derya hoşgeldin cnm nasılsın
ben biraz önce kadın doğum drmi aradım bir kontrole gideyim dedim malum 2012de 2.yi planlıyoruz tahmin edin ne zamana randevu alabildimtammmm 7 ocağa dedim hamile olsam ne olacaktı ben ilk doğumumu sizde yaptım memnundum eğer sıkıntı yaşayacaksam hastane bakmam lazım falan diye kızda hamilelik durumunda sekreteri kendi randevu veriyo dedi gidince herşeyi konuşmalıyım ona göre tedbir almalıyım tamam çok tutulan bir doktor ve hastane ama ben pipirikliyim ıyy şimdiden içim daraldı
kızlar bim de pilsanın sallanan atı 27,90 mış.50 civarında o at başka yerlerde epey indirmişler..
bizim atımız var,mert bu sıralar hep uzerinde kendi inip bindiğinden beri daha bir ilgilenir oldu..
burdayım canım ya eşim evdeydi sabah o wcdeyken bakıyodum pcye şimdide bi taraftan geçmişi okuyorum herkese tek tek cvp yazamıyorum akşama misafirim var kalkıp yemek yapmam lazım
aman derya daha akşama kadr 50 çeşit yemek yaparsın sen.ne çok yemeklı mısafır gelıyor sana ya,gelen oturmaya gelse. çocuklamı ilgilencen yemek mı yapacaksın.
hoşbulduk canım iyiyim ben sen nasılsın?
demek ikinci planları için dr ha hadi bakalım ya hayırlısı olsun canım ama randevuyu çok uzun atmış
epey bir tutuluyormuş anlaşılan 2 ay sonra nerdeyse...onceden gitmek iyi olur tabi folık asıte başlamak gerekebilir.geçen benimde drum aklıma geldi,adamı ozledim mı ne..doğum anında elımı y-tutuşunu falan hiç unutamam,nasılda destek olmuştu bana...ay ne ıyı drlar var allah hep oylelerle karşılaştırsın..
tamda ben yazacaktım canım ben aldım geldim eşim çağana baktı kutusuyla getirdim çağan çok sevdi ama sallanan kısmını taktırmadı at kısmını kullanıyo sadece eşim taktı çok ağladı çıkarın diye çıkardık mecbur ..evet canım fiyatları 50 civarı ben bisiklet almıştım 50 e fiyatı gayet uygun bide pilsanın ürünü benim gittiğimde bi tane kutulu bide teşhır ürünü vardı ben kutulusunu aldım
amin kızlar amin doğumdan 1yıl sonra smear yaptırmıştım şimdide bir rutin kontrol iyi olur
meralcim benimde normal doğumdu ama dr kendi girdi kendi doğum yaptırdı normalde girmiyoya drler normale bu hastanede giriyolar onun için tercih etmiştim dikişleri atarken falan muhabbet etmişti çıtı pıtı kapalı bir bayan hatta nerdeyse benim tosun oğlum kayıyodu elinden o an acı sızı unutup yerimden nasıl atılmıştım ayyy Allah'ım dileyip isteyen herkese tattırsın evlat sevgisini
ya bir sürü yemek yaparım canım ama ev işlerimde var ve akşama çok yorgun oluyorum hizmet ederken zor oluyo bana o yüzden işlerimi filan erken bitirmekten yanayım hep .evet gelen yemekli geliyo bana çağanla zor oluyor ama napayım bu gelen arkadaslarda karı koca çalışıyo ee malum işten geldikleri için aç geliyorlar eee eşimde işten aç geliyo ondan kaynaklı
gule gule kullansın çağan paşa atını.sallanann kısma alışır daha sonra biner annesi zorlama sen onu.bizim at annemde peluş birsey sallannan kısım sabit çıkmıyor.duğmesi var basınca ağzını açıp kapatıyor,kuyruğunu salklıyor birde kışneme benzeri sesler çıkarıyor.mert uzun sure binmedi ata sadece duğmeye bastı,oyuncaklarını bindirdi.bayramda kuzeni gelmişti o binince pek kıymetlendi at.şimdi kendi binip,inmeye başladı.bir dahakı gidişimizde eve getırcem artıkın nerdeyse 1 yılır annemde..annem almıştı da orda kaldı:))
haha bizim atta peluş adıda sarı kız dedesi almış boyu yüksek ama eymen çok uzun zamandır kullanıyo deli gibi sallanıyo düşecek diye korkuyorum dedesi babannesi alışmış bişey olmaz diyolar kulaklarına basınca kovboy şarkısı söylüyo ve kışneme sesi çıkarıyo babannesinde duruyo malum günün büyük bir bölümü orda geçiyo
çağan iyi günlerde kullansın atını ay kızlar evlerimiz oyuncak kıyafet dolu yani sizinkilerde öyledir diye düşünüyorum bazen insan deliriyo dimieski derli toplu evini özlüyo
haha bizim atta peluş adıda sarı kız dedesi almış boyu yüksek ama eymen çok uzun zamandır kullanıyo deli gibi sallanıyo düşecek diye korkuyorum dedesi babannesi alışmış bişey olmaz diyolar kulaklarına basınca kovboy şarkısı söylüyo ve kışneme sesi çıkarıyo babannesinde duruyo malum günün büyük bir bölümü orda geçiyo
çağan iyi günlerde kullansın atını ay kızlar evlerimiz oyuncak kıyafet dolu yani sizinkilerde öyledir diye düşünüyorum bazen insan deliriyo dimieski derli toplu evini özlüyo
sağol meralcimm
aaa kızlarr bak yazmayı unuttum kaynanamlar çağanın doğumgününü kutlamadı sadece eşimi arayıp doğumgünü kutlu olsun demişler benim çok zoruma gitti ama bekliyodumda bu tepkiyi neyse bayramın 3ncü günü sabah kaynanam aradı fatih evdemi et getirecektim dedi o evde yok dedim hımm dedi bende ilk gün aradım evde yoktun dedi evet çağanın doğumgünüydü ya annemler pasta falan almış ordaydık dedim neyse 5 dkka sonra çıktı geldi eline yasin almış bi bardak su istedi çağana okuycam dedi oturdu çağan rahat bırakmaınca bende mutfağa geçtim misafirim gelecekti ya hazırlığımı yapayım dedim baktım ben gidiyorum dedi ve yine doğumgününü kutlamadan gitti sonra biz 4ncü gün bayramlaşmaya gidince görümcem bi paket getirdi fatih dedi bizde çağana doğumgününe bi hediye almıştık dedi lcw den bi swett almış yine hiçbirisi demedi doğumgünü kutlu olsun diye ama öyle böyle bozulmadım yaaa ..
