2009 Kasm Anneleri

he bizde buluşalım ozaman bizim neyimiz eksik bu gacılardan

dr bi sor bakam ne dicek ya benimde acaip gezmeye ihtiyacım var ağva'ya gitmek istiyorum şimdi cennet gibidir orası ohh oksijen nehir deniz yeşillik allahımmmmmm oraya gitsene hem daha yakın hemde çok güzel yauwww

ağvamı ayyy bayılırım ağvaya bızde güya 23 nisanda gidecektik ama kısmet olmadı bıde hvada soğuktu o ara en kısa zamanda bızde gunubırlık gidecez değişiklik olur mis gibi hava

canım mutlaka git bence çok güzel mis gibi orman deniz ohh tertemiz valla ruhunu dinlendirirsin bebişin bile çok mutlu olur orda

ya bende sadece bir bardak içiyorum :sm_confused:

valla ben ilk defa duyuyorum öyle birşey ama benim bebeğim sağ taraımda ultrasonda dr incelerken dikkat ettim kaydirigubbakcemile3

leyya cım listeyi sanırsam kartanesi yapıyodu oda nere kayboldu sabah buralardaydı birazdan gelir sanırım

-
yaa çok heveslendim.ben kocişi kandırayımda izin alsın.almazsada günübirlik gideyim dimi amaaaaaa

canım valla nerde oturuyosun bılmıyorum ama zaten çok uzak bır yer değil bıze fazla uzak sayılmaz bir kaç saatlik yol zaten netten araştırdınmı bilmiyorum ama doğa harikası bıryer konaklamak için çok güzel yerlerde var eğer kalmak isterseniz netten kolaylıkla bulabılırsın ben konaklamadım henüz ama ne yalan sölim isterim orda dere kenarındaki yerlerden birinde konaklamayı kaydirigubbakcemile3

ben 13. haftada gittim sölemedi doktor gacısı :1closedeyes:
kız duur bebişin psikolojisini bozcanız ya erkekse aaa :mymeka:
ya kızlar yolculuk sakıncalımı bizim için.yani geçti dimi artık.kocişle istanbuldan gitmeden şöyle bi gezmeye gidelim diyoruz bursaya falan bi günlüğüne bişey olurmu.
valla ben de merak ediyom bu durumu 6 saat gidecem 19 mayıs için uygun mudur acep -tatlicadiarzu-
anaaaaa ankaralı gacılara bak yolarım nan ne buluşması heeeyy istanbullullar uyuyun siz dahaaaaaaa ankara malı götürüyo leynnnnnnnn klava:
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
dr bi sor bakam ne dicek ya benimde acaip gezmeye ihtiyacım var ağva'ya gitmek istiyorum şimdi cennet gibidir orası ohh oksijen nehir deniz yeşillik allahımmmmmm oraya gitsene hem daha yakın hemde çok güzel yauwww
yaaa ben de öle cennet gibi bi yere gitmek istiyooommm ne güzel samsuna gidecedük deniz yeşil ama malesef gitmiyoruz eşim hiç de benim istediğimi yapmadı kızlaar öle demiştiniz ya :çok üzgünüm:
kupkuru bi yere gitcez :1no2:
ona daha karar vermedik cicim ama buluşma konusunda mutabıkızzkaydirigubbakcemile3
ben diom ki itek e yimee gidek bi gün alkisalkisalkis nasıl fikir ama biz onla çok yakın oturuyosda
ben uzağım ama sizee neyse gelürük artık napak a.s
ben içiyom yaa kahvaltıda ayy napiimmm
leyya cım listeyi sanırsam kartanesi yapıyodu oda nere kayboldu sabah buralardaydı birazdan gelir sanırım
burdayım emmee liste nerde o konuda şüphelerim var

eeennnnn kısa zamandaaaaaaaaaaaa süprizzzzz delüler gibi yicaz yediğimiz herrrşeyden zevk alcasssssss inşalllahhhhhhh alkisalkisalkis

oleeeeeyy :sm_cool:

yaa sana da mı nöbet tutturuyolar... klava: hamiş olan aç bekletilir mi yaaaw :mymeka:

benım hamılıgımın basından berıdır dr um sağdan kaldıgım ıcın erkek dıyor
kendımı bırının erkek olduguna cok alıstırdım.
ınsallah oburkude kız olur dıyorumm.
p.tesı doktora gıdecegım ıns. allah gonlume gore verır.
cınsıyet pazartesı gunune kısmetsea.s.

