2009 Kasm Anneleri

nurancığım doğumgünün ve evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım çok güzel ve sakin bi gün geçirmişsin mutlu olmana sevindim canım ..cicilerinide güle güle kullan canım..
nartancığımın doğumgünüde kutlu olsun ailecek mutlu yıllara olsun inş

selam canım iyi bayramlar olsun hepimize

canım barışmanıza çok sevindim nuranda sende güzel haberlerle gelmişsiniz okudukça bende mutlu oluyorum sizlerle

şimdi sıra geldi bana;bizdede hep aynıydı eşim açlıştı ben evde iş yaptım bayramı hiç anlamadık.dün akşam arkadasım ve eşi geldi bize akşam yemekte beraberdik yemek yap sofra kur derken çok yoruldum .onunda 1 yaşına girecek oğlu var çağan çok kıskandı onu çocuğu korkuttu sürekli sonra arkadasın oğlu uyududa biraz rahatladık ama çağan evi alt üst etti çok yordu beni sonra onları bıraktık evlerine geldim çağanı uyuttum sonrada baş ağrısından uyuyamadım sabahta erken uyandık bu gelen arkadaslarla mezarlığa gittik geldik kahvaltı yaptık çağanın uyanmasını bekliyoruz şimdi gezmeye gideceğiz bizde ama hala başım ağrımaya devam ediyo..eşimle aramız limoni çok iyi değil malum sebeplerden dolayı ayrıntılarını artık uygun zamanda yazarım

deryacigim caganimin dogum gunu kutlu olsun ama cok gec kutlamissiniz yavrucak uykulu ne anlasin ki mizmiz olmus o da....

nartan icin hazirlik yapmasi gereken ben aytes i 5 dk kucagimdan indiremedigim icin yapamiyorum kizkardesim gelecekti hani yokkkk evi bile toplayamadim meyve yeme savasinda butun mutfak batti buzdolabina puskurttu butun meyveyi elime vurdu butun yerler batti uffff ya bu kadar zor olmamali cocuk buyutmek bu isin kolayini nartan da bulamamistim bunda da bulamadim vesselam iskence gibi yaaaaaaa....

selam canım iyi bayramlar olsun hepimize

canım barışmanıza çok sevindim nuranda sende güzel haberlerle gelmişsiniz okudukça bende mutlu oluyorum sizlerle
sağol canımmmmm öyle içten bir grubuz ki biz çok mutluyum burda olmaktan...

ayy evet ya bayram nasıl bir yorgunluktur öyleee
canım benim bazen kıskanıyor biizm sıpalar benim oğlan da bazen kıskanıyor başka bir bebeği kucağıma aldığımda veyahut da babası bile dizime yatsa birimizi kıskanıyor daha kendileri de bebek ya ne diyeyim, haklı çocuklar...
bizim ev de bi derli toplu olamıyor ben işin kolayını buldum sürekli toplamıyorum burası çocuklu ev ve en dağınık zamanları laftan anlamıyorlar. iş bekler ama çocuk beklemez prensibini benimsiyorum ben çocuk birincil sırada, diğer her şey arka planda..
cnm yanlış anlama ama neden zorla yediriyorsun çocuk tepki gösterir böyle, azcık ver ve sad3ece istedi mi ver. annem hep vurmaya alıştırma der, eğer eline vuruyor püskürtüyorsa yemek istemiyordur biraz sonra tekrar dene, böyle böyle alışması daha kolay olmaz mı?

tekrar selam kızlar, kvaldem yattı oğlan da babası d auyudu ben sabah işe gidicem derdi şimdiden sardı.
he bizden kim yurtdışındaydı ve nerdeydi hatırlıyor musunuz ?