haa bide ilk gün eşim gitmedi yardıma ama işe giderken bi uğradı sonra bizim camın önüne gelmiş bana diyoki annemler et pişiriyolar söyleyeyimde sana getirsinlermi ben yermiyim o eti ya iki adımlık yerde kendisi çağırmıyo yada getirmiyoda ben söyleceğim aslaaa annemlere gittim etimide yedim evimede getirdim doğumgününüde kutladım oğlumun çok vicdansızlar çokkkkkkkkkkkk
nagihan bizimkılerin atı aynı cins herhalde.migrosdan alınmıştı bizimki.
hiç sorma şekerim,her bir yan tıklım tıkış oldu.aradığım bir seyı bulamıyorum çoğu zaman alakasız yerden çıkıyor sonrasında.oyuncakları parça parça veriyorum her dakka toplamakdan gına geldi çunku..eskı kuçulen giysileri anneme goturuyorum onları saklayacak yerim yok.oda ihtiyacı oranlar veriyor,bazısını saklıuyor yeğenlerin çocukları için.bugunlerde oyuncaklarıda elden geçireceğim çıngarakları,puset oyunları falanda ortalıkda onları kaldıracağım.
ha birde gozumden sakındığım masafır gelince bile çizilmesin diye ortusuyle kullandığım 3'lu zigonumu çizmiş arabayıyla,daha say say bitmez eşyalara verdiği zararlar.duvarlardakı çizikleri,karalamaları saymıyorum bile.bazen daralıyorum her sey yerlı yerinde olsun eskısı gibi diyorum ama olmuyor.ne yapalım bu sıpalar bellı bir yaşa gelene kadr...
bugunburda harika bir hava var,biraz dışarı çıkartacağım oğlumu guneşlensin..
amannn deryacım be bırak şunları onlar doğum günü kutlamadı diye bir kuru swet aldı diye ne takıyosun yarın paşam büyüyünce benim torunum demesini bilirler çocuklar çok akıllı hiçbirşeyi unutmuyolar sevenide sevmeyenide öyle güzel ayırd ediyolar ki şaşırıp kalıyo insanRabbimde onları biraz vicdandan yoksun bırakmış yarın kötü günlerinde yine senin eline düşecekler keşke böyle olmasa ama eskilerden biliyorum yaşlanınca o çok sevdikleri değer verdikleri bakmıyoda hem değersiz gördükleri çocuklarının gelinlerinin eline kalıyolar sefayı başkası cefayı başkası çekiyo
vallaha canım öbür torununa yapmıyolar öyleee haaa bide küçük görümcem annesine geldi bayramlaşmaya bize gelmediler biz gittik ayaklarına ayy bi sinir oldumki bide biz gidince çocuğu odadan getirmiyolar sürekli yok altını değiştiriyoz yok bilmem ne diyo hiç yanımıza getirmiyorlar bende bikere bile almadım kucağıma
misafirim gelmiyormuşşş eşinin işi çıkmışşş
ya derya Allah sana sabır versin seninkiler tammm numuneliksanki bir onun mu var bebesi getirmezse getirmesin ayrıca millette erkek çocuk torunu kıymetli olur seninkilerde kızlar tuhaf doğrusu takma kafana değmez bide şu eşin düşkün olmasa ailesine işin daha kolay olurdu
hadi kurtuldun hazırlıktan çağanla oyna sende fırsat bu fırsat
slm kızlar baya ilerlemişsiniz sabah sohbet güzelmiş kusura bakmayın tek tek cvp azamıyorum dişime dolgu yaptırdım yeni geldi çok zor oldu dr baya ugraştı çok agrım var iyik annemlerdeyim de cocukla annem ilgileniyo hepinizi çok öpüyorum