doktora söylicem evet ama daha da çok var. 2 haziranda gidicem. dayanıcam artık o zamana kadar. ama yine de söyle bakayım hangi ilaç? parol falan mı?
gerçekten bi ömür gariiii harika bi havası var bacım nehir kıyısında bi sürü butik otel var hangisine gitmek istersen artıkın havuzlu olan falanda var kocaman şişme yastıklar hamaklar nehir kıyısında cik cik sesleri eşliğinde ohh valla insan orda bi daha aşık oluyo yaww bak şimdi bende tası tarağı toplayıp gidecem haaakaydirigubbakcemile3
link vermimde ' ipekmotel ' burayı tavsiye ederin
ben geldimmmm...
sgumus geçmiş olsun canım.
nazlıcım sana bişey demiyorum oklava yeter sanırım.klava: takma kafana böyle şeyler.
kızlar başağrılarıyla uğraşıyorum ben. çok kötüyüm. var mı başı ağrıyan nolcak böyle ya ağrı kesici de alamıyorum :çok üzgünüm:
anam bu adamlar büyümicek galiba çocuk gibiler ayygamyoncuiremsu
Yok yetti canım:)İlham gelmesini bekliyorum ütü yapıcam müziğide açtım son ses kafamı dağıtıyorum geçecek bitecek hepsi herşey yoludna gidecek inşallah ve hepimiz sıramız geldiğinde sağlıkla bebişlerimize sarılacağız :Saruboceq:
kızlar kahvaltı yaparken çay içiyomusunuz.
ben içiyorum ya aslında içmemek lazım idrarla beraber vücuttaki kalsiyumu filan atıyomuş demir eksikliğine neden oluomş. buna rağmen ben bi yarım bardak içiyorum ya dayanamıyorum
kızlar kahvaltı yaparken çay içiyomusunuz.
ben içiyorum ya aslında içmemek lazım idrarla beraber vücuttaki kalsiyumu filan atıyomuş demir eksikliğine neden oluomş. buna rağmen ben bi yarım bardak içiyorum ya dayanamıyorum
çay bende içiyorum içilmemesi gerek ama gelde kahvaltıda içme cersu senin mi bebişin erkekti biraz önce okudum kimdi hatırlamıyorum bebşşin cinsiyetini öğrenmiştide
selam kızlar bende yarın 13. haftaya giriyorum pazartesi doktora gideceğim ikili test için sizce cinsiyeti görünürmü??? meraktan çatlamak üzereyim çünküCADIARZU
birde yumurtlama tarafına göre cinsiyeti erkenden belirleyen doktorlar var ablamın bebeği sağ taraftaydı ona doktoru yumurtlama tarafına göre erkek demişti ve erkek oldu cinsiyetini öğrenen arkadaşlar bebeğiniz ne tarafta ???
selam kızlar bende yarın 13. haftaya giriyorum pazartesi doktora gideceğim ikili test için sizce cinsiyeti görünürmü??? meraktan çatlamak üzereyim çünküCADIARZU
birde yumurtlama tarafına göre cinsiyeti erkenden belirleyen doktorlar var ablamın bebeği sağ taraftaydı ona doktoru yumurtlama tarafına göre erkek demişti ve erkek oldu cinsiyetini öğrenen arkadaşlar bebeğiniz ne tarafta ???