vallahi ben haftasonları kahvaltıda çay içiyorum ama hafta içi süt içiyorum
ayy haftasonuda içmiyeyim bari
benim yüzümden kocişte çay içemiyo zati
ben içmeyince onada demlemiyom arasıra acıyıp demliyom amma -tatlicadiarzu-
kıslar yaaa öle sağa sola diye bişe varmı
benim ki sağda benimde mi erkekim olcek
ama dr sanki ilk başlarda soldan bakıyordu
amman ben bilmeyom yaa işte yatıyo biyerde
zati haftaya perşembe dr a gitcem erkek se o zaman öğrenirim
eğer dr sölemezse kız olma ihtimali artar delikafadulden
hayırlısı olsun yaa
karakızcım nasıl güzelmiş ağva bayıldım.şimdi baktımda insanın içi açılıyor.bu arada banada tahmin yürüt benimki ne sizce haftaya öğrencem
benimki ortadaaa :1shok: nolcek benim evladım :roflol:benimde sağ tarafımda bebek sanırım şimdi hatırlar gibi oldum
ben dikmende oturuyom canımmnan ne buluşması bensiz mii aman taş olursunuz .kartanesi bende çok yakın dglim bunlara ama sen daha uzaktasın sanırım nerede oturuyordun?
hee olur :sm_cool:yok anam hepimiz buluşak diyoss zatii olmadı kızılayda buluşuruz hee ne dersinn?
benim de bazen çok kötü bastırıyo yaakıslarr uykusu gelen varmı ben gözümü açamıyorum
esnemekten ders anlatamıyorum yaaaaa
daha bir buçuk saat var eve gitmeme senağlama
sen demlemiyosun da kendisi de mi demlemiyo çayını ... aaaaa benim eşim çaysız hayatta kahvaltı yapmaz valla.. ben içmesemde kendisine demlerıımm bak bahsedince özleyiverdim sankii :asigim:
valla bilemiyorum bazı bacıların doktorları bile söylediyse bence doğruluk payı vardır... benim dr da emin olmadan söylemeyenlerden:dilcikar:
aseba hadi bakalım hayırlısı allah hepimizin gönlüne göre versin canım..
c.tesi çalışmıyurim bebişimmm olabilir aslında kızlara da bi sormak lazımebisce valla bana uyar bende buluşup yüzyüze tanışmak isterim...c.tesi uayar ama bana umarım c.tesiler geç saate kadar çalışmıyorsunuz..
sağol kuşum iyizz sen nasılsın bakemKısçeleeeeeeerrrrr nabıyonuzzz?? Bebişler Keyifler nasıl? alkisalkisalkis 74 hamiş olmuş..Maşallahh..
Kısçeleeeeeeerrrrr nabıyonuzzz?? Bebişler Keyifler nasıl? alkisalkisalkis 74 hamiş olmuş..Maşallahh..
merhaba kızlar bugün nasılsınız a.s.
benimde çok gelio uykum gece de bu kadar gelseya kaydirigubbakcemile3kıslarr uykusu gelen varmı ben gözümü açamıyorum
kıs benimki de tam ortada ve aşağıda noolcekkk:1shok: biri bişi desin ayolllbenimki ortadaaa :1shok: nolcek benim evladım :roflol:
ben dikmende oturuyom canımm
sağol kuzu iyiz sen nasılsın bebişko napiyoomerhaba kızlar bugün nasılsınız a.s.
kıslarr uykusu gelen varmı ben gözümü açamıyorum
merhaba kızlar bugün nasılsınız a.s.
Ya kızlarrr çok sevineceğim birşey oldu burada sürekli görüştüğüm çok sevdiğim bir arkadaşım hamileymiş az önce haber verdi senden 2 ay sonra ben doğurucam diyorr ama geçen geldiğinde ona demiştim yaa bak sende bebek var ona göre diye süper süperrrrrrrr Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin a.s.a.s.