sağol canım sabah önce pembe bir kan geldi zaten o beni çok korkuttu sonra kahverengiye döndü öğleden sonrada bitti dr bebkle ilgili bişey değildedi zaten ultrasonda maşallah kıpır kıpırdı ama beni çok korkuttu tamda anneler gününde idrarımda kum çıktı bide hepsi üst üste geldi 4 gün yattım dinlendim. bizde anlamadık biri kız biri erkek diyo hayırlısı sağlıklı olsunda
Canım merak ettim bende seni gözün aydın ve geçmiş olsun sağlıklı olsunda..
Neslim seninde gözün aydın birtanem ve hepinize Günaydın...
Gelelim bana büyük eşşeklik eden bana!!!
Dün yeğenimle oğlumu okuldan almaya gidiyoruz o arada bir muhabbette yok Adanada yaşayan bir falcı varmış işte telefonda herşeyi söylüyormuş vs derken ya arasak ya deyiverdim oysaki inanmam öylesine bakılırsa güler geçerim..Neyse aradık bebeişi öğreneceğim yaaa aman yarabbim yok felçi bu bebek kalbi kafası arası birşey var erkendoğumda birşey olabilirde doğmasında vsvsvs şokkkkk
İlk etkilenmedim dua dedi işte besmele vs şukadar yazdım okursun bişicik olmaz vs gibi konuştuk kapattık..Neyse ben iyiyim amaa hala..
Sonrasında aradan 1 saat bir geçti dedim ya gerçekse hadiiiii buyrun Nazlının yaptığına bakın ama hamilelik pskolojisi bu olsa gerek dünden beri ağlıyorum yine ya birşey olursa içim içime sığmıyor bazen inanın o kadar pozitiflik arasında tükendiğimi hissediyorum durum böyle şaşkınım
sabahta kalktım yengeyle konuştum dedim ya bu kadın nedir necidir taklma kafana diyor noldu sana böyle kendine gel herkez aynı şeyi söylüyor sanırım çok bunaldım kızlar dünden beri bensenağlamasenağlama
aaah canııımm etkilenmemek mümkün mü etkilenirsin tabiii hele bir de sıkıntın varkenn
ne demişler ama fala inanma falsız da kalma dimii
valla ne dicemi bilemiyorumm ama sana şunu söliyim
gelecekte olacakları allahtan başka kimse bilemez falcıların söledikleri ya da bildikleri şeyler (cinler vasıtasıyla) o anda zaten gerçekleşmiş olan olayların meleklerin fısıltılarını dinleyerek falcılara iletmesi sayesinde oluyormuş...
o yüzden gelecekle ilgili kimsenin söylediğine inanma ve sen dualarına devam et.
aaah canııımm etkilenmemek mümkün mü etkilenirsin tabiii hele bir de sıkıntın varkenn
ne demişler ama fala inanma falsız da kalma dimii
valla ne dicemi bilemiyorumm ama sana şunu söliyim
gelecekte olacakları allahtan başka kimse bilemez falcıların söledikleri ya da bildikleri şeyler (cinler vasıtasıyla) o anda zaten gerçekleşmiş olan olayların meleklerin fısıltılarını dinleyerek falcılara iletmesi sayesinde oluyormuş...
o yüzden gelecekle ilgili kimsenin söylediğine inanma ve sen dualarına devam et.
