- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.248
sağol cnm :)
evet sanırım bebeklerin kıskançlık zamanları geldi:) valla ben sırf anneme kolaylık olsun deyü uğraştım durdum napiiim farkındayım benziyoruz:)
ay ne güzel şarkı o:)
sen nerdeydin normalde?
selam kızlar ben dün gittim çocuğu aldım sonra kocamı bekledim beraber döndük eve. birazdan işe gidicem size bakayım dedim bu yıl programım çok rahat 11 yıldır olmadığı kadar o da tarıkın şansı bide müdürün iyi niyeti diyorum:) Allah bin kere razı olsun adamdan...
kanada montreal deyim... yolun duserse beklerim bi neskayfe icmeye)
günaydın kızlar. naber nasılsınız?
geçmiş bayramınız kutlu olsun...
bakayım bayramda neler yapmışsınız. ben bi geçmişi okuyup geleyim
evet ben de hiç sevmem öyle adam gibi giydirilen çocukları ben çocuklarda en çok salopet seviyorum bide rahat eşofmanlar:)evettttt simdide gelelim benim gunume..bu gun kan verdim kandegerlerine bakilacakmis en son dr gittigimde acil baktir dediydi anca bugune kismetmis :)) anama cekmisim bicak kemige dayanmadan hastaneye gitmiyorum.. okula gitmek istemedim rapor lazimdi bu sebeble elimdeki kan sayimini kullandim acikcasi :)) sonra ev alisverisi yemek is derken zaman gecti gitti, yoruldugumla kaldim dinlenemedim bile. cocuklarin kreste foto cekimi vardi bugun bir buyuk iki kucuk resim cekiceklermis millet bi giydirmiski couklari dugune gider gibi bende cektim kotu tsortu ustlerine oyle goturdum. ne oyle takim elbise papyon hic sevmem cocukta takim elbise cocuk cocuk gibi giyinsin demi yani buyuk gibi adam gibi ne gerek var cix cix cixxxxx....
bu gun bi sutlac yapayim dedim basina gelmeyen kalamdi garibimin.sonuc sutlac oldu pilav....pirinc olcusu az geldi gozume biraz fazla koydum anammm pirincler sistikce sisti oldu kocaman :))) ilk defa kullandigim cin pirinciydi minnaciklardi normalde sonra sanki evrim gecirdiler dev gibi oldular....bizde yerken sut katiyoruz esimin icadi :))
erkek kardesim dun turkiyeye rreport ( yurtdisi) oldu.. cocugun onca senesi gitti su salak amerikalilarin yuzunden. savasti ikizkule bombasiydi derken askiya aldilar kagitlarini cocuk orda uniye kadar okudu etti sonrada oturumun yok diye sinirdisi ettiler cocugu. annem cok uzuldu kadin kahroldu kac gundur. simdi iki avukat tuttu islemlerini yapsinlar diye bakalim ne sonuc alacak 13 sene oldu ya hala oturum alamadilar heee tabi musluman olduklarininda cok buyuk payi var amerika icin onbir eylul olaylarindan dolayi ya dusmanlar hala muslumanlara. herseyin hayirlisi bakalim...
kanada montreal deyim... yolun duserse beklerim bi neskayfe icmeye)
tamam canım:)))
geçen gün kanada ile ilgili bi prog vardı çok güzel kanada da sordum işte.
evet ben de hiç sevmem öyle adam gibi giydirilen çocukları ben çocuklarda en çok salopet seviyorum bide rahat eşofmanlar:)
ay ilginç yaniii aman ne tırsak şu amerikalılar
tamam canım:)))
geçen gün kanada ile ilgili bi prog vardı çok güzel kanada da sordum işte.
ayna programi mi? iki bolumde yayinladilar toronto ve montreal.
kizlarrrr papucu yarimmm cik disariya oynayalimmmm :))) gecmisi birakin gelecege bakin huuuuuuu sizi bekliyorummm
günaydın kızlar çok şükür tatil bitti ben hiçbir tatilde bu kadar yorulmamıştım bide ben eve yatılı misafir geleceği zaman stres yapıyorum oda yordu herhaldee bide yaşananlar gerilim vs neyse geçti inş tez zamanda hallolur
oo meral bu bayram sana güzelmişaman daha da güzel günler olsun inşallah
ohh derya çağan büyüyüp akıllandıkça sende hep gezmelere bak bizi boşlama küserim sonra
kızlar oğluma incecikte olsa uyku tulumu almam lazım hayatta üstünü örtmüyo oda yetmiyo uyku arasında bile çoraplarını çıkartıyo çok korkuyorum hasta olmasından
dün bir ara fırsat bulup sarıldım eşime ne olur kızma bana bir fırsatını bulup halledicem bu sorunu sen çok haklısın bin pişmanım bir daha hiç kimseye borç falan vermem dedim oda sarıldı şimdi bişey deme onları çekemiyo gibi olur üstünden zaman geçsin dedi o anda bişey demediysen şimdi deme dedi bende adam bana araba aldım demediki dedim gerçektende demedi yoğurt almaya bakkala gidince gördüm ahh canım kocam başkası olsa canıma okumuştu
:))))))şebom gunaydın yavrım,yazdıkça yazmışın ne edelım oku oku bititemedim...şaka diyorum ha kızma olar mı..iyiki yazmışsın hep kocaman bir gulumsemeyle okudum...
gunaydın kızlae,geçmişi okurken mert uyandı.bir baktım karnına kadr çiş içinde yeni işemiş bellı,daha sıcaktıhiç boyle olmamıştı bez çok şişmiş ondan galıba.şimdi kahvaltı yapacağız..
