- 17 Ekim 2007
- 3.226
- 6
- 45
canım tebrik ediyorum ne güzel anlattın özetledin içinm sevinçle doldu oyy bebişlerimiz tatlılarımız İnşallah sağlıklı olacaklar kaydirigubbakcemile5
Çok haklısın siliyorum gözyaşlarımı yeminle aynı NazLı olucam yaa birde hamilelik öncesi beni tanısan gördüğün pozitifliğin 100 katı ama ne oldu bilmioyurm toparlıyorum hemen hemen hemde..Haklısın fal vs inanmak daha kötü ya öylesine bakarlarsa bakalarlar zaten ama ne oldu bana inan bilemedim..
Söz bitanem hemen toparlıyorum çok haklısınız Allahıma dua edip sonuçları tertemiz alacağım sonra varyaaaaaaaaaaaaa yemin ettim çocuk sevindiricem birşeyler alıp dağıtıcam dualar edip Allaha şükredicem..
Eşimde diyor noldu benim karıma resimler yapardı takılar vs hadi bulantılardı bilmemneydi yaşandı kafan kalkmadı ama bu psokoloji sana hiç yakışmıyor bıcırbıcırsın sen böyle olma deyip duruyor..Çok haklısın dedim yaa eşşeklik ettim ben yapmıycam birdaha yapmıycam dua edip sabırla bekliycem :Saruboceq: :1hug:
mart canım annene çok geçmiş olsun tekrar benim anneminde ayağı alçıya alındı bu hafta ve evde patlamaya hazır bomba gibi şuan sıkıldım cıkarcam diyip duruyo.
canım sen yurt dışında değilmiydin benmi yanlış anladım annenin yanına geldiğini hatırlıyorum yurt dışından
canım gerçektende tek başına alışveriş zor iş haklısın insanın yanında biri olunca daha iyi oluyo.
bu arada chicco mağazası belirli zamanlarda indirim yapıyor telefon numarası ile kayıt yaptırdık biz en son karazeytin gitti oraya banada bir telefon numrası verdi kayıt oldum ve indirim yapıldığında arayıp haber verecekler bize yeride tuzla organize sanayi ye giderken bir yerlerde oraları biliyomusun bilmiyorum ama içmeler var içmeler köprüsünden yukarı aydınlıya doğru gidiyosun ben henüz gitmediğim için net tarif etmem zor ama karazeytin biliyo canım.
Çok haklısın siliyorum gözyaşlarımı yeminle aynı NazLı olucam yaa birde hamilelik öncesi beni tanısan gördüğün pozitifliğin 100 katı ama ne oldu bilmioyurm toparlıyorum hemen hemen hemde..Haklısın fal vs inanmak daha kötü ya öylesine bakarlarsa bakalarlar zaten ama ne oldu bana inan bilemedim..
Söz bitanem hemen toparlıyorum çok haklısınız Allahıma dua edip sonuçları tertemiz alacağım sonra varyaaaaaaaaaaaaa yemin ettim çocuk sevindiricem birşeyler alıp dağıtıcam dualar edip Allaha şükredicem..
Eşimde diyor noldu benim karıma resimler yapardı takılar vs hadi bulantılardı bilmemneydi yaşandı kafan kalkmadı ama bu psokoloji sana hiç yakışmıyor bıcırbıcırsın sen böyle olma deyip duruyor..Çok haklısın dedim yaa eşşeklik ettim ben yapmıycam birdaha yapmıycam dua edip sabırla bekliycem :Saruboceq: :1hug:
hee şöyle yaaa ŞenizŞeniz
kızlar günaydın.
sgumus canım geçmiş olsun
nazlıcım aaaaaa biz seni ne kadar pozitif diye örnek gösteriyoruz senin yaptığına bak.ya hiç inanılırmı fala.inanma bacım hiç bişeyi yok bebişin.
allah hepimize sağlıklı bebekler verecek biz dualarımız edelim ve umutlu olalım umutsuzluğa kapılmayalım öyle değilmi.Şeniz
gel bakim öpim seni şimdi şöle kocaman Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
umutlarımız hiçbir zaman sönmeyecek hep dua edeceğiz allahımıza bize sağlıklı bebişler ver diye artık kendimiz hele hele bebişiimizi üzmeyeceğiz tamamı canım.