sağol canım sabah önce pembe bir kan geldi zaten o beni çok korkuttu sonra kahverengiye döndü öğleden sonrada bitti dr bebkle ilgili bişey değildedi zaten ultrasonda maşallah kıpır kıpırdı ama beni çok korkuttu tamda anneler gününde idrarımda kum çıktı bide hepsi üst üste geldi 4 gün yattım dinlendim. bizde anlamadık biri kız biri erkek diyo hayırlısı sağlıklı olsunda
anladım canım benimkide bebekle ilgili deildi şükür geçti gitti canım düşünme ama yorulma çok hayırlısı olsun kız erkek farketmez sağlıklı olsundaa
nazlıcım sakın düşünme öyle şeyler hamillelik hissiyatı duygusallaşıyoruz endişeleniyoruz
ama düşünme kötü şeyler lütfen yerimseniben
bu arada kızlar bizim evde kablosuz var ama kablolu kullanıyoruz kablosz çalışmıyor eşim bir şey yaptı güyaa ve evde laptop var kucağıma almıyorm ama uff ya şu teknolojii başımıza dert olduu
sağol nazlım ama bak olmadı sen kendi kendine üzülcek yer arıyosun arkadaşım hem kendini hem bebişi üzüyorsun inanma böyle şeylere lütfen herşey iyi olucak bende pazar günü bende dr gidene kadar ağladım ama sonra yolda hep dedimki allahım bizi koruyo hiç bişey olmıcak lütfen sende böyle düşün
bıdıkcanlar, bugün ölçümler yapıldı gayet normal ve sağlıklı görünüyor dedi doktorcağızım. 25'inden sonra yapacakmış üçlüyü, o da hani usuldendir didiyerimseniben
ben dememiş miydimsengözlerimebaksanab
Bu arada annem hala yatıyor muhtemelen ben dönene kadarda yatıcak, zaten onada üzülüyorum, ben normalde calıstığım için bütün arkadaslarım gün içinde işte, eşim yurtdısında, annem yatakta, ve baska akrabamızda yok. E tek basına dışarı cıkıyorum ama tek basına birseyler almak hiç ama hiç eğlenceli olmuyor.
Bu arada o bahsettiğiniz chicco nun seri sonu depo magazası neredeydi kızlar??? Dün optimuma gittim fiyatlar fena degildi ama yine bebişe hiçbirsey alamadan döndüm, simdi bu kadar kafaya takınca birde kafama ilk aldığım sey güzel birsey olsun düşünceside yapıstı kaldı... Offf bu iş oldukça zorlasıyor.
mart canım annene çok geçmiş olsun tekrar benim anneminde ayağı alçıya alındı bu hafta ve evde patlamaya hazır bomba gibi şuan sıkıldım cıkarcam diyip duruyo.
canım sen yurt dışında değilmiydin benmi yanlış anladım annenin yanına geldiğini hatırlıyorum yurt dışından
canım gerçektende tek başına alışveriş zor iş haklısın insanın yanında biri olunca daha iyi oluyo.
bu arada chicco mağazası belirli zamanlarda indirim yapıyor telefon numarası ile kayıt yaptırdık biz en son karazeytin gitti oraya banada bir telefon numrası verdi kayıt oldum ve indirim yapıldığında arayıp haber verecekler bize yeride tuzla organize sanayi ye giderken bir yerlerde oraları biliyomusun bilmiyorum ama içmeler var içmeler köprüsünden yukarı aydınlıya doğru gidiyosun ben henüz gitmediğim için net tarif etmem zor ama karazeytin biliyo canım.
günaydın kızçeler
nasılsınız.....benim elim ayağım çok şişiyor ya alyansımı takamıyorum acayip canımı actıyor
berat anacım sen tuzlumu yiyosun yoksam bak tuzu hemen kes yada azalt şekerim ben normalde çok fazla tuzlu yerdim ama hamile kalınca zorda olsa tuzu azalttım sadece çok az tuz kullanıyorum biliyosun tuz vücutta ödem yapıyo canım
mart canım annene çok geçmiş olsun tekrar benim anneminde ayağı alçıya alındı bu hafta ve evde patlamaya hazır bomba gibi şuan sıkıldım cıkarcam diyip duruyo.
canım sen yurt dışında değilmiydin benmi yanlış anladım annenin yanına geldiğini hatırlıyorum yurt dışından
canım gerçektende tek başına alışveriş zor iş haklısın insanın yanında biri olunca daha iyi oluyo.
bu arada chicco mağazası belirli zamanlarda indirim yapıyor telefon numarası ile kayıt yaptırdık biz en son karazeytin gitti oraya banada bir telefon numrası verdi kayıt oldum ve indirim yapıldığında arayıp haber verecekler bize yeride tuzla organize sanayi ye giderken bir yerlerde oraları biliyomusun bilmiyorum ama içmeler var içmeler köprüsünden yukarı aydınlıya doğru gidiyosun ben henüz gitmediğim için net tarif etmem zor ama karazeytin biliyo canım.
