herkesin bayrami kutlu ve de mutlu olsun diyecegim de neredeyse bayramin son gunu oldu ancak ugrayabildim annem de kurbandi suydu buydu ugrasti
pek yanimda olamadi kocam da calisti yani yalnizim dostlarimi oynadim....
dun dogum gunum ve evlilik yildonumumuzdu sabah cocuklarla brunch a gittik nartan cok ama cok uslu durdu yerimizden kalkmamiza bile gerek kalmadi tabi ikisinin de kahvaltisini yaptirip ciktim orada zor olur diye ve aytes te ilk defa kahvalti etti bana en guzel hediyeyi verdi sagolsun... hava da superdi... sonra kocam ise gitti ben cocuklari anneme biraktim eve geldim savas alanina cevrilmis evi topladim bir dus aldim hazirlandim ciktim..... hediyelerimi almaya avm ye gittim ninewestten canta ve ayakkabi ama numarsi kalmamis getirecekler bakalim......
sonra anneme gittim aytes i aldik ciktik ama nartan hic kalmak istemedi ben de gelwcegim dedi ama icim parcalanarak hic istemeyerek onu birakip aytes le ciktik nartan a dogum gunu hediyeleri aldik..... dogum gunu susleri bulamadik bakalim bugun animasyon malzemeleri satan yerlerde cok guzelleri oluyor acik olursa alacagiz.....
ege mutfagi yapan bir balikciya gittik aytes le cok guzel ege deniz mahsulleri mezeleri yedik cok guzeldi ege mutfagi sohbet guzel bir muzik eeee daha ne isterim ki superdi...
aytes pek sorun cikarmadi sagolsun annesine hediye vermeye devam etti bir dsure sonra uyudu... tam kalkarken uyandi onda da emdi kucagimda uyudu yani kizlar guzel bir gece gecirdik
nartan hala ananede cok ozledim cokkkkkkkkkkkkkkcooooooookkkkk burnumda tutuyor simdi nartan in suslerini almaya gidecegiz sonra birkac parca birsey hazirlariz ve normal bir alelade pasta oyle resimli falan istemiyorum ben cikolatali olsun yeter.... birkac arkadasim annemler kardesim gelecek kendi aramizda sayilir nartanima kutlama yapacagizzz..
iyi ki dogdu benim tatli akilli yakisikli bidik oglum..... hayatimiza renk kattin bizi cok mutlu ettin allhimda seni heppp mutlu etsin emiiii seni cok seviyorum yavrum benim....
selam kızlar hepinizi çok özledim iyi bayramlarrrr:)))
arife günü anneme gittik gitmeden önce kocam geldi sarıldı nolur küs durma bana dedi çok üzgündü oturdu ben de ağzıma ne gelirse saydım benim ona neden kırıldığımı bile anlamamış içimi döktüm rahatladım. bu kadar kavga etmemizin nedeni başbaşa hiç zaman geçiremememiz dedi, seni her geçen gün daha çok seviyorum sakın önemsemediğimi düşünme sadece sen de bana eskisi gibi davranamıyorsun artık oğlumuza daha çok zaman ayırıyoruz ya dedi. ne bileyim işte daha biçok şey dedi barıştık sonunda, çıktık anneme gittik bayram sabahı ablam geldi bir iki ziyaret yaptık bayramın ikinci gecesi uğrayıp kayınvaldemi aldık sevgili eltim butün bayramı kendi annesinde geçircekmiş tabii eşimin abisi de yanına gitçek kadın yalnız kalcak zaten hasta aldık geldik bana bende şimdi pazar gününe kadar. ben de yarın işe gidicem eşim çocuğu ablasına götürcek çıkışta onu alcam eve gelcem kendi, annem de pazar günü anca gelcek işte böyle harala gürele geçti bayram benim tek hatırladığım sürekli sofra kurup bulaşık yıkadığım:)
siz nasılsınız kızlar, pek okuyamadım birazdan eşimle ablası gelcekmiş aradılar bi kek yaptım malum evde yokum die tatlı filan yapmamıştım. oğlan da uyuyor az sonra o da kalkar
