- 28 Şubat 2009
- 6.545
- 7
- 39
herkesin bayrami kutlu ve de mutlu olsun diyecegim de neredeyse bayramin son gunu oldu ancak ugrayabildim annem de kurbandi suydu buydu ugrasti
pek yanimda olamadi kocam da calisti yani yalnizim dostlarimi oynadim....
dun dogum gunum ve evlilik yildonumumuzdu sabah cocuklarla brunch a gittik nartan cok ama cok uslu durdu yerimizden kalkmamiza bile gerek kalmadi tabi ikisinin de kahvaltisini yaptirip ciktim orada zor olur diye ve aytes te ilk defa kahvalti etti bana en guzel hediyeyi verdi sagolsun... hava da superdi... sonra kocam ise gitti ben cocuklari anneme biraktim eve geldim savas alanina cevrilmis evi topladim bir dus aldim hazirlandim ciktim..... hediyelerimi almaya avm ye gittim ninewestten canta ve ayakkabi ama numarsi kalmamis getirecekler bakalim......
sonra anneme gittim aytes i aldik ciktik ama nartan hic kalmak istemedi ben de gelwcegim dedi ama icim parcalanarak hic istemeyerek onu birakip aytes le ciktik nartan a dogum gunu hediyeleri aldik..... dogum gunu susleri bulamadik bakalim bugun animasyon malzemeleri satan yerlerde cok guzelleri oluyor acik olursa alacagiz.....
ege mutfagi yapan bir balikciya gittik aytes le cok guzel ege deniz mahsulleri mezeleri yedik cok guzeldi ege mutfagi sohbet guzel bir muzik eeee daha ne isterim ki superdi...
aytes pek sorun cikarmadi sagolsun annesine hediye vermeye devam etti bir dsure sonra uyudu... tam kalkarken uyandi onda da emdi kucagimda uyudu yani kizlar guzel bir gece gecirdik
nartan hala ananede cok ozledim cokkkkkkkkkkkkkkcooooooookkkkk burnumda tutuyor simdi nartan in suslerini almaya gidecegiz sonra birkac parca birsey hazirlariz ve normal bir alelade pasta oyle resimli falan istemiyorum ben cikolatali olsun yeter.... birkac arkadasim annemler kardesim gelecek kendi aramizda sayilir nartanima kutlama yapacagizzz..
iyi ki dogdu benim tatli akilli yakisikli bidik oglum..... hayatimiza renk kattin bizi cok mutlu ettin allhimda seni heppp mutlu etsin emiiii seni cok seviyorum yavrum benim....
nurancığım doğumgünün ve evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım çok güzel ve sakin bi gün geçirmişsin mutlu olmana sevindim canım ..cicilerinide güle güle kullan canım..
nartancığımın doğumgünüde kutlu olsun ailecek mutlu yıllara olsun inş