şebnem bende sevmiyorum oğle takımlar falan 2 pantolan var onun dışında bir dolu eşortman altı aldım,rahat rahat her yere giydiriyorum eşortmanları...
simdi noldu biliyomusunuz oldum gulmekten.. esim bana face den mesaj atti '' saat 1.45 hanimim ne zaman yatmayi dusunuyorsun'' bastim kahkahayi. esimde taaaaaaa mutfaktaao orda nete giriyo ben salonda chetlesiyoz. bu chetin sonu koridorda bulusmayla bitecek gibi :)))
günaydın bende geldim
dün eşim aradı akşam sinemaya gidelim dedi olur dedim ama annemlere söyleyene kadar akla karayı seçtim zira kardeşim yüzünden ortam halen gergin babama söyledim diye annem acık kızdı galiba oğlu çok kıymetlidirde
neyse gittik behzat ç yi seyrettik güzeldi fena değildi sonrada eşim bana sahlep ısmarladı ohh iyi geldi valla saat 22:30 da evdeydim babam diyoki siz ne vicdansızsınız o ne demek ya dedim 2,5 senedir sen bizim nasıl olduğumuzu biliyomusun babacım sence bizimde hakkımız değil mi dedim (kızdım ama bişey diyemedim )
oğlum uyumamıştı annem bana küsütnmü dedim küstüm dedi gel barışalım dedim barıştık :) valla kırk yılda bir kıydım sonuçta bayram tatilim tamamen oğlumlaydı 1 dk ayrılmadım e yarında tatil bir 2,5 saat ayrı kalmışız çok mu üst kat alt kat gezmiş durmuş
aynen yatılı misafir olunca bende çok kasıyorum kendimi hersey dort dortluk olsun derken ama hiç iyi olmuyor aslında biraz rahat olmak lazım...
senin grip olayları nasıl oldu,şimda nasılsın?
kardeşinin yatığı uzucu zor durumda kalmışsın,inş bir an once hatasını anlar..
chuky çok guzel bir araba gule gule kullansın eymen paşa.mert'in o arabanım varlığından pek haberi yok,reklamlarda gorunce ona benzer bir kamyonu var renk falanda benziyor gidip onunla oynuyor daha aymadı yanı
günaydın bende geldim
dün eşim aradı akşam sinemaya gidelim dedi olur dedim ama annemlere söyleyene kadar akla karayı seçtim zira kardeşim yüzünden ortam halen gergin babama söyledim diye annem acık kızdı galiba oğlu çok kıymetlidirde
neyse gittik behzat ç yi seyrettik güzeldi fena değildi sonrada eşim bana sahlep ısmarladı ohh iyi geldi valla saat 22:30 da evdeydim babam diyoki siz ne vicdansızsınız o ne demek ya dedim 2,5 senedir sen bizim nasıl olduğumuzu biliyomusun babacım sence bizimde hakkımız değil mi dedim (kızdım ama bişey diyemedim )
oğlum uyumamıştı annem bana küsütnmü dedim küstüm dedi gel barışalım dedim barıştık :) valla kırk yılda bir kıydım sonuçta bayram tatilim tamamen oğlumlaydı 1 dk ayrılmadım e yarında tatil bir 2,5 saat ayrı kalmışız çok mu üst kat alt kat gezmiş durmuş
şebnem hoş geldin bebemmmm iyi olmanıza sevindim bayram bayram gibi değil buralarda demişsin ya artık buralarda da değil be gülüm
kardeşine üzüldüm inşallah davadan iyi sonuçlar çıkar
şekercik kahve içeceğim kapatıyorum tarığı göndersene baksın falıma
meral sen nasılsın mert nasıl eymende dün gece yanıma geldi bir baktım heryeri çiş değiştirdim ama yzık yavrum uyuyo bir yandan ama buldum içindeki çıt çıtlı badi tamsa ve biraz çok çiş yaparsa şişiyo badide sıkınca benden sızdırıyo
havan batsin emiiiiiiiiii..... biz kocalarla kanli bicakli siz sinema salep keyif catmissiniz... dusmanlariniz catlasin kizzzz allah her gununuzu boyle cukulata kivaminda yapsin canim benim ne kadar mutlu oluyorum sizden pozitif haberler alinca. annene bakma sen ayrimcilik yapmis iyi etmisin soylemekle ama asil muhatabin kardesin olmali araci koyma araya onlarda iki arada bi derede kalmasin
şu netin hem iyi hem kötü tarafı var :)demek taaaaa mutfakta ne kadan uzakmış