sağol canımmmmm öyle içten bir grubuz ki biz çok mutluyum burda olmaktan...selam canım iyi bayramlar olsun hepimize
canım barışmanıza çok sevindim nuranda sende güzel haberlerle gelmişsiniz okudukça bende mutlu oluyorum sizlerle
ayy evet ya bayram nasıl bir yorgunluktur öyleeeşimdi sıra geldi bana;bizdede hep aynıydı eşim açlıştı ben evde iş yaptım bayramı hiç anlamadık.dün akşam arkadasım ve eşi geldi bize akşam yemekte beraberdik yemek yap sofra kur derken çok yoruldum .onunda 1 yaşına girecek oğlu var çağan çok kıskandı onu çocuğu korkuttu sürekli sonra arkadasın oğlu uyududa biraz rahatladık ama çağan evi alt üst etti çok yordu beni sonra onları bıraktık evlerine geldim çağanı uyuttum sonrada baş ağrısından uyuyamadım sabahta erken uyandık bu gelen arkadaslarla mezarlığa gittik geldik kahvaltı yaptık çağanın uyanmasını bekliyoruz şimdi gezmeye gideceğiz bizde ama hala başım ağrımaya devam ediyo..eşimle aramız limoni çok iyi değil malum sebeplerden dolayı ayrıntılarını artık uygun zamanda yazarım
cnm yanlış anlama ama neden zorla yediriyorsun çocuk tepki gösterir böyle, azcık ver ve sad3ece istedi mi ver. annem hep vurmaya alıştırma der, eğer eline vuruyor püskürtüyorsa yemek istemiyordur biraz sonra tekrar dene, böyle böyle alışması daha kolay olmaz mı?deryacigim caganimin dogum gunu kutlu olsun ama cok gec kutlamissiniz yavrucak uykulu ne anlasin ki mizmiz olmus o da....
nartan icin hazirlik yapmasi gereken ben aytes i 5 dk kucagimdan indiremedigim icin yapamiyorum kizkardesim gelecekti hani yokkkk evi bile toplayamadim meyve yeme savasinda butun mutfak batti buzdolabina puskurttu butun meyveyi elime vurdu butun yerler batti uffff ya bu kadar zor olmamali cocuk buyutmek bu isin kolayini nartan da bulamamistim bunda da bulamadim vesselam iskence gibi yaaaaaaa....
slm kızlar şimdide sıra bende :)
nurancım evlilik yıl dönümüznüz,doğum günün ve nartan paşamın doğum günü kutlu olsun Rabbim uzun ömürler versin
bayramdan hiçbirşey anlamadım çok yoruldum belim bacaklarım kopuyo,bayramın 2.günü kardeşim geldi ama ne gelmek adam altına 2012 model araba çekmiş 45 bin tllik Allah daha çok versin gözüm yokta eşim delirdi malumunuz bize olan borç halen ödenmedi 2 ay dedi 14 ay olduKocam haklı haklıda zaten limoni olan aramız iyice gerildi hiçbişey demedim diyemedim çok mahçubum eşime karşı babama söyledim durumu düğün yaptı bişey demedim,araba aldı bişey demedim (bundan önce 2.el vardı ) ama bu son olay olmadı benimde huzurum bozulacak dedim off off ben nasıl halledicem bu işi çok şükür eşim düne göre yumuşadı bende alttan aldım hiç huyum değildir ama bu hale düştüm işte
doğum günümüzü erken kutladık bir sürü hediye geldi ama en önemlisi eymenin yoğun isteğiyle alınan kamyon chuck delirdi resmen ben o kadar para verip almayalım demiştim anlamaz diye düşünmüştüm ama yanılmışım paketi açtığı anda o yüzündeki ifadeyi zıplayışını el çırpışını görmek için bile değermişmoral bozukluğu nedeniyle pek bişey anlamadım zaten bayram diye heryer kapalı balonda şişirtemedik falan filan işte
deryacigim caganimin dogum gunu kutlu olsun ama cok gec kutlamissiniz yavrucak uykulu ne anlasin ki mizmiz olmus o da....