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt isterimm asebam isterimmmm ay ne yüzsüsüzm kaydirigubbakcemile3

tammam kız eğer elim değer de yapabilirsem söz bi tanede sana yapıp yollayacam

doktora söylicem evet ama daha da çok var. 2 haziranda gidicem. dayanıcam artık o zamana kadar. ama yine de söyle bakayım hangi ilaç? parol falan mı?

canım dr bana çok zorda kalırsan minoset içebilirsin demişti
ama onunda çeşitleri var eczaneye bi sorda al gülüm
geçmiş olsun

nan ne buluşması bensiz mii aman taş olursunuz .kartanesi bende çok yakın dglim bunlara ama sen daha uzaktasın sanırım nerede oturuyordun?

leyya banada doktorum parol verdi hatta aradım bugün başka önerebileceginiz yokmu diye sadece parol verebilirim demişti..çok agrıyorsa iki tane içebilirsin dedi..

benim bildiğim çayı kahvaltıda içmemek gerekiyomuş.akşamları falanda yemekten en az bir saat sonra içmek gerekiyomuş.

"Çay, demir emilimnini engelleyen maddeler içerir. Bu nedenle yemek sonrası çay içme ve genel olarak çok çay içme alışkanlığının terk edilmesi önemlidir. "

çayı kahvaltı yaparken değil de kahvaltıdan ve yemekten en az 1 saat sonra içmek gerekiyormuş.iBen ilk günden beri içmiyorum. Yerine su ya da meyve suyu içiyorum şimdiden alıştım... a.s

ya ben bunu teyzemden duymuştum :1shok: ama kocakarı safsatasıdır die inanmamıştım.. Dr ultrasonla bakarken cihazı daha çok sol tarafımda gezindiriyordu... Ne yani şincik benim kızım mı olcaaaaakkk alkisalkisalkis :teytey: :sm_cool:

allahım bana sağlıklı ve hayırlı bir kız evlat nasip etsin :Saruboceq:

ya ben avcılardayımda çok uzak sayılmaz sonuçta.valla acayip güzel olur.son günlerdede canım sıkkın taşınıyoruz diye.bu bana iyi gelir eminim.bakalım artık haziran sonunda taşınıyorum onun için haziran başında bi gideyimde değişiklik olsun.

vallahi ben haftasonları kahvaltıda çay içiyorum ama hafta içi süt içiyorum
ayy haftasonuda içmiyeyim bari
benim yüzümden kocişte çay içemiyo zati
ben içmeyince onada demlemiyom arasıra acıyıp demliyom amma -tatlicadiarzu-

kıslar yaaa öle sağa sola diye bişe varmı
benim ki sağda benimde mi erkekim olcek
ama dr sanki ilk başlarda soldan bakıyordu
amman ben bilmeyom yaa işte yatıyo biyerde
zati haftaya perşembe dr a gitcem erkek se o zaman öğrenirim
eğer dr sölemezse kız olma ihtimali artar delikafadulden
hayırlısı olsun yaa

hihoyyyt p.tesiyi dörtgözle bekliyom bebişlerin cinsiyeti için bende merak ediyom kıs seninkileri biri erkek biri kız kesin içime doğdu Şeniz