he bu arada ne dedin sen takımı yapıyon :jeyyar:
geçmiş olsun canım yaa anneciğine
havalarda ısındı çekilmez o alçı şimdi
inşallah tez zamnada iyileşir
aferin bakem şöyle kendine gel biz seni böyle tanımadık nazlım
eski nazlımızı istiyoruz
Allah'ın izniyle bişecik olmayacak kuzum sen içini ferah tut :Saruboceq:
tebrik ederim cnm tabe herşeyi boşlamamk lazım hamileyiz hasta değili çok şükür deminerdeyse 1 saattir geçmişi okudum başım ağrıdı kızlar ammada yazmışınız he bende örgü öğreniyorum bbeişime ebruli iplerden aldım mavili beyazlı azda sarı var içinde komşu teyz öğretiyor saolsun arapçayada başladım haftada 3 gün gidicem hamilleik yangelip yatma yeri deil dimii kaydirigubbakcemile3 bu arada nesliden haber varmı geldimii
tebrik ederim canım gözün aydınbıdıkcanlar, bugün ölçümler yapıldı gayet normal ve sağlıklı görünüyor dedi doktorcağızım. 25'inden sonra yapacakmış üçlüyü, o da hani usuldendir didiyerimseniben
ben dememiş miydimsengözlerimebaksanab
cnm ben coppertone kullanıyom çok iyi tavsiye ederimkızlar bişi soracağım ben beyaz tenlıyım iyi bir güneş kremı almak istiyorum yarın çıkmışken alayım diyorum ne önerirsiniz.buarada çatlak ve selulit için doktora sordunuz mu yada sizin kullanmayı istediğiniz bir ürün var mı...
ve son sorum ya kızlar benım göğüs ucumun çevresınde tüyler çıkıyo ben alıyorum onlar için karınca yumurtası yağı kremı fln kullansan bişi olur mu ya yarın doktora sorucam ama bilginiz var mıı öff çenem düştü haa farkındayım
cnm tuzu tamamen kes bencegünaydın kızçeler
nasılsınız.....benim elim ayağım çok şişiyor ya alyansımı takamıyorum acayip canımı actıyor
günaydın cnm senden ne haber ?günaydın kızlar bugun nasılsınızz
nazlımmm üzülme hepimiz yaşıyoruz böle şeyleri bazen insanın elinde olmuyo ama yine de moralini bozma benim büyük bir derdim var deme benim büyük bir Allahım var de emin ol dert büyükse de küçülür falcıya inanma cnm kelin merhemi olsa başına sürer onlar olacağı bilmiyor en fazla olmuş yada o anda olan şeyleri tutturabiliolar ben fal baktırdımmı gece karabasan çöküyo baktıramıyomCanım merak ettim bende seni gözün aydın ve geçmiş olsun sağlıklı olsunda..
Neslim seninde gözün aydın birtanem ve hepinize Günaydın...
Gelelim bana büyük eşşeklik eden bana!!!
Dün yeğenimle oğlumu okuldan almaya gidiyoruz o arada bir muhabbette yok Adanada yaşayan bir falcı varmış işte telefonda herşeyi söylüyormuş vs derken ya arasak ya deyiverdim oysaki inanmam öylesine bakılırsa güler geçerim..Neyse aradık bebeişi öğreneceğim yaaa aman yarabbim yok felçi bu bebek kalbi kafası arası birşey var erkendoğumda birşey olabilirde doğmasında vsvsvs şokkkkk
İlk etkilenmedim dua dedi işte besmele vs şukadar yazdım okursun bişicik olmaz vs gibi konuştuk kapattık..Neyse ben iyiyim amaa hala..