nartan icin hazirlik yapmasi gereken ben aytes i 5 dk kucagimdan indiremedigim icin yapamiyorum kizkardesim gelecekti hani yokkkk evi bile toplayamadim meyve yeme savasinda butun mutfak batti buzdolabina puskurttu butun meyveyi elime vurdu butun yerler batti uffff ya bu kadar zor olmamali cocuk buyutmek bu isin kolayini nartan da bulamamistim bunda da bulamadim vesselam iskence gibi yaaaaaaa....
slm kızlar şimdide sıra bende :)
nurancım evlilik yıl dönümüznüz,doğum günün ve nartan paşamın doğum günü kutlu olsun Rabbim uzun ömürler versin
bayramdan hiçbirşey anlamadım çok yoruldum belim bacaklarım kopuyo,bayramın 2.günü kardeşim geldi ama ne gelmek adam altına 2012 model araba çekmiş 45 bin tllik Allah daha çok versin gözüm yokta eşim delirdi malumunuz bize olan borç halen ödenmedi 2 ay dedi 14 ay olduKocam haklı haklıda zaten limoni olan aramız iyice gerildi hiçbişey demedim diyemedim çok mahçubum eşime karşı babama söyledim durumu düğün yaptı bişey demedim,araba aldı bişey demedim (bundan önce 2.el vardı ) ama bu son olay olmadı benimde huzurum bozulacak dedim off off ben nasıl halledicem bu işi çok şükür eşim düne göre yumuşadı bende alttan aldım hiç huyum değildir ama bu hale düştüm işte
doğum günümüzü erken kutladık bir sürü hediye geldi ama en önemlisi eymenin yoğun isteğiyle alınan kamyon chuck delirdi resmen ben o kadar para verip almayalım demiştim anlamaz diye düşünmüştüm ama yanılmışım paketi açtığı anda o yüzündeki ifadeyi zıplayışını el çırpışını görmek için bile değermişmoral bozukluğu nedeniyle pek bişey anlamadım zaten bayram diye heryer kapalı balonda şişirtemedik falan filan işte
gunaydınnn kızlar;
herkesler iyidir inşallah ozellıklede bebişlerimiz.bayramımız guzel geçti çok şukur.ilk gun oğleden sonraya kadr oğluşumla yalnız olmamızı saymazsak tabieşim ailesinin kurbanlığıyla ilgilendi,biz evde kaldık sonra geldi bizi aldı once kv uğradık,sonra annemdeydik.2 gun yıne anneme gıttık kahvaltıya sonra eş dost,akraba ziyaretı derken akşam oldu.3 gun sabahdan çeşmeye gittik arkadaşlarla tum gun ordaydık,bu mevsimde ayrı bir guzelmiş onuda yaşamış olduk:)dun de sadece park ve pazar için çıktık onun dışında evdeydik.evde olduğumuz zamanlarda film izledik mert izin verdikçe.iyi geldi bize bu bayram,arada yıne boyle uzun tatıller olsa ne iyi olacak.
bugunde misafirlerim var.annem ,ablamlar ve yeğenim...birazdan gelirler kahvaltıya....
