2009 Kasm Anneleri

geldim,kimse kalmamış

nurancım bizde o markanın keçelı ve pastal boyaları var.onada bakayım bir ara,sağolasın haberdar ettığin için bizide....

kızlarr,eşim gelecekmiş birazdan,merti ona devretcem hava guzel burda parka falan gitsinler.bende tatlımı,yemeklerimı yapacağım...herkesin bayramını kutluyorum.hepimize iyilikler,sevgiler getirmesini diliyorum bu bayramın.topiğimizin uzerindekı negatıf enerjiler bitsin geçsin artık.hasta annelerimiz,bebeklerimiz iyileşsin,kocişlerle sorunlarımız bitsin gitsin...(cuma dası gibi oldu biraz)

mustafa,çağan ,eymen,efe ve nartan doğum gununuz kutlu olsun yavrular..nice nice sağlıklı,huzurlu yaşlara...iyiki doğmuşsunuz,annelerinizle tanışmamıza sebep oldunuz....

Son düzenleme:

hadi bakalım meralcim kolay gelsin sana hamarat hatun ben iş bile yapmıyorum hava güzel çağanı alıp dışarı çıksammı diye düşünüyorum ama gözüm kesmiyo akşamada pizza yapıcam zaten yemeğimin adı hazır.güzel dileklerin için sağol canım bende herkesin bayramını kutluyorum ufaklıklarında hepsini kocaman öpüyorum ..
evet canım bu sıpacıklar tanışmamıza sebep oldu ne iyi ettiler hayatımıza katılmakla öyle değilmi?bu arada evet bayram sonu inş çok daha güzel haberlerle geliriz diycem ama ben hep burdayım zaten biyere gitmiyorumki geleyim

iyi bayramlar hanımlar herkese güsel sevdikleriyle keyifli bir bayram diliyorum 2 gündür giremedim işimi bitiripte yarında yolculuk vara kşamüzeri sanırım tea önümüzdeki haftabaşı görüşmek üzere inş. kuzular hasta olmaz eşlerde hanımlarını bol bol gezdirir buzlar erir anneler babalr uzaktakiler gelir veya gidilir hasrateler giderilir ay içimde bir mutluluk var çocukluğumdaki gibi olmasada oğluşumla bayram çok keyifli akşam yemeğine annemdeyiz bütün kardeşler damatlar paha biçilemez bir mutluluk allahım herkesin evine huzur mutluluk versin benden bukadar sizleri ve kuzularımı çokk öptüm

Günaydın herkese....Tatlı kasım anneleri ve kuzucuklarının kuzucuklarımla bayramını kutlar nanaklarından öperiz:)) İYİ BAYRAMLARRR

slm kızlar gamzecim,zeynepcim güzel dilekleriniz için sağolun hepimizin bayramı kutlu olsun sevdiklerimizle nice bayramlara olsunn

hayatımdaki en büyük anlam taşıyan hiçbişeye değişmeyeceğim kalbimde yeri apayrı olan çağanım iyiki doğdun iyiki varsın doğumgünün kutlu olsun annem 2 sene önce bugün bu saatlerde hala karnımdaydın sancı çektiriyodun anneye ama olsun 4 e 10 kala seni doğurdum yorgunluktan gözlerini hiç açamıyodun benide yordun ama olsun senin için herşeye değer be yavrum şimdi yanımda oturuyosun seni hepde yanımda ol kuzum benim seni çok seviyorum ..
efecik seninde doğumgünü kutlu olsun nice mutlu yıllara.....

kızlarr grip olmuşum çok kötüyüm bi kaç gündür çağan geceleri uyanıyo uyumuyo bu gecede aynısı oldu gece 3 buçukta bi uyandı sabah 6 da geri uyudu 7 de ağlayarak geri uyandı neden böyle oluyo anlamıyorum ..uykusuz kaldım tabi eşim işe gitti ben evdeyim herzamanki gibi bende iş yaptım wcyi banyoyu yıkadım şimdide çorba yapıp duş alıcam belki kardeşim gelip beni alır annemlere giderim orda kutlayabiliriz çağanın doğumgününü kendi aramızda kaynanamgilden hiç ses çıkmadı bakalım hatırlıycaklarmı.