slm kızlar şimdide sıra bende :)
nurancım evlilik yıl dönümüznüz,doğum günün ve nartan paşamın doğum günü kutlu olsun Rabbim uzun ömürler versin
bayramdan hiçbirşey anlamadım çok yoruldum belim bacaklarım kopuyo,bayramın 2.günü kardeşim geldi ama ne gelmek adam altına 2012 model araba çekmiş 45 bin tllik Allah daha çok versin gözüm yokta eşim delirdi malumunuz bize olan borç halen ödenmedi 2 ay dedi 14 ay oldu Kocam haklı haklıda zaten limoni olan aramız iyice gerildi hiçbişey demedim diyemedim çok mahçubum eşime karşı babama söyledim durumu düğün yaptı bişey demedim,araba aldı bişey demedim (bundan önce 2.el vardı ) ama bu son olay olmadı benimde huzurum bozulacak dedim off off ben nasıl halledicem bu işi çok şükür eşim düne göre yumuşadı bende alttan aldım hiç huyum değildir ama bu hale düştüm işte
doğum günümüzü erken kutladık bir sürü hediye geldi ama en önemlisi eymenin yoğun isteğiyle alınan kamyon chuck delirdi resmen ben o kadar para verip almayalım demiştim anlamaz diye düşünmüştüm ama yanılmışım paketi açtığı anda o yüzündeki ifadeyi zıplayışını el çırpışını görmek için bile değermiş moral bozukluğu nedeniyle pek bişey anlamadım zaten bayram diye heryer kapalı balonda şişirtemedik falan filan işte

slm cnm sizin de doğum gününüz kutlu olsunnn
ayy herkes acayip yorulmuş bayram da ne bayrammış yaaa
ama kardeşin de çok ayıp etmiş sorma her ailede var işte böyle biri.
kamyon chukı ben de görmüştüm toys shopta ama çok pahalı geldi tarık da ilgilenmedi o kadar çok oyuncak vardı ki. biz tarıka bayramdan dönerken peluş pepee yastık aldık çok şeker bi de bardağı ile kumbarasını aldık:) tarık bayıldı...

gunaydınnn kızlar;

herkesler iyidir inşallah ozellıklede bebişlerimiz.bayramımız guzel geçti çok şukur.ilk gun oğleden sonraya kadr oğluşumla yalnız olmamızı saymazsak tabieşim ailesinin kurbanlığıyla ilgilendi,biz evde kaldık sonra geldi bizi aldı once kv uğradık,sonra annemdeydik.2 gun yıne anneme gıttık kahvaltıya sonra eş dost,akraba ziyaretı derken akşam oldu.3 gun sabahdan çeşmeye gittik arkadaşlarla tum gun ordaydık,bu mevsimde ayrı bir guzelmiş onuda yaşamış olduk:)dun de sadece park ve pazar için çıktık onun dışında evdeydik.evde olduğumuz zamanlarda film izledik mert izin verdikçe.iyi geldi bize bu bayram,arada yıne boyle uzun tatıller olsa ne iyi olacak.

bugunde misafirlerim var.annem ,ablamlar ve yeğenim...birazdan gelirler kahvaltıya....

sağol nurancığım evet eşim geç geldiği için çok geç kutladık yapmayı düşünüyorum bu hafta bugün anneme gideceğim bakalım bi konuscam annemle ve eşimle hoşş eşimin umrunda bile değil ama olsun bi konuscam
off ya o kolaylığı bende hiç bulamadım hatta ben çok geriliyorum boşvereyim hiçbişeyi ee biz böyle oldukçada tabikide kolaylığı bulamayız

slm nagihancım eymeniminde doğumgünü kutlu olsun canım kamyon chucka sevinmiş ayy o ifadelerini görmeyi çok seviyorum maşallah paşama..nagihancım kardeşin çok ayıp etmiş bu defa ya hemde son model araba alıyo vallahi amma rahatmış kardeşin sanırım kardeş olduğunuz için ne borcuymuş gibi düşünüp pek umursamıyo eşinde çok sabırlıymış iyi tepkisini göstermemiş kardeşine inş en kısa zamanda öder borcunu canım

günaydın canım iyiyiz çok şükür yaramazlıklar dışında tabi..meralcim ne güzel geçmiş bayramın dolu dolu bence bugünde öyle olacaktır eminim eee nede olsa anne,abla var işin içinde...iyi sohbetler canım size..