slm kızlar nasılsınız biz çok şükür iyiyiz kırşehirde annemlerdeyim eşim ank giti işe başladı bir hafta sonra izin alıp gelecek ...mustafa buraya gelince pek bi akılandı inşallah hep böyle gider kızlar yarın dişime dolgu yaptıracam
günaydın kızlar çok şükür tatil bitti ben hiçbir tatilde bu kadar yorulmamıştım bide ben eve yatılı misafir geleceği zaman stres yapıyorum oda yordu herhaldee bide yaşananlar gerilim vs neyse geçti inş tez zamanda hallolur
oo meral bu bayram sana güzelmişaman daha da güzel günler olsun inşallah
ohh derya çağan büyüyüp akıllandıkça sende hep gezmelere bak bizi boşlama küserim sonra
kızlar oğluma incecikte olsa uyku tulumu almam lazım hayatta üstünü örtmüyo oda yetmiyo uyku arasında bile çoraplarını çıkartıyo çok korkuyorum hasta olmasından
dün bir ara fırsat bulup sarıldım eşime ne olur kızma bana bir fırsatını bulup halledicem bu sorunu sen çok haklısın bin pişmanım bir daha hiç kimseye borç falan vermem dedim oda sarıldı şimdi bişey deme onları çekemiyo gibi olur üstünden zaman geçsin dedi o anda bişey demediysen şimdi deme dedi bende adam bana araba aldım demediki dedim gerçektende demedi yoğurt almaya bakkala gidince gördüm ahh canım kocam başkası olsa canıma okumuştu
herkese günaydın hanımlarr
dün sabah mezarlığa gittik geldik ben çağanı uyuturken eşimde kahvaltı hazırladı sonra ben hazırlandım çağan uyanınca ilk kv gittik ordan eşimin akrabaları annemler benim akrabalarım derken tam annemlerin oraya geldik annemleride alıp büyük dayımlara gidecektikki araba bozuldu gidemedik o sırada arkadasım aradı yemek hazırlamış bizi bekliyorlarmış oraya gittik bizde 6 ydı saat onunda oğlu var 1,5 yaşında ayy ne şımardılar ne şımardılar kafayı yedik vallahi akşam 10 a geliyordu kalktığımızda eve geldik çağan sütünü içerken uyuyakaldı ya yorgunluktan çocuğun uykusu gelmiş ondan çok huysuzlanmış tabiki..bugünde arkadasımla yine sosyete pazarına gitcez hava güzel çağan yine annemde kalacak tabiki
ayy evet ya bayram nasıl bir yorgunluktur öyleee
canım benim bazen kıskanıyor biizm sıpalar benim oğlan da bazen kıskanıyor başka bir bebeği kucağıma aldığımda veyahut da babası bile dizime yatsa birimizi kıskanıyor daha kendileri de bebek ya ne diyeyim, haklı çocuklar...
bizim ev de bi derli toplu olamıyor ben işin kolayını buldum sürekli toplamıyorum burası çocuklu ev ve en dağınık zamanları laftan anlamıyorlar. iş bekler ama çocuk beklemez prensibini benimsiyorum ben çocuk birincil sırada, diğer her şey arka planda..
oncelikle esinle aranizin duzelmesine cok sevindim sekerim. allah bir daha o bunaltici gunleri yasatmasin ve her daim askiniz sevginiz muhabbetiniz ilk gunku gibi olsun.
bizimde efe cok kiskanc herkezi kiskaniyor abisi babasi ben kimseyi cekemiyor sipam. bayramlarda insanlar niye parcalar kendini anlamam valla azcik dinleneydiniz ya niye yordunuz oyle kendinizi sonucta calisan kadinsin daha cok ihtiyacin var dinlenmeye senin. nagihanda yorulmus senin gibi... is konusunu ayni senin gibi yapiyorum bi gun topluyorum bi gun salliyorum bulasik azsa hic ellemem biriktiririm oncelik cocuklar ve bennnn :)) zati gucum fazla yok hemen yorulur devrilirim o yuzden olan gucumu cocuklara veririm.. bazi dusuncelerimiz ve uygulamalarimiz yakin seninle
QUOTE]
gunaydınnn kızlar;
herkesler iyidir inşallah ozellıklede bebişlerimiz.bayramımız guzel geçti çok şukur.ilk gun oğleden sonraya kadr oğluşumla yalnız olmamızı saymazsak tabieşim ailesinin kurbanlığıyla ilgilendi,biz evde kaldık sonra geldi bizi aldı once kv uğradık,sonra annemdeydik.2 gun yıne anneme gıttık kahvaltıya sonra eş dost,akraba ziyaretı derken akşam oldu.3 gun sabahdan çeşmeye gittik arkadaşlarla tum gun ordaydık,bu mevsimde ayrı bir guzelmiş onuda yaşamış olduk:)dun de sadece park ve pazar için çıktık onun dışında evdeydik.evde olduğumuz zamanlarda film izledik mert izin verdikçe.iyi geldi bize bu bayram,arada yıne boyle uzun tatıller olsa ne iyi olacak.