Dün yeğenimle oğlumu okuldan almaya gidiyoruz o arada bir muhabbette yok Adanada yaşayan bir falcı varmış işte telefonda herşeyi söylüyormuş vs derken ya arasak ya deyiverdim oysaki inanmam öylesine bakılırsa güler geçerim..Neyse aradık bebeişi öğreneceğim yaaa aman yarabbim yok felçi bu bebek kalbi kafası arası birşey var erkendoğumda birşey olabilirde doğmasında vsvsvs şokkkkk
İlk etkilenmedim dua dedi işte besmele vs şukadar yazdım okursun bişicik olmaz vs gibi konuştuk kapattık..Neyse ben iyiyim amaa hala..
Sonrasında aradan 1 saat bir geçti dedim ya gerçekse hadiiiii buyrun Nazlının yaptığına bakın ama hamilelik pskolojisi bu olsa gerek dünden beri ağlıyorum yine ya birşey olursa içim içime sığmıyor bazen inanın o kadar pozitiflik arasında tükendiğimi hissediyorum durum böyle şaşkınım
sabahta kalktım yengeyle konuştum dedim ya bu kadın nedir necidir taklma kafana diyor noldu sana böyle kendine gel herkez aynı şeyi söylüyor sanırım çok bunaldım kızlar dünden beri bensenağlamasenağlama
Sonuna kadar haklısınız kendimi üzecek yer arıyorum ben ama elimde değil az çok tanıyorsunuz beni yüzümden gülücük eksik olmaz benim ama nasıl bir baskı içimde nasıl beynimi kemiren sorular anlatamam sana inişler yaşıyorum ara ara böyle buda tuzu biberi oldu sanırım..Dün gece en az 10 kez uyanıp Allahım nolur bizi koru deyip yeniden sızdığımı hatırlıyorum ..Hayırlısını istiyorum canım ben kötüyü düşünmek ne kadar engellesemde ara ara aklıma geliyor oan yıkılıyorum toparlamak için biliyorsunuz elimden gelen herşeyi yapıyorumsenağlama
ılk etkilenmedim dua dedi işte besmele vs şukadar yazdım okursun bişicik olmaz vs gibi konuştuk kapattık..Neyse ben iyiyim amaa hala..
canımmm nazlıımmm bak zaten ben bu falcıya bir de yuh demek istiyoruummmÇok haklısın inan böyle ikilem arasında gidip gidip geliyorum.Ya doğru yolu göreceğim ama neler oluyor baan böyle anlamıyorum herşeiy mantıkla çözen ben nelerden medet bekliyorum zaman yaklaştıkça heyecanım arttıkça iyice tuhaflaştım senağlama
İnşallah gerçekleşmiş birşey yoktur kartanem düpedüz hasta doğmasın vs diyor Allahım aklıma sahip çıksın eşşeklik ettim ben yaa normalde otururum duamı ederim biliyorsunuz benii ne akla hizmet arıyorsun değilmi
Şimdi içim içime sığmıyor umarım gerçekleşmiş birşeyi söylememişlerdir cnm yaasenağlamasenağlama
Nazlım ne oldu sana o pozitif neşeli mutlu hallerine canım lütfen böyle şeylere inanma hiç tanımadığın bir kadın telefonda sana abuk sabuk şeyler söyledi diye kendini ve bebişi üzme bence unut o söylenenleri lütfen ayrıca falcılık diye bişi yoktur biliyosun dimi hem dinimizde bile fal diye birşey yok ben öyle biliyorum keyif için iş olsun diye bir kahve falı baktırırız tabikide hepimiz ama böyle insanlara lütfen prim yaptırmayalım canım sen ona inanırsan ben inanırsam ne olcak bu işin sonu biz ozaman oturalım bebeklerimiz doğana kadar ağlayalım canım peki ozaman ne olacak biz ağladıkça o içimizdeki ufacık melek üzülmeyecekmi etkilenmeyecekmi lütfen canım arkadaşım yapma heleki sen bunu sakın yapma ben senin sayende dimdik ayakta durabiliyorum herşeye umutla bakıyorum şimdi kalkıp sen bunları yazarsan üzülür ağlarsan ben ne yapayım yada ikili sonuçları riskli çıkıpta destek olduğumuz diğer arkadaşlarımız ne yapsın burda hepimiz birbirimize destek olmak için varız ve ben inanıyorumki hepimiz rabbimin izni ile kasım ayında yavrularımız sağlıcakla kucağımıza aldığımızda bu günleri aklımıza getirip allahım ben ne yapmışımda kendimi yavrumu böyle üzmüşüm diyeceğiz inan bana hepimizin bebekleri sağlıklı doğacak allahın izni ile
bizler sadece allaha dua edelim yavrularımız sağlıklı sıhhatli elleri ayakları düzgün olsun diye
falcıyı cinciyi hocayı boşverelim ya şurda kalmış hemen hemen 5 - 6 ayımız hamileliğimizin en güzel zamanlarını kendimize bebeğimize ve tabikide eşimize zehir etmeyelim olurmu bitanem.
