2009 Kasm Anneleri

Mavişim kızma bitti valla özür dilerim hepinizden yeminle daha olmayacak iyiyim canım hatta plan bile yapıyorum öğlen sahile gidicem ablama söz verdim sahilde az yürüyüş sonra derinn derinn nefes alıcam rahatlayıp eve gelicem işlerimi bitiricem sizlerle sohpet edipp bebişmi oğluşumu sevicem ..Sabrım sonsuz Allahım yilikler nasip etsin bana ve hepimize inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

sgumuscum canım çok geçmiş olsun tatlım dikkat et yorma kendimi emi tatlım

karakızcım geçmiş olsun anneciğine

aaa iyi yapıyo kocişin valla.bizde evde internet var diye eşim bide oyun yüklemiş allaaaaaah adamları öldüre öldüre bitiremedi beni deli etti.kaydirigubbakcemile3bende iyiyim çok şükür.göbişimi sevip sevip oturuyom işte.ya çok güzel dimi bu göbişlerin büyümesi.kendimi tam hamile hissediyom artıkkaydirigubbakcemile3

senağlama kımse bana yazmamıs senağlama ben cok hastayım grıp oldum neyse kendınıze ıyı bakın by byy

ah canım kıyamam.geçmiş olsun.ya ben görmedim ondan yazmadım.bende bi yandan kk ya bakıyom bi yandan toplanıyom.bir ay sonra falan gidiyorum istanbuldansenağlama

kızlar merhaba yanımda bi arkadaşım var 9 haftalık hamile ve bu sabah azcık kahve akıntısı gelmiş çok korkuyo bu durumu yaşayan varmı lütfen aciiiil

cern tahlil sonuçlarını alışsın gözün aydın bebek kaç haftalık cinsiyeti belli oldu dün doktora gittim bebiş iyi dedi ense kalınlığıda güzel dedi kan thlili verdim yarın lacam sonucu ama cinsiyeti belli değil benim ki 12+4 günlük

senağlama kımse bana yazmamıs senağlama ben cok hastayım grıp oldum neyse kendınıze ıyı bakın by byy

aaaaa antalyada havalarda güzel halbuki tüh bol bol sıvı tüket dinlen canım çok geçmiş olsun bende tam 10 gün grip yatmıştım ama ozaman hava soğuktu

kızlar merhaba yanımda bi arkadaşım var 9 haftalık hamile ve bu sabah azcık kahve akıntısı gelmiş çok korkuyo bu durumu yaşayan varmı lütfen aciiiil

canım korkmasın sürekli dinlensin yatsın ağır işler yapmasın sürekli kahve akıntılar devam ederse örneğin 1hafta boyunca filan ozaman doktora gitsin

ya bi dakka herkes nazlı'ya oklava sallamasın bağırıp çığırmasın tamam çocuk hatasını anladı hem biz hormonların esiriyiz naptımızı bilmiyos yazık onaaaa yavru kuşum benim mucukkkkk :CüvCüv:Şeniz:teselli::1hug:

canım ben yarın akşam alıcam kısmetse tahlil sonuçlarımı bebişim 13 haftalık teyzesi daha cinsiyeti belli diil yarın akşam test sonuçlarını bildiririm inşallah ense kalınlığı sınırda çıktı biras endişeliyim ama bakalım kan testiyle beraber değerlendirilmesi gerekiyormuş o yüzden sabırla yarın akşamı bekliycem dua edin okişşş

cokacimcoook hepinizee afiyetler olsun... şu iştahım ne zaman düzelcek yaa:çok üzgünüm:

eeennnnn kısa zamandaaaaaaaaaaaa süprizzzzz delüler gibi yicaz yediğimiz herrrşeyden zevk alcasssssss inşalllahhhhhhh alkisalkisalkis

ok dua edlim ama ben kimi okudum sonuç almıştı ve bebğin cinsiyeti erkek diye yazmıştı ya dünden bu güne o kadar msj atılmış ki isimleri karıştırdım herhalde

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Ah bu hormonlar rezilde eder vezirde kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Canım Allaha emanet git gel hayırlı haberle inşallah hepimizi için herşey güzel olacak iyiyim ben unuttum gitti:)

yaaa gıcık oluyorum haftada 1 gün bu eziyeti yaşıycam demekki gerzek bi nöbet sistemi kurmuşlar haftada 1 gün sıraylan nöbet tutuyos 12:30'a kadar aç aç beklicaaamm öhüü üstelik benim yemek grubum şimdi yukarda yiyolar sora iştahımda gelmio üf beeeeee

cerin bebişin benim bebişten 2 gün büyük bende yarın alacam sonuçları benim ki çok iyi dedi ensesi ince dedi vitamin başladı ve kan yapıcı sana vitamin verdimi dok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…