slm kızlar
çağanım paşam doğum günün kutlu olsun deryacım saçlarını iyi günlerde kullan
şekerciğim tarığa geçmiş olsun moraran alnını teyzesi öpsün geçer eşinede söyleyecek lafım yok zira bizim evde limoni
esin mustafanında yeni yaşı hayırlı olsun sağlıcakla gidip gelin inş
BÜTÜN KASIM ANNELERİNİN BAYRAMINI KUTLUYORUM MELEKLERİNİZİ KOCAMAN ÖPÜYORUM ALLAH NİCE MUTLU BAYRAMLARA ERDİRSİN
Bizim evde hava biraz soğuk açıkçası çeşitli sebeplerle eşime kırgınım ağzımı açıp konuşasım bile gelmiyo kendisi kurban kesmeye gitti yarında mesaisi var tatsız tuzsuz bir bayram geçiriyoruz yarın akşama canımmm ailem gelecek belki moralim düzelir hepinizi öpüyorum

hatırlamazlar işlerine gelmez boşuna beklenti içine girme bacım

ne garip kizlar cocuklarin biri hastalansa hepsi hastalaniyor eslerle kavga etse biri hepimiz kavga ediyoruz brimiz hastalansak hepimiz hastalaniyoruz yani birimiz hepimiz hepimiz birimiz icin lafi bu kadar mi cuk oturur :)
sindiiiiii gelelim gunun ehemniyetsiz ehemniyetineeeeee bugun bayramis ama ne buerada nede evde bayram havasi hic yok. oglumun dogum gunu ilk defa yapayim dedim ama son uc gundur esimle oyle buyuk kavgalar ediyoruz ki degil dogum gunu bayram yataktan kafami kaldirasim yok. bu gibi durumlarda hep uyuyayim uyandigimda da hersey bitsin gecsin isterim ama malesef cocuklar icin kafami kaldirmam lazim ahhh ahh onlar olmasa neler yapardimda elimi kolumu bagliyolar. bu gidisatin sonu nereye varicak bilmiyorum ama pekte hayirli gozukmuyor esimle aramizdaki sorunlari alttan almiyorum artik sonuc cok berbat tabiki. hep tek tarafli anlayisla anca buraya geldik karismiyorum ilgilenmiyorum diye tepemden goklere cikti herif. neyse yaa bende degisiyorum galiba o uysal halimden eser yok... cocuklarada yansiyo en cokta bundan nefret ediyorum zavallilarda hissediyo gerginler huysuslar onlarda.

biraz burukta olsa herkezin bayrami kutlu olsun...

günaydın kızlarr nasılsınız bugün?ben ve oğlum hastayız eşimde hala uyuyo işe gidecek uyandırsam uykumu alamadım diye kızıyo bende ellemiyorum ..
nagihancım teşekkür ederim canım sende benim gibi tek kalmışsın bende anneme gittim kızkardeşimgilde geldi biraz sorunlar vardı çok konusmadık akşama kalmadılar onlar eşim konusmuyo erkek kardeşimde konusmuyo bende limoni o yüzden çağanın doğumgününe kalmadılar yüzleri yoktu yani eşim annemlere geldi pasta aldık kendi aramızda kutladık ama çağanın uykusu gelmişti iyice çok huysuzdu sürekli ağladı pasta mumlar umrunda değildi tek derdi ortalığı dağıtmaktı hemen eşimle biz üfledik birer dilim yedik çıktık arabaya bindik çağan uyudu hemen çok yorulmuş yavrum ama saatte bayağı geç olmuştu 11.30 du gecemizde iyiydi uyanmadı sabahta 7 de uyandı

sendemi sebnemcim topikçe döküldük ya ne oluyo bize anlamadım en çokta çocuklar etkileniyo işte ama elimizde olmuyo ne kadar belli etmeyelim desekte bizdeki gerginlik hepten onlara geçiyo tümgünde öyle oluyo ...

hoşgeldin minecim nasılsın diycem ama belliki sende iyi değilsinn haklısında iyide dayanıyosun..nesli napıyo canım?

hiç iyi diilm artık heryerim ağrıyo deyammm yaaa nesli çocuğum mahvolduuu artık sesi soluğu çıkmıyo çok mutsuz gözüküyo keyifsizzz şimdi kucağımda uyuya kaldı eşimi işyerine gitti yoldaymış eve geliyomuş geldiğinde izmire gidicezz kayınvalidemlere iki gün kalıp annemlere geçiçemm

off yolculuk başlamış yine hiç yerleşik bi hayatınız yok çok zordur eminim ne olacak böyle peki?

