hemde ne uzakkkkkk o kendi dunyasinda ben kendi dunyamda :)) ara sira basima dikiliyo kola getirdim vs yoklama yapiyo kime yaziyon boyle cat cut diyo :))
neyse kizlar ben de kaciyom ikinci cagri sesli geldi ben ucarrr yataga konarrrr optum hepinizi... hic uykumda yok yarin okulda var nasil uyucam bilmiyorum...
amin cnm amin hava atmadım kız bayram burnumdan geldi nasıl anlatsam bu olay bahanesiyle eşim bastırdığı herşeyi söyledi ben se sustum el mahkum yeni yeni toparlıyorum
aracı olsunlar diye söylemedim şeboşum evdeki hava öyle gergin ki kendilerini istemiyoruz sanmasınlar sorunu bilsinler diye söyledim 2 gündür eşimde bende sakinledik çok şükür
hemde ne uzakkkkkk o kendi dunyasinda ben kendi dunyamda :)) ara sira basima dikiliyo kola getirdim vs yoklama yapiyo kime yaziyon boyle cat cut diyo :))
neyse kizlar ben de kaciyom ikinci cagri sesli geldi ben ucarrr yataga konarrrr optum hepinizi... hic uykumda yok yarin okulda var nasil uyucam bilmiyorum...
günaydın kızlar. naber nasılsınız?
geçmiş bayramınız kutlu olsun...
bakayım bayramda neler yapmışsınız. ben bi geçmişi okuyup geleyim
ıyı uykular canım sana.kapa gozlerini kuzuları say belkım işe yarar
kuzularin sessizliginden sonra kecilere gectim :)) kacan kecilerimi sayiyorum artikin
yok be yurummmm hava diye saka maka yapiyorum... hic ummam sizlerden hava olsun diye yazdiginizi takilma sen.. nasil oldugunu tahmin eidyorum ablamdan bilirim( boyle konu olunca es bile olsa insan eziliyor. oyleyse soyledigin iyi olmus hani ben kardesine soyleyemiyon ya onun icin seyetmistim kem kum seyyyy :18:
sizi birakip gidemiyorum ayolll... esimle tam bu kivamagelicez yataga suruklenicez derken adam bakti benim kalkasim yok cay demlede icelim bari diyo neymis simdi kurtlar vadisinde gormus cani cekmis bababababababa gece gece tek tek saydigim kecileri toptan kacirtacak bana.. artik hepten karar verdim biz normal bir aile degiliz
sendede arda saydığın keçiler çite takılıp duşuyorlar mı şebooo????
anammm o çayın olması nerden baksan 30 dk kalk bacım kalk en iyisi yat sen sarıl kocanada
meral sende git paşamı doyur hadi öpüldünüz bende azıcık çalışayım
slm kızlar nasılsınız biz çok şükür iyiyiz kırşehirde annemlerdeyim eşim ank giti işe başladı bir hafta sonra izin alıp gelecek ...mustafa buraya gelince pek bi akılandı inşallah hep böyle gider kızlar yarın dişime dolgu yaptıracam
oh sefan olsun valla annede bir hafta tatil iyi gelir sanada mustafayada :)) disin icinde gecmis olsun canim..
valla esinin kiymetini bil bak seni ne guzel teselli etmis adam. ama sende kardesine cok yumusak davranma acik acik konus soyle yaptigin ayip de beni enistene kucuk dusuruyosun de ayni durum ablamla abimin arasinda da var abim seneler oldu hala odemedi borcunu.. kardesinin durumu olmasa neyse dersin ama bak 2012 model araba aldigina gore pacayi yisirmis demekki. hos borcunu istesen kesin taksitle krediyle aldim param yok der :))
ben benimkilere oldum olasi uyurken corap giydirmem saglikli degilmis. gece hareketsiz olan vucutta kan dolasimini bozuyormus hemde erkek cocuk sicagi fazla sevmezmis. mircan gece hep soyunur az once cise kalkti tekrar yatarken pisamasini cikarip donuyla yatti :)) ustelik ev sicak olmamasina ragmen.. efede mircanda hic ustunu ortmuyor ben saldim cayira mevlam kayira hesabi takiliyom artik. biktim ust ortmekten..
araba bozulsun eslerle aralar bozulmasinbakiyorum bu siralar eve girmez oldun kizzzzzz.. kapi kapi geziyon.. gez gez bi daha mi gelicen dunyaya... valla ben bayram seyran yasamadim hic. ne kimseye gittim nede kimse bana geldi heeee bi yandaki komsularin et getirmesini saymassak :)) bir arkadasima gitcektim oda arefe gunu esiyle kavga etmis degil evine gitmek tellere bile cvp vermedi kizcagiz.. sen esinle kavga ettin banada bulasti kavga ettik dedi :)) bende guldum banada kk dan bulasti dedim icimden... neyse simdi aramiz duzeldi ama kalbim genede buruk...
he bide dün 1 kasımdı ya kızlar, oğluma halası bakmıştı hani, halası ile oğlum tam 9u beş geçe sirenler çalınca ayağa kalkıp saygı duruşunda bulunmuşlar çok hoşuma gitti oğlum hiç ses çıkarmadan beklemiş bende bugün atamızın ölüm yıldönümü onu anıyoruz diye anlattım ciddi ciddi dinledi ama ne kadar anladı bilmiyorum ölümü bilmiyorlar ya...
dün ben de gittim ya biz kahve içtik fal için kapattık koltuklarında krem rengi örtü var lafa dalmışız oğlan fincanı yürütmüş (fala bizden meraklı sıpa) fincanı açmış bakmış heralde zira kafasında bi tutam telve vardı mis gibi kahve kokuyordu :) bde fincanı tabağına değil krem örtünün üstüne kapatmış:)) biz bi gördük ay bi çığlık bi çığlık:))) çok komikti ama sonra oğlum çok üzüldü aldı eline ıslak mendili çıkarmak için baya bi ç.aba sarfettti:=)))
simdi noldu biliyomusunuz oldum gulmekten.. esim bana face den mesaj atti '' saat 1.45 hanimim ne zaman yatmayi dusunuyorsun'' bastim kahkahayi. esimde taaaaaaa mutfaktaao orda nete giriyo ben salonda chetlesiyoz. bu chetin sonu koridorda bulusmayla bitecek gibi :)))
gunaydın darkseaa biz ıyıyız canım,sende ne var ne yok.deniz nasıl??
hu derya aşağıda gordum seni nerelere gittınnn
derya hoşgeldin cnm nasılsın
ben biraz önce kadın doğum drmi aradım bir kontrole gideyim dedim malum 2012de 2.yi planlıyoruz tahmin edin ne zamana randevu alabildimtammmm 7 ocağa dedim hamile olsam ne olacaktı ben ilk doğumumu sizde yaptım memnundum eğer sıkıntı yaşayacaksam hastane bakmam lazım falan diye kızda hamilelik durumunda sekreteri kendi randevu veriyo dedi gidince herşeyi konuşmalıyım ona göre tedbir almalıyım tamam çok tutulan bir doktor ve hastane ama ben pipirikliyim ıyy şimdiden içim daraldı