herkese günaydın hanımlarr
dün sabah mezarlığa gittik geldik ben çağanı uyuturken eşimde kahvaltı hazırladı sonra ben hazırlandım çağan uyanınca ilk kv gittik ordan eşimin akrabaları annemler benim akrabalarım derken tam annemlerin oraya geldik annemleride alıp büyük dayımlara gidecektikki araba bozuldu gidemedik o sırada arkadasım aradı yemek hazırlamış bizi bekliyorlarmış oraya gittik bizde 6 ydı saat onunda oğlu var 1,5 yaşında ayy ne şımardılar ne şımardılar kafayı yedik vallahi akşam 10 a geliyordu kalktığımızda eve geldik çağan sütünü içerken uyuyakaldı ya yorgunluktan çocuğun uykusu gelmiş ondan çok huysuzlanmış tabiki..bugünde arkadasımla yine sosyete pazarına gitcez hava güzel çağan yine annemde kalacak tabiki

günaydın kızlar çok şükür tatil bitti ben hiçbir tatilde bu kadar yorulmamıştım bide ben eve yatılı misafir geleceği zaman stres yapıyorum oda yordu herhalde e bide yaşananlar gerilim vs neyse geçti inş tez zamanda hallolur
oo meral bu bayram sana güzelmiş aman daha da güzel günler olsun inşallah
ohh derya çağan büyüyüp akıllandıkça sende hep gezmelere bak bizi boşlama küserim sonra
kızlar oğluma incecikte olsa uyku tulumu almam lazım hayatta üstünü örtmüyo oda yetmiyo uyku arasında bile çoraplarını çıkartıyo çok korkuyorum hasta olmasından
dün bir ara fırsat bulup sarıldım eşime ne olur kızma bana bir fırsatını bulup halledicem bu sorunu sen çok haklısın bin pişmanım bir daha hiç kimseye borç falan vermem dedim oda sarıldı şimdi bişey deme onları çekemiyo gibi olur üstünden zaman geçsin dedi o anda bişey demediysen şimdi deme dedi bende adam bana araba aldım demediki dedim gerçektende demedi yoğurt almaya bakkala gidince gördüm ahh canım kocam başkası olsa canıma okumuştu

slm kızlar nasılsınız biz çok şükür iyiyiz kırşehirde annemlerdeyim eşim ank giti işe başladı bir hafta sonra izin alıp gelecek ...mustafa buraya gelince pek bi akılandı inşallah hep böyle gider kızlar yarın dişime dolgu yaptıracam

oh sefan olsun valla annede bir hafta tatil iyi gelir sanada mustafayada :)) disin icinde gecmis olsun canim..

valla esinin kiymetini bil bak seni ne guzel teselli etmis adam. ama sende kardesine cok yumusak davranma acik acik konus soyle yaptigin ayip de beni enistene kucuk dusuruyosun de ayni durum ablamla abimin arasinda da var abim seneler oldu hala odemedi borcunu.. kardesinin durumu olmasa neyse dersin ama bak 2012 model araba aldigina gore pacayi yisirmis demekki. hos borcunu istesen kesin taksitle krediyle aldim param yok der :))
ben benimkilere oldum olasi uyurken corap giydirmem saglikli degilmis. gece hareketsiz olan vucutta kan dolasimini bozuyormus hemde erkek cocuk sicagi fazla sevmezmis. mircan gece hep soyunur az once cise kalkti tekrar yatarken pisamasini cikarip donuyla yatti :)) ustelik ev sicak olmamasina ragmen.. efede mircanda hic ustunu ortmuyor ben saldim cayira mevlam kayira hesabi takiliyom artik. biktim ust ortmekten..

araba bozulsun eslerle aralar bozulmasin bakiyorum bu siralar eve girmez oldun kizzzzzz.. kapi kapi geziyon.. gez gez bi daha mi gelicen dunyaya... valla ben bayram seyran yasamadim hic. ne kimseye gittim nede kimse bana geldi heeee bi yandaki komsularin et getirmesini saymassak :)) bir arkadasima gitcektim oda arefe gunu esiyle kavga etmis degil evine gitmek tellere bile cvp vermedi kizcagiz.. sen esinle kavga ettin banada bulasti kavga ettik dedi :)) bende guldum banada kk dan bulasti dedim icimden... neyse simdi aramiz duzeldi ama kalbim genede buruk...