bugunde misafirlerim var.annem ,ablamlar ve yeğenim...birazdan gelirler kahvaltıya....
slm meralcigimmmmmm bayramin guzel gecmis senin adina cok sevindim...havalar guzel bebisler guzel eslerle aralar guzel olsun demi yaniiii.. benim ogluslar iyi hamd olsun ellerinizden operler :))) azcik oksuruk var sanirim kreste terliyolar kisa kollu giydiriyorum ama genede almaya gittigimde saclari sirtleri nemli oluyo firin gibi sicak yakinda ciplak goturucem bu gidisle :))) allahim hastaliklardan nazarlardan korusun bebislerimizi tu tu tu tututuuuu
canim benim yaaaa nasil zor oluyordur senin icin cocuk icin allah sabir versin zor canim zor asker esi olmak polis esi olmak ordan oraya suruklenip duruyorsunuz. insallah tez zamanda duzene girersiniz dicem ama o gun ne zaman olur bilmiyorum. diyarbakir sanki iyimiydi ne sizin icin??burda aileye yakinlastikca gocebeye dondunuz sankimçok yorgunummm artık bi düzenim olsunnn yeter dayanamıyorummmmmmmmmmm yeterrr
herkesin bayrami kutlu ve de mutlu olsun diyecegim de neredeyse bayramin son gunu oldu ancak ugrayabildim annem de kurbandi suydu buydu ugrasti
pek yanimda olamadi kocam da calisti yani yalnizim dostlarimi oynadim....
dun dogum gunum ve evlilik yildonumumuzdu sabah cocuklarla brunch a gittik nartan cok ama cok uslu durdu yerimizden kalkmamiza bile gerek kalmadi tabi ikisinin de kahvaltisini yaptirip ciktim orada zor olur diye ve aytes te ilk defa kahvalti etti bana en guzel hediyeyi verdi sagolsun... hava da superdi... sonra kocam ise gitti ben cocuklari anneme biraktim eve geldim savas alanina cevrilmis evi topladim bir dus aldim hazirlandim ciktim..... hediyelerimi almaya avm ye gittim ninewestten canta ve ayakkabi ama numarsi kalmamis getirecekler bakalim......
sonra anneme gittim aytes i aldik ciktik ama nartan hic kalmak istemedi ben de gelwcegim dedi ama icim parcalanarak hic istemeyerek onu birakip aytes le ciktik nartan a dogum gunu hediyeleri aldik..... dogum gunu susleri bulamadik bakalim bugun animasyon malzemeleri satan yerlerde cok guzelleri oluyor acik olursa alacagiz.....
ege mutfagi yapan bir balikciya gittik aytes le cok guzel ege deniz mahsulleri mezeleri yedik cok guzeldi ege mutfagi sohbet guzel bir muzik eeee daha ne isterim ki superdi...
aytes pek sorun cikarmadi sagolsun annesine hediye vermeye devam etti bir dsure sonra uyudu... tam kalkarken uyandi onda da emdi kucagimda uyudu yani kizlar guzel bir gece gecirdik
nartan hala ananede cok ozledim cokkkkkkkkkkkkkkcooooooookkkkk burnumda tutuyor simdi nartan in suslerini almaya gidecegiz sonra birkac parca birsey hazirlariz ve normal bir alelade pasta oyle resimli falan istemiyorum ben cikolatali olsun yeter.... birkac arkadasim annemler kardesim gelecek kendi aramizda sayilir nartanima kutlama yapacagizzz..