Nazlım ne oldu sana o pozitif neşeli mutlu hallerine canım lütfen böyle şeylere inanma hiç tanımadığın bir kadın telefonda sana abuk sabuk şeyler söyledi diye kendini ve bebişi üzme bence unut o söylenenleri lütfen ayrıca falcılık diye bişi yoktur biliyosun dimi hem dinimizde bile fal diye birşey yok ben öyle biliyorum keyif için iş olsun diye bir kahve falı baktırırız tabikide hepimiz ama böyle insanlara lütfen prim yaptırmayalım canım sen ona inanırsan ben inanırsam ne olcak bu işin sonu biz ozaman oturalım bebeklerimiz doğana kadar ağlayalım canım peki ozaman ne olacak biz ağladıkça o içimizdeki ufacık melek üzülmeyecekmi etkilenmeyecekmi lütfen canım arkadaşım yapma heleki sen bunu sakın yapma ben senin sayende dimdik ayakta durabiliyorum herşeye umutla bakıyorum şimdi kalkıp sen bunları yazarsan üzülür ağlarsan ben ne yapayım yada ikili sonuçları riskli çıkıpta destek olduğumuz diğer arkadaşlarımız ne yapsın burda hepimiz birbirimize destek olmak için varız ve ben inanıyorumki hepimiz rabbimin izni ile kasım ayında yavrularımız sağlıcakla kucağımıza aldığımızda bu günleri aklımıza getirip allahım ben ne yapmışımda kendimi yavrumu böyle üzmüşüm diyeceğiz inan bana hepimizin bebekleri sağlıklı doğacak allahın izni ile
bizler sadece allaha dua edelim yavrularımız sağlıklı sıhhatli elleri ayakları düzgün olsun diye
falcıyı cinciyi hocayı boşverelim ya şurda kalmış hemen hemen 5 - 6 ayımız hamileliğimizin en güzel zamanlarını kendimize bebeğimize ve tabikide eşimize zehir etmeyelim olurmu bitanem.
canımmm nazlıımmm bak zaten ben bu falcıya bir de yuh demek istiyoruummm
telefonda bakıyor artık falıı
canım gerçekleşmiş bişi olsa zaten ultrasondan gözüküyor dimi dr.lar anlıyor sen hiiç merak etme hiçbişeycii yok senin yavrunun
belki de bu da senin imtihanın şu anda
allaha tevekkül edip edemediğin sınanıyordur belki de ama biliyorum ki sen Allahına güveniyosunn bu sıkıntılı zamanları da atlatacaksın az kaldı dayan biraz daha
Çok haklısın siliyorum gözyaşlarımı yeminle aynı NazLı olucam yaa birde hamilelik öncesi beni tanısan gördüğün pozitifliğin 100 katı ama ne oldu bilmioyurm toparlıyorum hemen hemen hemde..Haklısın fal vs inanmak daha kötü ya öylesine bakarlarsa bakalarlar zaten ama ne oldu bana inan bilemedim..
Söz bitanem hemen toparlıyorum çok haklısınız Allahıma dua edip sonuçları tertemiz alacağım sonra varyaaaaaaaaaaaaa yemin ettim çocuk sevindiricem birşeyler alıp dağıtıcam dualar edip Allaha şükredicem..
Eşimde diyor noldu benim karıma resimler yapardı takılar vs hadi bulantılardı bilmemneydi yaşandı kafan kalkmadı ama bu psokoloji sana hiç yakışmıyor bıcırbıcırsın sen böyle olma deyip duruyor..Çok haklısın dedim yaa eşşeklik ettim ben yapmıycam birdaha yapmıycam dua edip sabırla bekliycem :Saruboceq: :1hug: