oh sefan olsun valla annede bir hafta tatil iyi gelir sanada mustafayada :)) disin icinde gecmis olsun canim..
valla esinin kiymetini bil bak seni ne guzel teselli etmis adam. ama sende kardesine cok yumusak davranma acik acik konus soyle yaptigin ayip de beni enistene kucuk dusuruyosun de ayni durum ablamla abimin arasinda da var abim seneler oldu hala odemedi borcunu.. kardesinin durumu olmasa neyse dersin ama bak 2012 model araba aldigina gore pacayi yisirmis demekki. hos borcunu istesen kesin taksitle krediyle aldim param yok der :))
ben benimkilere oldum olasi uyurken corap giydirmem saglikli degilmis. gece hareketsiz olan vucutta kan dolasimini bozuyormus hemde erkek cocuk sicagi fazla sevmezmis. mircan gece hep soyunur az once cise kalkti tekrar yatarken pisamasini cikarip donuyla yatti :)) ustelik ev sicak olmamasina ragmen.. efede mircanda hic ustunu ortmuyor ben saldim cayira mevlam kayira hesabi takiliyom artik. biktim ust ortmekten..
araba bozulsun eslerle aralar bozulmasin
bakiyorum bu siralar eve girmez oldun kizzzzzz.. kapi kapi geziyon.. gez gez bi daha mi gelicen dunyaya... valla ben bayram seyran yasamadim hic. ne kimseye gittim nede kimse bana geldi heeee bi yandaki komsularin et getirmesini saymassak :)) bir arkadasima gitcektim oda arefe gunu esiyle kavga etmis degil evine gitmek tellere bile cvp vermedi kizcagiz.. sen esinle kavga ettin banada bulasti kavga ettik dedi :)) bende guldum banada kk dan bulasti dedim icimden... neyse simdi aramiz duzeldi ama kalbim genede buruk...