çok yorgunummm artık bi düzenim olsunnn yeter dayanamıyorummmmmmmmmmm yeterrr
canim benim yaaaa nasil zor oluyordur senin icin cocuk icin allah sabir versin zor canim zor asker esi olmak polis esi olmak ordan oraya suruklenip duruyorsunuz. insallah tez zamanda duzene girersiniz dicem ama o gun ne zaman olur bilmiyorum. diyarbakir sanki iyimiydi ne sizin icin??burda aileye yakinlastikca gocebeye dondunuz sankim

dogum gunun kutlu olsun mutlu ol senelerce, sana boncuktan kus yaptim konacak pencereneeeeee .... diye bir sarkiyla gonderme yapayim dedim canim yildonumunuz dogum gunun nartanin dogum gunu derken bu ay esine pahaliya patlamisa benziyor :)) guzel bir gun gecirmissin hayalimde bende yasadim desem banada yansidi desem yalan olmaz antalyanin neresindesin bilmiyorum ama ben hayalimde kale icindeydim

he bide dün 1 kasımdı ya kızlar, oğluma halası bakmıştı hani, halası ile oğlum tam 9u beş geçe sirenler çalınca ayağa kalkıp saygı duruşunda bulunmuşlar çok hoşuma gitti oğlum hiç ses çıkarmadan beklemiş bende bugün atamızın ölüm yıldönümü onu anıyoruz diye anlattım ciddi ciddi dinledi ama ne kadar anladı bilmiyorum ölümü bilmiyorlar ya...
dün ben de gittim ya biz kahve içtik fal için kapattık koltuklarında krem rengi örtü var lafa dalmışız oğlan fincanı yürütmüş (fala bizden meraklı sıpa) fincanı açmış bakmış heralde zira kafasında bi tutam telve vardı mis gibi kahve kokuyordu :) bde fincanı tabağına değil krem örtünün üstüne kapatmış:)) biz bi gördük ay bi çığlık bi çığlık:))) çok komikti ama sonra oğlum çok üzüldü aldı eline ıslak mendili çıkarmak için baya bi ç.aba sarfettti:=)))

evettttt simdide gelelim benim gunume..bu gun kan verdim kandegerlerine bakilacakmis en son dr gittigimde acil baktir dediydi anca bugune kismetmis :)) anama cekmisim bicak kemige dayanmadan hastaneye gitmiyorum.. okula gitmek istemedim rapor lazimdi bu sebeble elimdeki kan sayimini kullandim acikcasi :)) sonra ev alisverisi yemek is derken zaman gecti gitti, yoruldugumla kaldim dinlenemedim bile. cocuklarin kreste foto cekimi vardi bugun bir buyuk iki kucuk resim cekiceklermis millet bi giydirmiski couklari dugune gider gibi bende cektim kotu tsortu ustlerine oyle goturdum. ne oyle takim elbise papyon hic sevmem cocukta takim elbise cocuk cocuk gibi giyinsin demi yani buyuk gibi adam gibi ne gerek var cix cix cixxxxx....
bu gun bi sutlac yapayim dedim basina gelmeyen kalamdi garibimin.sonuc sutlac oldu pilav....pirinc olcusu az geldi gozume biraz fazla koydum anammm pirincler sistikce sisti oldu kocaman :))) ilk defa kullandigim cin pirinciydi minnaciklardi normalde sonra sanki evrim gecirdiler dev gibi oldular....bizde yerken sut katiyoruz esimin icadi :))
erkek kardesim dun turkiyeye rreport ( yurtdisi) oldu.. cocugun onca senesi gitti su salak amerikalilarin yuzunden. savasti ikizkule bombasiydi derken askiya aldilar kagitlarini cocuk orda uniye kadar okudu etti sonrada oturumun yok diye sinirdisi ettiler cocugu. annem cok uzuldu kadin kahroldu kac gundur. simdi iki avukat tuttu islemlerini yapsinlar diye bakalim ne sonuc alacak 13 sene oldu ya hala oturum alamadilar heee tabi musluman olduklarininda cok buyuk payi var amerika icin onbir eylul olaylarindan dolayi ya dusmanlar hala muslumanlara. herseyin hayirlisi bakalim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…