2009 Kasm Anneleri

ok dua edlim ama ben kimi okudum sonuç almıştı ve bebğin cinsiyeti erkek diye yazmıştı ya dünden bu güne o kadar msj atılmış ki isimleri karıştırdım herhalde

karazeytünü görmüş olabülüsün yavrum o pipişi gördü sonuçları da iyiydi galba bilmim ya o kadar çok gaci varki akıl da kalmadı anamm :1shok:

cerin bebişin benim bebişten 2 gün büyük bende yarın alacam sonuçları benim ki çok iyi dedi ensesi ince dedi vitamin başladı ve kan yapıcı sana vitamin verdimi dok

canım ben midemden dolayı hiç sıvı alamıyom yani su falan hiiiiiiiiiçç içemiyom içtiğim gibi de kusuyom o yüzden düzenli aralıklarla serum alıyom ilaç içemediğim için de dr bişi vermedi ben şu an hiiiiçç bir ilaç kullanmıyomm kan tahlili falan yaptırdı belki duruma göre kan ilacı verir mi bilmiyom yani benim tüm sırlarım yarın çözülcek :1ninca:

anammm bu fal olayları bi keresinde daha bekarkene arkadaşın aklına uydum fal baktırdım aman kadın bi anlattı oy oyy ben kocişlen daha sevgiliydim ama 2 yıldır falan birlikteydik kadın bi başladı işte ailesi seni istemicek ayırcaklar tam oldu derken ayrılcaksınız şöyle böyle anaammm 1 hafta zırlamıştımmm gerzek karı bak evlendim bebişim bile oluyo hıhhhhhh :kızgın:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kartanesiii nerdesin nan iki gündür bi göründün bi kayboldun itekle buluşcez kısmatsa sen de gel hep birlikte buluşalım deyomm haa ne dersün ?
bi giriyom geçmişi okuyom çıkmak zorunda kalıyom anca kendi duygularımı yazamıyom size cvp vermekten nan
bi konuşturmuyonuz adamı hee

ha nerde ne buluşması aa gelmemmi kıız zaman uygun olursa neden olmasınn

ya kızlar yolculuk sakıncalımı bizim için.yani geçti dimi artık.kocişle istanbuldan gitmeden şöyle bi gezmeye gidelim diyoruz bursaya falan bi günlüğüne bişey olurmu.

ulen akşam işyerinden kızlarla buluşcam dedim ya gittim harikeydi ımmmmmmmmm bi sürü yedim hepinizin adına bi yudum bişiler yidim cokacimcoook bi de şimdi akşamkilerden paket yapıp getürmüş delüler :)
benden sora bi kısır muabbeti döndürmüşünüz valla kısırda vardı ama ben ondan yemedim sıra gelmedi diğerlerinden :jeyyar:

ha nerde ne buluşması aa gelmemmi kıız zaman uygun olursa neden olmasınn[/QUOTE]

anaaaaa ankaralı gacılara bak yolarım nan ne buluşması heeeyy istanbullullar uyuyun siz dahaaaaaaa ankara malı götürüyo leynnnnnnnn :eek:klava:

üzüldüm ya durumuna sonuçtan bir şey çıkmaz inşallah sağlıkla kucağına alırsın benimde midem kötü gastrit var

ya kızlar yolculuk sakıncalımı bizim için.yani geçti dimi artık.kocişle istanbuldan gitmeden şöyle bi gezmeye gidelim diyoruz bursaya falan bi günlüğüne bişey olurmu.

dr bi sor bakam ne dicek ya benimde acaip gezmeye ihtiyacım var ağva'ya gitmek istiyorum şimdi cennet gibidir orası ohh oksijen nehir deniz yeşillik allahımmmmmm oraya gitsene hem daha yakın hemde çok güzel yauwww

ben geldimmmm...

sgumus geçmiş olsun canım.

nazlıcım sana bişey demiyorum oklava yeter sanırım.:eek:klava: takma kafana böyle şeyler.

kızlar başağrılarıyla uğraşıyorum ben. çok kötüyüm. var mı başı ağrıyan nolcak böyle ya ağrı kesici de alamıyorum :çok üzgünüm:

üzüldüm ya durumuna sonuçtan bir şey çıkmaz inşallah sağlıkla kucağına alırsın benimde midem kötü gastrit var

valla mideme alıştım artık önceden hortumla su içerdim ben nerdeyse şimdi bu sıcaklarda bir bardak bile içmiyorum günde 1 bardak maden suyu soğuk olursa o da bi tane de açıkk çay tek sıvı bunlar hayatımdaki ama alıştım sabırla kana kana kusmadan su içeceğim günleri bekliyommmmmmm bebişim içinde inşallah rabbim en güzel sonuçları verecek diye ümit ediyom teyzesi

ben geldimmmm...

nazlıcım sana bişey demiyorum oklava yeter sanırım.:eek:klava: takma kafana böyle şeyler.