iyi ki dogdu benim tatli akilli yakisikli bidik oglum..... hayatimiza renk kattin bizi cok mutlu ettin allhimda seni heppp mutlu etsin emiiii seni cok seviyorum yavrum benim....
sağol cnm :)ayy evet ya bayram nasıl bir yorgunluktur öyleee
canım benim bazen kıskanıyor biizm sıpalar benim oğlan da bazen kıskanıyor başka bir bebeği kucağıma aldığımda veyahut da babası bile dizime yatsa birimizi kıskanıyor daha kendileri de bebek ya ne diyeyim, haklı çocuklar...
bizim ev de bi derli toplu olamıyor ben işin kolayını buldum sürekli toplamıyorum burası çocuklu ev ve en dağınık zamanları laftan anlamıyorlar. iş bekler ama çocuk beklemez prensibini benimsiyorum ben çocuk birincil sırada, diğer her şey arka planda..
oncelikle esinle aranizin duzelmesine cok sevindim sekerim. allah bir daha o bunaltici gunleri yasatmasin ve her daim askiniz sevginiz muhabbetiniz ilk gunku gibi olsun.
bizimde efe cok kiskanc herkezi kiskaniyor abisi babasi ben kimseyi cekemiyor sipam. bayramlarda insanlar niye parcalar kendini anlamam valla azcik dinleneydiniz ya niye yordunuz oyle kendinizi sonucta calisan kadinsin daha cok ihtiyacin var dinlenmeye senin. nagihanda yorulmus senin gibi... is konusunu ayni senin gibi yapiyorum bi gun topluyorum bi gun salliyorum bulasik azsa hic ellemem biriktiririm oncelik cocuklar ve bennnn :)) zati gucum fazla yok hemen yorulur devrilirim o yuzden olan gucumu cocuklara veririm.. bazi dusuncelerimiz ve uygulamalarimiz yakin seninle
QUOTE]
slm meralcigimmmmmm bayramin guzel gecmis senin adina cok sevindim...havalar guzel bebisler guzel eslerle aralar guzel olsun demi yaniiii.. benim ogluslar iyi hamd olsun ellerinizden operler :))) azcik oksuruk var sanirim kreste terliyolar kisa kollu giydiriyorum ama genede almaya gittigimde saclari sirtleri nemli oluyo firin gibi sicak yakinda ciplak goturucem bu gidisle :))) allahim hastaliklardan nazarlardan korusun bebislerimizi tu tu tu tututuuuu
evet sanırım bebeklerin kıskançlık zamanları geldi:) valla ben sırf anneme kolaylık olsun deyü uğraştım durdum napiiim farkındayım benziyoruz:)
ay ne güzel şarkı o:)canim benim yaaaa nasil zor oluyordur senin icin cocuk icin allah sabir versin zor canim zor asker esi olmak polis esi olmak ordan oraya suruklenip duruyorsunuz. insallah tez zamanda duzene girersiniz dicem ama o gun ne zaman olur bilmiyorum. diyarbakir sanki iyimiydi ne sizin icin??burda aileye yakinlastikca gocebeye dondunuz sankim
dogum gunun kutlu olsun mutlu ol senelerce, sana boncuktan kus yaptim konacak pencereneeeeee .... diye bir sarkiyla gonderme yapayim dedim canim yildonumunuz dogum gunun nartanin dogum gunu derken bu ay esine pahaliya patlamisa benziyor :)) guzel bir gun gecirmissin hayalimde bende yasadim desem banada yansidi desem yalan olmaz antalyanin neresindesin bilmiyorum ama ben hayalimde kale icindeydim
sen nerdeydin normalde?
selam kızlar ben dün gittim çocuğu aldım sonra kocamı bekledim beraber döndük eve. birazdan işe gidicem size bakayım dedim bu yıl programım çok rahat 11 yıldır olmadığı kadar o da tarıkın şansı bide müdürün iyi niyeti diyorum:) Allah bin kere razı olsun adamdan...