Sonrasında aradan 1 saat bir geçti dedim ya gerçekse hadiiiii buyrun Nazlının yaptığına bakın ama hamilelik pskolojisi bu olsa gerek dünden beri ağlıyorum yine ya birşey olursa içim içime sığmıyor bazen inanın o kadar pozitiflik arasında tükendiğimi hissediyorum durum böyle şaşkınım
sabahta kalktım yengeyle konuştum dedim ya bu kadın nedir necidir taklma kafana diyor noldu sana böyle kendine gel herkez aynı şeyi söylüyor sanırım çok bunaldım kızlar dünden beri bensenağlamasenağlama
bol bol dua et cnm mesela her gün 1 yasin 1 vakıa suresi oku çok ferahlayacaksın bak allah herşeyin hayırlısını versin biz de sana dua ederiz merak etmeSonuna kadar haklısınız kendimi üzecek yer arıyorum ben ama elimde değil az çok tanıyorsunuz beni yüzümden gülücük eksik olmaz benim ama nasıl bir baskı içimde nasıl beynimi kemiren sorular anlatamam sana inişler yaşıyorum ara ara böyle buda tuzu biberi oldu sanırım..Dün gece en az 10 kez uyanıp Allahım nolur bizi koru deyip yeniden sızdığımı hatırlıyorum ..Hayırlısını istiyorum canım ben kötüyü düşünmek ne kadar engellesemde ara ara aklıma geliyor oan yıkılıyorum toparlamak için biliyorsunuz elimden gelen herşeyi yapıyorumsenağlama
dilmuhh nerelerdesin sen gııııkızlar günaydın.
sgumus canım geçmiş olsun
nazlıcım aaaaaa biz seni ne kadar pozitif diye örnek gösteriyoruz senin yaptığına bak.ya hiç inanılırmı fala.inanma bacım hiç bişeyi yok bebişin.
dilmuhh nerelerdesin sen gıııı
Yok geçti bitti tamam kim ne demiş ne yapmış valla bitti hay eşşek ben kaydirigubbakcemile3
[
canım dün bol bol gezdim gelemedim buraya.gece bi ara geldim hepiniz uyumaya gitmişiniz.nasılsın
anammm bu fal olayları bi keresinde daha bekarkene arkadaşın aklına uydum fal baktırdım aman kadın bi anlattı oy oyy ben kocişlen daha sevgiliydim ama 2 yıldır falan birlikteydik kadın bi başladı işte ailesi seni istemicek ayırcaklar tam oldu derken ayrılcaksınız şöyle böyle anaammm 1 hafta zırlamıştımmm gerzek karı bak evlendim bebişim bile oluyo hıhhhhhh
tebrik ederim cnm tabe herşeyi boşlamamk lazım hamileyiz hasta değili çok şükür demi
tebrik ederim canım gözün aydın
cnm ben coppertone kullanıyom çok iyi tavsiye ederim
cnm tuzu tamamen kes bence
günaydın cnm senden ne haber ?
nazlımmm üzülme hepimiz yaşıyoruz böle şeyleri bazen insanın elinde olmuyo ama yine de moralini bozma benim büyük bir derdim var deme benim büyük bir Allahım var de emin ol dert büyükse de küçülür falcıya inanma cnm kelin merhemi olsa başına sürer onlar olacağı bilmiyor en fazla olmuş yada o anda olan şeyleri tutturabiliolar ben fal baktırdımmı gece karabasan çöküyo baktıramıyom
bol bol dua et cnm mesela her gün 1 yasin 1 vakıa suresi oku çok ferahlayacaksın bak allah herşeyin hayırlısını versin biz de sana dua ederiz merak etme
dilmuhh nerelerdesin sen gıııı
:1shok: nazlım şimdi sen bi fal yüzünden mi bebişini üzüyorsun bakimm benneyaptımki
sen duymuyorsun ama anne ben iyiyim diyodur bebişin :1hug:
hadi bakalım bizide bebişinide kendinide üzme
allahın izniyle hepimiz sağlıklı bir sekilde alacaz bebişlerimizi :Saruboceq:
karakızz anacığım istersen bende yapayım sana takı
ooooo ben iş aradığım zamanlarda takı ahşap boyama felan yaptım
kendi kendime öğrenmiştim
bebiş olunca evde durursam eğer yine başlamaya niyetliyim
kızlar ben kaçar
öğleden sonra görüşürüz
akıllı olun haaa yaramazlık istemiyorum
öpüyorum şekerler