kızlar başağrılarıyla uğraşıyorum ben. çok kötüyüm. var mı başı ağrıyan nolcak böyle ya ağrı kesici de alamıyorum :çok üzgünüm:

miden bulanıyo mu senin ? sanırım midesi çok kötü olmayanlar da baş ağrısından muzdarip kurtuluş yok yani illa bi sıkıntı olcek :) neyse allah beterinden korusun ama baş ağrısı da zor mide de zor ayy sağlığın kıymetini çokkk ii annadım valla :bbo:

dr bi sor bakam ne dicek ya benimde acaip gezmeye ihtiyacım var ağva'ya gitmek istiyorum şimdi cennet gibidir orası ohh oksijen nehir deniz yeşillik allahımmmmmm oraya gitsene hem daha yakın hemde çok güzel yauwww

yaaaaaaa ozaman kocişi kandırayımda bikaç gün yıllık izin alsında gezdirsin benle bebişi.zaten geçen senede tatile gidememiştim.ya çokmu güzel ben hiç gitmedim ağvaya.ay hemen araştırmalıyom bak heveslendim şimdi

ohh şu an o kadar güzel ki herkes gitti davacı falanda yok müzik açık kk da özgürce yazıyorum kaydirigubbakcemile3

ben geldimmmm...

canım benimde bi ara başım çok ağrıyodu.doktoruma ağrı kesici içebilirmiyim dedim oda bi tane ağrı kesici verdi sadece bunu içebilirsin dedi.istersen adını söyleyeyim ama sen en güzeli doktoruna bi sor belki o başka bişi der.

miden bulanıyo mu senin ? sanırım midesi çok kötü olmayanlar da baş ağrısından muzdarip kurtuluş yok yani illa bi sıkıntı olcek :) neyse allah beterinden korusun ama baş ağrısı da zor mide de zor ayy sağlığın kıymetini çokkk ii annadım valla :bbo:

benim midem de kötü canım. bulantılar azaldı ama yanma başladı şimdide. anlıcağın külliyen kötüyüm :)

yaaaaaaa ozaman kocişi kandırayımda bikaç gün yıllık izin alsında gezdirsin benle bebişi.zaten geçen senede tatile gidememiştim.ya çokmu güzel ben hiç gitmedim ağvaya.ay hemen araştırmalıyom bak heveslendim şimdi

gerçekten bi ömür gariiii harika bi havası var bacım nehir kıyısında bi sürü butik otel var hangisine gitmek istersen artıkın havuzlu olan falanda var kocaman şişme yastıklar hamaklar nehir kıyısında cik cik sesleri eşliğinde ohh valla insan orda bi daha aşık oluyo yaww bak şimdi bende tası tarağı toplayıp gidecem haaakaydirigubbakcemile3

link vermimde ' ipekmotel ' burayı tavsiye ederin

canım benimde bi ara başım çok ağrıyodu.doktoruma ağrı kesici içebilirmiyim dedim oda bi tane ağrı kesici verdi sadece bunu içebilirsin dedi.istersen adını söyleyeyim ama sen en güzeli doktoruna bi sor belki o başka bişi der.

doktora söylicem evet ama daha da çok var. 2 haziranda gidicem. dayanıcam artık o zamana kadar. ama yine de söyle bakayım hangi ilaç? parol falan mı?

bacılarrrrrrrrrrrrrrrrr benim nöbet bitti cerin kaçarrrrrrrrrrrrrr 1 den sora damlarım işallah hadi herkeşi öptüm byssssssss alkisalkisalkis

aaa iyi yapıyo kocişin valla.bizde evde internet var diye eşim bide oyun yüklemiş allaaaaaah adamları öldüre öldüre bitiremedi beni deli etti.kaydirigubbakcemile3bende iyiyim çok şükür.göbişimi sevip sevip oturuyom işte.ya çok güzel dimi bu göbişlerin büyümesi.kendimi tam hamile hissediyom artıkkaydirigubbakcemile3
anam bu adamlar büyümicek galiba çocuk gibiler ayygamyoncuiremsu
ulen akşam işyerinden kızlarla buluşcam dedim ya gittim harikeydi ımmmmmmmmm bi sürü yedim hepinizin adına bi yudum bişiler yidim cokacimcoook bi de şimdi akşamkilerden paket yapıp getürmüş delüler :)
benden sora bi kısır muabbeti döndürmüşünüz valla kısırda vardı ama ben ondan yemedim sıra gelmedi diğerlerinden :jeyyar:
biz dün ne dedik nan tamda öğlen vaktikötükedihüso

ha nerde ne buluşması aa gelmemmi kıız zaman uygun olursa neden olmasınn
ona daha karar vermedik cicim ama buluşma konusunda mutabıkızzkaydirigubbakcemile3
ben diom ki itek e yimee gidek bi gün alkisalkisalkis nasıl fikir ama biz onla çok yakın oturuyosda

yok midem bulanmıyor ama bazen tiksinti oluyor iştahla bir yemeği yerken aniden bırakabiliyorum baş ağrısı oluyor ama bende miğrende var tutuğu zaman dayanamıyorum ilaçta alamıyorum sadece parol kullanıyorum sağlık çok önemli dün doktor vitamin başladı bende öyle biriyim ki ialaç kullanamam yutamıyorum sabah görecektiniz ilaçla kavga ediyordum

X