tammam kız eğer elim değer de yapabilirsem söz bi tanede sana yapıp yollayacam

canımm düşünmen yeterli çok sağol Şeniz

|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Dr. Tah. Cins|Güncel notları...........................................................
1|nehiriver|27|23 Ocak|01 Kasım||
2|turser|26|25 Ocak|01 Kasım|| ıki minik kalp atıyor ):):
3|BeyaAZz|22|25 Ocak|01 Kasım|| 2. kontrolü olduk, yenidi Mayıs 15
4|mart09|34|25 Ocak|01 Kasım|kız|bebişi el salladı yuvacığından
5|NazLı |33|26 Ocak|02 Kasım||ıkili test yapıldı sonuç riskli Allahım yardım et
6|&pelin&|**|26 Ocak|02 Kasım||
7|ayse_on|24|27 Ocak|03 Kasım||ikili test yapıldı 12 Mayıs kontrol
8|BeYzA.NuR|23|27 Ocak|02 Kasım||pirinç tanemi gördüm, kalbi de pı pıt atıyodu:))
9|Dilmuh|21| 28 Ocak| 04 Kasım||ıkili test yapıldı
10|Angel...baby|22|28 Ocak|04 Kasım||ikiz meleklerin kalp atıslarını duyduk27 Mart kontrol varr
11|orbiss|29|28 Ocak| 04 Kasım|kız|bebişimin kalbi pıtpıt atıyordu .salı günü 2.kontrolüm var
12|Nazlıı|26|28 Ocak|04 Kasım||kalp atışlarını gordum bana kalsa arada hareket ettigini bile hissediyorum
13|Kartanesi|24|29 Ocak|05 Kasım||bebişi hopladı zıpladı kontrol 29 Mayısta
14|Destna|24|29 Ocak|05 Kasım|Erkek| Kırk Bin Kere Maşallah
15|alanya07|*|29 Ocak|05 Kasım||
16|Nesli|27|30 Ocak|06 Kasım||ikili test sonuçlarını bekliyor
17|zeynep mutlu|**|30 Ocak|06 Kasım||
18|MadamxL|29|31 Ocak|07 Kasım|| pıt pıtları duydu 3. kontrol mayıs ilk haftası
19|tugba_SEKER|**|31 Ocak|07 Kasım||
20|esmeralda1|**|31 Ocak|07 Kasım||
21|ebisce|**|01 Şubat|08 Kasım|| Keseciği gördü kalp atışını gördü 18 nisan kontrol
22|ozlenozlem|**|1 Şubat|08 Kasım||
23|wannababy|34|02 Şubat|09 Kasım|| ikili test temiz. Allah'ıma binlerce şükür
24|grape|29|02 Şubat|09 Kasım||Pıtpıtları gördü, 4 Mayıs ikili test
25|eftelya24|25|03 Şubat|10 Kasım||Keseciği de pıtpıtları da gördü
26|PamukŞeker|30|03 Şubat|10 Kasım|| 2 minik kalp atıyor
27|zeynep34|29|03 Şubat|10 Kasım|| keseciği gördü
28|elifsun|**|03 Şubat|10 Kasım|| bebişini de pıt pıtlarını da gördü :)
29|belinay|26|03 Şubat|10 Kasım||bebişin kalp atışlarını duydu 27 nisan 3. kontrol
30|beratefe|27|04 Şubat|11 Kasım|erkek|pipiye benzer bir şey gördü dr miz ama kordon ümidi hala var :)
31|karakızz|30|05 Şubat|12 Kasım|erkek| pıt pıtları gördü
32|zeren06| 25| 05 Şubat|12 Kasım|| ıkili Test yapıldı...
33| BEBETO2009|26|06 Şubat|13 Kasım||kalp atışlarını duydu
34|N.S.E|26|06 Şubat|13 Kasım||bebişin kalp atışlarını duydu
35|cangum|27|06 Şubat|13 Kasım||kalp atışını gördü
36|glzrylmz|**|06 Şubat|13 Kasım||
