- 17 Ekim 2007
- 3.226
- 6
- 45
slm kızlar ben dünden beri kötü idim söylemiştim gece siz burada kaynatırken ben erkenden sızmışım yemegi bile yemeden uyudum eşim uyandırdı yedim öyle geri yattım...ne olacak bu halim bilmem...hala baş agrısı ve midem bulanıyor....
mavi canım sen hala düzelmedinmi ya ay kıyamam sana valla dün akşam bende aynı öyle erkenden yattım gözlerimi açacak halim yoktu sabaha kadar deliksiz uyandım ama bugun iyiyim çok şükür.inşallah sende en kısa zamanda düzelirsin canım ya.
senağlama kımse bana yazmamıs senağlama ben cok hastayım grıp oldum neyse kendınıze ıyı bakın by byy
he sen öle ıslak saçla evden çık bıde tepelerinde gez :mymeka: bıde utanmadan ağla sus ağlama döverim seni kaydirigubbakcemile ahhh ahhh ne işin var ıslak saçla çıkılırmı sokaklara yok ben gelip dövecem seni böle olmayacak klava: hemen ıhlamur yap limonlu iç bakem çabık kaydirigubbakcemile
yaaa gıcık oluyorum haftada 1 gün bu eziyeti yaşıycam demekki gerzek bi nöbet sistemi kurmuşlar haftada 1 gün sıraylan nöbet tutuyos 12:30'a kadar aç aç beklicaaamm öhüü üstelik benim yemek grubum şimdi yukarda yiyolar sora iştahımda gelmio üf beeeeee
ay canım ya kıyamam sana torpil geçselerdi ya seni olmuyomu öle -tatlicadiarzu-
ulen akşam işyerinden kızlarla buluşcam dedim ya gittim harikeydi ımmmmmmmmm bi sürü yedim hepinizin adına bi yudum bişiler yidim cokacimcoook bi de şimdi akşamkilerden paket yapıp getürmüş delüler :)
benden sora bi kısır muabbeti döndürmüşünüz valla kısırda vardı ama ben ondan yemedim sıra gelmedi diğerlerinden :jeyyar:
yok bide yeseydin nan kaydirigubbakcemile
ha nerde ne buluşması aa gelmemmi kıız zaman uygun olursa neden olmasınn
anaaaaa ankaralı gacılara bak yolarım nan ne buluşması heeeyy istanbullullar uyuyun siz dahaaaaaaa ankara malı götürüyo leynnnnnnnn klava:
he bizde buluşalım ozaman bizim neyimiz eksik bu gacılardan
dr bi sor bakam ne dicek ya benimde acaip gezmeye ihtiyacım var ağva'ya gitmek istiyorum şimdi cennet gibidir orası ohh oksijen nehir deniz yeşillik allahımmmmmm oraya gitsene hem daha yakın hemde çok güzel yauwww
ağvamı ayyy bayılırım ağvaya bızde güya 23 nisanda gidecektik ama kısmet olmadı bıde hvada soğuktu o ara en kısa zamanda bızde gunubırlık gidecez değişiklik olur mis gibi hava
yaaaaaaa ozaman kocişi kandırayımda bikaç gün yıllık izin alsında gezdirsin benle bebişi.zaten geçen senede tatile gidememiştim.ya çokmu güzel ben hiç gitmedim ağvaya.ay hemen araştırmalıyom bak heveslendim şimdi
canım mutlaka git bence çok güzel mis gibi orman deniz ohh tertemiz valla ruhunu dinlendirirsin bebişin bile çok mutlu olur orda
kızlar kahvaltı yaparken çay içiyomusunuz.
ben içiyorum ya aslında içmemek lazım idrarla beraber vücuttaki kalsiyumu filan atıyomuş demir eksikliğine neden oluomş. buna rağmen ben bi yarım bardak içiyorum ya dayanamıyorum
ya bende sadece bir bardak içiyorum :sm_confused:
selam kızlar bende yarın 13. haftaya giriyorum pazartesi doktora gideceğim ikili test için sizce cinsiyeti görünürmü??? meraktan çatlamak üzereyim çünküCADIARZU
birde yumurtlama tarafına göre cinsiyeti erkenden belirleyen doktorlar var ablamın bebeği sağ taraftaydı ona doktoru yumurtlama tarafına göre erkek demişti ve erkek oldu cinsiyetini öğrenen arkadaşlar bebeğiniz ne tarafta ???
valla ben ilk defa duyuyorum öyle birşey ama benim bebeğim sağ taraımda ultrasonda dr incelerken dikkat ettim kaydirigubbakcemile3