2009 Kasm Anneleri

doktora söylicem evet ama daha da çok var. 2 haziranda gidicem. dayanıcam artık o zamana kadar. ama yine de söyle bakayım hangi ilaç? parol falan mı?

minoset canım.doktorum ondan başka içme dedi.bende bi kere dayanamadım içtim.ya doktora sormama rağmen içmemiştim ben ama dayanamayınca içtim bi tane.iyi geldi valla.

canım az önce kocişe izin al gidelim ağvaya dedim bile valla.aaaaaa çok özledim tatil yapmayı.valla iki yıldır bütün izinlerde hemen ankaraya kaynanama gidiyoduk.bu yıl hakkımız dimi ama.ben bikini arayışına falanda girem.bu arada otelede bakıyom hemen.sağol.aaaaaaa belki orda karşılaşırız.hihoyyyt

Yok yetti canım:)İlham gelmesini bekliyorum ütü yapıcam müziğide açtım son ses kafamı dağıtıyorum geçecek bitecek hepsi herşey yoludna gidecek inşallah ve hepimiz sıramız geldiğinde sağlıkla bebişlerimize sarılacağız :Saruboceq:

kızlar kahvaltı yaparken çay içiyomusunuz.

ben içiyorum ya aslında içmemek lazım idrarla beraber vücuttaki kalsiyumu filan atıyomuş demir eksikliğine neden oluomş. buna rağmen ben bi yarım bardak içiyorum ya dayanamıyorum

kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize çok teşekkürler geçti gitti inşallah hepimizi sağlıklı nur topu gibi melekler dünyaya getireceğiz allahın izniyle 4 gündür özlemişim sizi kasım annaleri hepinizi öpüyorum a.s.

amin canım inşallah.ama biz moralimizi bozmayalım en önemlisi o

ya ben senden daha fazla içiyom valla.ben gün içerisinde çok çok açık olmak şartıyla üç bardak falan içiyom.genelde limonlu içiyom.aaa bunuda doktorcuma sorayım ne diycek.az önce aradık yarı geleyimmi diye yok erken haftaya gel dedi.üçlüde yapcak ya

ben ayran içiyorum cersucum çay dedğin gibi kalsiyumun vucuttaki emilimini azaltıyor çok istiyorsan kalvaltıdan yarım saat önce iç canım

çay bende içiyorum içilmemesi gerek ama gelde kahvaltıda içme cersu senin mi bebişin erkekti biraz önce okudum kimdi hatırlamıyorum bebşşin cinsiyetini öğrenmiştide

benim bildiğim çayı kahvaltıda içmemek gerekiyomuş.akşamları falanda yemekten en az bir saat sonra içmek gerekiyomuş.

ya kızlar listeyi kim düzeltebilir?
benim bilgilerimi güncelleyebilir misiniz?
benim ikili test falan geçti gitti. 2 haziran'da cinsiyeti öğreneceğim eklerseniz çok sevinirim.

kızlar kahvaltıda çaysız olmuyo ama bende bundan sonra kesin kararlıyım içmiycem

portakal suyu yada su içerim artık. dün bebişimin ultrason resmini aldıkya elimden düşürmüyorum ya sürekli bakıp duruyorum

çay bende içiyorum içilmemesi gerek ama gelde kahvaltıda içme cersu senin mi bebişin erkekti biraz önce okudum kimdi hatırlamıyorum bebşşin cinsiyetini öğrenmiştide

canım doktor %90 erkek dedi vallahi eşimde görmüş pipiymiş yani aslında ben erken buldum bu teşhisi ama bende pipi gibi bişey gördüm çıkıntı vardı böle minicik belkide gelişimi 1 hafta ilerde diye görebildi 1 ay sonra bakalım tam net anlaşılır

selam kızlar bende yarın 13. haftaya giriyorum pazartesi doktora gideceğim ikili test için sizce cinsiyeti görünürmü??? meraktan çatlamak üzereyim çünküCADIARZU

birde yumurtlama tarafına göre cinsiyeti erkenden belirleyen doktorlar var ablamın bebeği sağ taraftaydı ona doktoru yumurtlama tarafına göre erkek demişti ve erkek oldu cinsiyetini öğrenen arkadaşlar bebeğiniz ne tarafta ???

valla ben 13 haftamda gittim test için dr. sölemedi gördüysede sölemedi ama bu ay sonunda söler heralde 17 haftalık olcaz cnm bebek karnımda onu biliomda ne tarafta bilmiyom maalesef:CüvCüv:

canım öğrenebilirisin ama %100 erkek yada kız demez. banada %90 erkek dedi ama pipiye benzeyen bişey gördüğü için ama sağdaysa erkek soldaysa kız diye bişey demedi

benim bebek sol tarafta ama 9. haftada gittiğimde sordum doktor yorum yapmadı böyle merak içinde beklemek çok zor bi belli olsa....gerçi eşimde bende hep kızımız diye seviyoruz onu...gerçi sağlıklı olsun yeter ama insan ister istemez merak ediyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…