2009 Kasm Anneleri

ıyı uykular canım sana.kapa gozlerini kuzuları say belkım işe yarar

yok be yurummmm hava diye saka maka yapiyorum... hic ummam sizlerden hava olsun diye yazdiginizi takilma sen.. nasil oldugunu tahmin eidyorum ablamdan bilirim ( boyle konu olunca es bile olsa insan eziliyor. oyleyse soyledigin iyi olmus hani ben kardesine soyleyemiyon ya onun icin seyetmistim kem kum seyyyy :18:

iyi uykular cnm sık gel özletme kendini

günaydın kızlar. naber nasılsınız?
geçmiş bayramınız kutlu olsun...
bakayım bayramda neler yapmışsınız. ben bi geçmişi okuyup geleyim

gunaydın darkseaa biz ıyıyız canım,sende ne var ne yok.deniz nasıl??

hu derya aşağıda gordum seni nerelere gittınnn

yok cnm yanlış falan anlamadım toparlamak için kem küm etmene gerek yok hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum kimseye söyleyemediklerimi yazıyorum bide öyle naif bir yapım yoktur kolay kolay kırılmam falan rahat olun yani

sizi birakip gidemiyorum ayolll... esimle tam bu kivama gelicez yataga suruklenicez derken adam bakti benim kalkasim yok cay demlede icelim bari diyo neymis simdi kurtlar vadisinde gormus cani cekmis bababababababa gece gece tek tek saydigim kecileri toptan kacirtacak bana.. artik hepten karar verdim biz normal bir aile degiliz

anammm o çayın olması nerden baksan 30 dk kalk bacım kalk en iyisi yat sen sarıl kocanada
meral sende git paşamı doyur hadi öpüldünüz bende azıcık çalışayım

anammm o çayın olması nerden baksan 30 dk kalk bacım kalk en iyisi yat sen sarıl kocanada
meral sende git paşamı doyur hadi öpüldünüz bende azıcık çalışayım

baktiniz ben gitmiyom teker teker topukladiniz demiiiii sizi gidiler siziiiiii eyi eyi bende gidiyom gari istenmedigim yerde duramam zati kalin salicaknan opuvereyyom cumlenizi

slm canım bizde iyiyiz çok şükür..maşallah mustafaya inş hep böyle gider hep akıllı olur..sanada geçmiş olsun canım diş çok zor ben hiç dişçiye gitmedim hayatım boyunca ama eşimden biliyorum zorluğunu.

yaptırdık canım arabayı bu ay bize 550 e mal oldu .evet canım bu aralar çok geziyorum ama kar kış gelince hep evde olucam zaten bayramda ilk günler kötüydü ama son gün fena değildi işte ..neyseki sende eşinle barışmışsın canım aaa bitsin artık bu kırgınlıklar dimi ama..hadi hanımlar güzel haberlerle gelin artık

maşallah tarığa ya ne akıllı şimdiki sıpalar vallahi çok zekiler..hele şu kahve olayına çok güldüm ya bi yandanda kendimi düşündüm ayy ne sini bozucu olurdu

ayy sebnem öldüm gülmekten bikerede biz öyle yapmıştık o zaman iki pc vardı evde

derya hoşgeldin cnm nasılsın
ben biraz önce kadın doğum drmi aradım bir kontrole gideyim dedim malum 2012de 2.yi planlıyoruz tahmin edin ne zamana randevu alabildim tammmm 7 ocağa dedim hamile olsam ne olacaktı ben ilk doğumumu sizde yaptım memnundum eğer sıkıntı yaşayacaksam hastane bakmam lazım falan diye kızda hamilelik durumunda sekreteri kendi randevu veriyo dedi gidince herşeyi konuşmalıyım ona göre tedbir almalıyım tamam çok tutulan bir doktor ve hastane ama ben pipirikliyim ıyy şimdiden içim daraldı

kızlar bim de pilsanın sallanan atı 27,90 mış.50 civarında o at başka yerlerde epey indirmişler..

bizim atımız var,mert bu sıralar hep uzerinde kendi inip bindiğinden beri daha bir ilgilenir oldu..

gunaydın darkseaa biz ıyıyız canım,sende ne var ne yok.deniz nasıl??

hu derya aşağıda gordum seni nerelere gittınnn

burdayım canım ya eşim evdeydi sabah o wcdeyken bakıyodum pcye şimdide bi taraftan geçmişi okuyorum herkese tek tek cvp yazamıyorum akşama misafirim var kalkıp yemek yapmam lazım

hoşbulduk canım iyiyim ben sen nasılsın?
demek ikinci planları için dr ha hadi bakalım ya hayırlısı olsun canım ama randevuyu çok uzun atmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…