iyi akşamlar kızlar kimsecikler uğramamış bi ben evdeyim hep herhalde..bugünde misafirim gelecek yemekli yemek hazırla evi topla çağana bak derken akşam oldu ve çooook yoruldum yarında ben gezicem kısmet olursa..

peh peh peh herkeslerde durumlar aynı kocalar çıldırtmış hepinizi:)
bizdede aynı limoni limoni aramız limoni
ama ben bugün itibariyle boşverdim oğluşumla takılıyoruz:)

herkesin bayrami kutlu ve de mutlu olsun diyecegim de neredeyse bayramin son gunu oldu ancak ugrayabildim annem de kurbandi suydu buydu ugrasti
pek yanimda olamadi kocam da calisti yani yalnizim dostlarimi oynadim....

dun dogum gunum ve evlilik yildonumumuzdu sabah cocuklarla brunch a gittik nartan cok ama cok uslu durdu yerimizden kalkmamiza bile gerek kalmadi tabi ikisinin de kahvaltisini yaptirip ciktim orada zor olur diye ve aytes te ilk defa kahvalti etti bana en guzel hediyeyi verdi sagolsun... hava da superdi... sonra kocam ise gitti ben cocuklari anneme biraktim eve geldim savas alanina cevrilmis evi topladim bir dus aldim hazirlandim ciktim..... hediyelerimi almaya avm ye gittim ninewestten canta ve ayakkabi ama numarsi kalmamis getirecekler bakalim......
sonra anneme gittim aytes i aldik ciktik ama nartan hic kalmak istemedi ben de gelwcegim dedi ama icim parcalanarak hic istemeyerek onu birakip aytes le ciktik nartan a dogum gunu hediyeleri aldik..... dogum gunu susleri bulamadik bakalim bugun animasyon malzemeleri satan yerlerde cok guzelleri oluyor acik olursa alacagiz.....

ege mutfagi yapan bir balikciya gittik aytes le cok guzel ege deniz mahsulleri mezeleri yedik cok guzeldi ege mutfagi sohbet guzel bir muzik eeee daha ne isterim ki superdi...
aytes pek sorun cikarmadi sagolsun annesine hediye vermeye devam etti bir dsure sonra uyudu... tam kalkarken uyandi onda da emdi kucagimda uyudu yani kizlar guzel bir gece gecirdik

nartan hala ananede cok ozledim cokkkkkkkkkkkkkkcooooooookkkkk burnumda tutuyor simdi nartan in suslerini almaya gidecegiz sonra birkac parca birsey hazirlariz ve normal bir alelade pasta oyle resimli falan istemiyorum ben cikolatali olsun yeter.... birkac arkadasim annemler kardesim gelecek kendi aramizda sayilir nartanima kutlama yapacagizzz..

iyi ki dogdu benim tatli akilli yakisikli bidik oglum..... hayatimiza renk kattin bizi cok mutlu ettin allhimda seni heppp mutlu etsin emiiii seni cok seviyorum yavrum benim....

selam kızlar hepinizi çok özledim iyi bayramlarrrr:)))

arife günü anneme gittik gitmeden önce kocam geldi sarıldı nolur küs durma bana dedi çok üzgündü oturdu ben de ağzıma ne gelirse saydım benim ona neden kırıldığımı bile anlamamış içimi döktüm rahatladım. bu kadar kavga etmemizin nedeni başbaşa hiç zaman geçiremememiz dedi, seni her geçen gün daha çok seviyorum sakın önemsemediğimi düşünme sadece sen de bana eskisi gibi davranamıyorsun artık oğlumuza daha çok zaman ayırıyoruz ya dedi. ne bileyim işte daha biçok şey dedi barıştık sonunda, çıktık anneme gittik bayram sabahı ablam geldi bir iki ziyaret yaptık bayramın ikinci gecesi uğrayıp kayınvaldemi aldık sevgili eltim butün bayramı kendi annesinde geçircekmiş tabii eşimin abisi de yanına gitçek kadın yalnız kalcak zaten hasta aldık geldik bana bende şimdi pazar gününe kadar. ben de yarın işe gidicem eşim çocuğu ablasına götürcek çıkışta onu alcam eve gelcem kendi, annem de pazar günü anca gelcek işte böyle harala gürele geçti bayram benim tek hatırladığım sürekli sofra kurup bulaşık yıkadığım:)
siz nasılsınız kızlar, pek okuyamadım birazdan eşimle ablası gelcekmiş aradılar bi kek yaptım malum evde yokum die tatlı filan yapmamıştım. oğlan da uyuyor az sonra o da kalkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…