ok dua edlim ama ben kimi okudum sonuç almıştı ve bebğin cinsiyeti erkek diye yazmıştı ya dünden bu güne o kadar msj atılmış ki isimleri karıştırdım herhalde
cerin bebişin benim bebişten 2 gün büyük bende yarın alacam sonuçları benim ki çok iyi dedi ensesi ince dedi vitamin başladı ve kan yapıcı sana vitamin verdimi dok
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3anammm bu fal olayları bi keresinde daha bekarkene arkadaşın aklına uydum fal baktırdım aman kadın bi anlattı oy oyy ben kocişlen daha sevgiliydim ama 2 yıldır falan birlikteydik kadın bi başladı işte ailesi seni istemicek ayırcaklar tam oldu derken ayrılcaksınız şöyle böyle anaammm 1 hafta zırlamıştımmm gerzek karı bak evlendim bebişim bile oluyo hıhhhhhh
bi giriyom geçmişi okuyom çıkmak zorunda kalıyom anca kendi duygularımı yazamıyom size cvp vermekten nankartanesiii nerdesin nan iki gündür bi göründün bi kayboldun itekle buluşcez kısmatsa sen de gel hep birlikte buluşalım deyomm haa ne dersün ?
ya kızlar yolculuk sakıncalımı bizim için.yani geçti dimi artık.kocişle istanbuldan gitmeden şöyle bi gezmeye gidelim diyoruz bursaya falan bi günlüğüne bişey olurmu.
üzüldüm ya durumuna sonuçtan bir şey çıkmaz inşallah sağlıkla kucağına alırsın benimde midem kötü gastrit var
ben geldimmmm...
sgumus geçmiş olsun canım.
nazlıcım sana bişey demiyorum oklava yeter sanırım.klava: takma kafana böyle şeyler.
kızlar başağrılarıyla uğraşıyorum ben. çok kötüyüm. var mı başı ağrıyan nolcak böyle ya ağrı kesici de alamıyorum :çok üzgünüm:
dr bi sor bakam ne dicek ya benimde acaip gezmeye ihtiyacım var ağva'ya gitmek istiyorum şimdi cennet gibidir orası ohh oksijen nehir deniz yeşillik allahımmmmmm oraya gitsene hem daha yakın hemde çok güzel yauwww
ben geldimmmm...
sgumus geçmiş olsun canım.
nazlıcım sana bişey demiyorum oklava yeter sanırım.klava: takma kafana böyle şeyler.
kızlar başağrılarıyla uğraşıyorum ben. çok kötüyüm. var mı başı ağrıyan nolcak böyle ya ağrı kesici de alamıyorum :çok üzgünüm:
miden bulanıyo mu senin ? sanırım midesi çok kötü olmayanlar da baş ağrısından muzdarip kurtuluş yok yani illa bi sıkıntı olcek :) neyse allah beterinden korusun ama baş ağrısı da zor mide de zor ayy sağlığın kıymetini çokkk ii annadım valla :bbo:
yaaaaaaa ozaman kocişi kandırayımda bikaç gün yıllık izin alsında gezdirsin benle bebişi.zaten geçen senede tatile gidememiştim.ya çokmu güzel ben hiç gitmedim ağvaya.ay hemen araştırmalıyom bak heveslendim şimdi
canım benimde bi ara başım çok ağrıyodu.doktoruma ağrı kesici içebilirmiyim dedim oda bi tane ağrı kesici verdi sadece bunu içebilirsin dedi.istersen adını söyleyeyim ama sen en güzeli doktoruna bi sor belki o başka bişi der.
anam bu adamlar büyümicek galiba çocuk gibiler ayygamyoncuiremsuaaa iyi yapıyo kocişin valla.bizde evde internet var diye eşim bide oyun yüklemiş allaaaaaah adamları öldüre öldüre bitiremedi beni deli etti.kaydirigubbakcemile3bende iyiyim çok şükür.göbişimi sevip sevip oturuyom işte.ya çok güzel dimi bu göbişlerin büyümesi.kendimi tam hamile hissediyom artıkkaydirigubbakcemile3
biz dün ne dedik nan tamda öğlen vaktikötükedihüsoulen akşam işyerinden kızlarla buluşcam dedim ya gittim harikeydi ımmmmmmmmm bi sürü yedim hepinizin adına bi yudum bişiler yidim cokacimcoook bi de şimdi akşamkilerden paket yapıp getürmüş delüler :)
benden sora bi kısır muabbeti döndürmüşünüz valla kısırda vardı ama ben ondan yemedim sıra gelmedi diğerlerinden :jeyyar:
ona daha karar vermedik cicim ama buluşma konusunda mutabıkızzkaydirigubbakcemile3ha nerde ne buluşması aa gelmemmi kıız zaman uygun olursa neden olmasınn