37|**SU**|33|07 Şubat|14 Kasım|| pıtpıtları duydu muhteşem bir melodi.ıkili test için kan verdi
38|unique_____|32|08 Şubat|15 Kasım|| Kalp atışlarını duydu Nisan sonu 3. kontrol
39|mavi deniz|24|08 Şubat|15 Kasım||kontrol 4 haziran ikili test yapıldı şükür sorun yok.
40|seyhan82|27|08 Şubat|15 Kasım|| keseciği de bebeciği de gördü
41|mazbut|26|08 Şubat|15 Kasım|| ikizlerin kalp atışlarını gördü 23 Nisan kontrol
42|kendimce|27|08 Şubat|15 Kasım||
43|byndr|27|09 Şubat|16 Kasım|erkek|73 mm olmuş bebişş
44|kedi79|*| 10 Şubat|17 Kasım|| pıt pıtları gördü
45|leyya|26|10 Şubat|17 Kasım|| 2 haziran'da cinsiyeti öğrenecek inşallah
46|ozlem61_41|30|11 Şubat|10 Kasım|erkek|
47|Karazeytin|30|12 Şubat|21 Kasım|erkek| pıt pıtları gördü 30 Nisan 3. kontrol
48|missmiss|24|12 Şubat|21 Kasım||
49|cerin|26|12 Şubat|21 Kasım|| hararetli insan :)
50|boncukx|30|13 Şubat|20 Kasım||pıt pıtları gördü
51|SPELL42|**|13 Şubat| 20 Kasım||kalp atışlarını gördü
52|alazzehra|**|13 Şubat| 20 Kasım||ikili test 20 Mayıs
53|AppleArzu|34|13 Şubat|27 Kasım||Kalp atışlarını duyduk
54|barayco|**|14 Şubat|21 Kasım||21 Mart ilk kontrol
55|sgumus |26|14 Şubat|21 Kasım||pıtpıtları gördük 2'li test 6 mayıs
56|nfakgoz|**|14 Şubat|21 Kasım||
57|sinem2002|**|14 Şubat|21 Kasım||
58|AnnemBirMelek|23|15 Şubat|22 Kasım||pıtpıtları gördükk3.kontrol nisan sonu
59|itek|21|15 Şubat | 22 Kasım||kalp atışarını gördü
60|EliFatihEFU|23|15 Şubat|22 Kasım|| miniği büyüdü kıpır kıpır oldu kontrol 18 Mayıs
61|berciss|24|15 Şubat|22 Kasım|| kontrol 4 Mayıs
62|nilkan|28|17 Şubat|24 Kasım||Sürpriz yumurtadan iki melek çıktııı!!!!!
63|mevzey|**|17 Şubat|24 Kasım|| pıtpıtları gördü
64|incisu|25|20 Şubat|27 Kasım|| iki minik kalp atıyor
65|sevda cicegi|28|21 Şubat|28 Kasım||
66|nevrosky|30|23 Şubat|30 Kasım||miniğinin kalp atışlarını duydu
67|aseba|26|23 Şubat|30 Kasım|| 21 Mayıs kontrol ve ikili test
68|ROAY|29|23 Şubat|30 Kasım||kalp atışlarını duydu
69|burcu1507|**|23 Şubat|30 Kasım||miniğinin pıtpıtlarını duydu
70|yavrucuk|26|23 Şubat|30 Kasım||kalp atışlarını duydu
71|merveburc|25|23 Şubat|30 Kasım||kalp atışlarını duydu kontrol 24 Nisan
72|cersu|27|23 Şubat|30 Kasım|erkek|Kalp atışlarını gördü .Haftaya kontrolu var.Maşallah
73|RüzgarDeniz|42|25 Şubat|30 Kasım||
74|canliz|25|27 şubat|30 Kasım||cinsiyet 3 hafta sonra
|JJuLiEtt|||||Artık Ocak annesii :lepi:
|yazgülüm||||| FAHRı KASIM ANNESı
|esterya||||| FAHRı KASIM ANNESı
|BONCUK26||||| FAHRı KASIM ANNESı
|dorukk|||||FAHRı KASIM ANNESı
|NURHAYATK||||| FAHRı KASIM ANNESı
|mehlikaMERYEM||||| FAHRı KASIM ANNESı

buyrun liste ne değişikliği var acaba

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…