herşeye ağlıo güceniyo nasıl davranıcağımı şaşırıyorum bende kış depresyonumda başladı zati yazın yine bi parka gidiyoduk şimdi oda yok öfff...bende kış temizliği yaptırcam haftasonu yardımcı gelcek bakalım ben taşınırken yaptım çoğunu perdelerde yıkandı halı koltuk cam kapılar bi silinsn yinede kışı rahat geçirem demi yaniii....