2009 Kasm Anneleri

canım tebrik ediyorum ne güzel anlattın özetledin içinm sevinçle doldu oyy bebişlerimiz tatlılarımız İnşallah sağlıklı olacaklar kaydirigubbakcemile5

allah hepimize sağlıklı bebekler verecek biz dualarımız edelim ve umutlu olalım umutsuzluğa kapılmayalım öyle değilmi.Şeniz

gel bakim öpim seni şimdi şöle kocaman Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
umutlarımız hiçbir zaman sönmeyecek hep dua edeceğiz allahımıza bize sağlıklı bebişler ver diye artık kendimiz hele hele bebişiimizi üzmeyeceğiz tamamı canım.
he bu arada ne dedin sen takımı yapıyon :jeyyar:

geçmiş olsun canım yaa anneciğine
havalarda ısındı çekilmez o alçı şimdi
inşallah tez zamnada iyileşir

aferin bakem şöyle kendine gel biz seni böyle tanımadık nazlım
eski nazlımızı istiyoruz
Allah'ın izniyle bişecik olmayacak kuzum sen içini ferah tut :Saruboceq:

günaydın canlarrrr ya işler iğrenç derecede yoğun çıldırcam ben sadece kk da olmak herşeyi okumak istiyommm ya noluyo sabah sabah bi hareketlilik var nolur herkes ii olsunnnnnnnnnnnn

hee şöyle yaaa ŞenizŞeniz

Hii Kuzummm Canımm yaa böyle görünmek istemezdim ama ne bileyim offf toparladım söz iyiyim yok birşey :asigim::asigim::asigim:Valla sizi üzmek istemedim affet birtanem Şeniz

Yok geçti bitti tamam kim ne demiş ne yapmış valla bitti hay eşşek ben kaydirigubbakcemile3

Hihihi Evetttt yapim sizede valla öyle profesyonelce işler değil ama yinede ortaya birşeyler çıkartabiliyorum adrese teslim Şeniz

Evet birtanem Allahın izniyle hiçbirşeycik olmayacak bitti yeminle duamı edip beklerim sabırla sonra yumucak ellerinden ısırıp totosuna bir şaplak atacağım onun minicik ama :ecrin_bebek:Şeniz

mart canım ya ben telefon numrasını kaydetmemişim ama bekle biraz araştırayım netten bulabılırım belki gerçi karazeytin birazdan gelir o vermişti bana numarayı belki o hatırlıyordur ondanda alırız

anammm bu fal olayları bi keresinde daha bekarkene arkadaşın aklına uydum fal baktırdım aman kadın bi anlattı oy oyy ben kocişlen daha sevgiliydim ama 2 yıldır falan birlikteydik kadın bi başladı işte ailesi seni istemicek ayırcaklar tam oldu derken ayrılcaksınız şöyle böyle anaammm 1 hafta zırlamıştımmm gerzek karı bak evlendim bebişim bile oluyo hıhhhhhh

tebrik ederim cnm tabe herşeyi boşlamamk lazım hamileyiz hasta değili çok şükür demi

tebrik ederim canım gözün aydın
cnm ben coppertone kullanıyom çok iyi tavsiye ederim
günaydın kızçeler
nasılsınız.....benim elim ayağım çok şişiyor ya alyansımı takamıyorum acayip canımı actıyor
cnm tuzu tamamen kes bence
günaydın kızlar bugun nasılsınızz
günaydın cnm senden ne haber ?
nazlımmm üzülme hepimiz yaşıyoruz böle şeyleri bazen insanın elinde olmuyo ama yine de moralini bozma benim büyük bir derdim var deme benim büyük bir Allahım var de emin ol dert büyükse de küçülür falcıya inanma cnm kelin merhemi olsa başına sürer onlar olacağı bilmiyor en fazla olmuş yada o anda olan şeyleri tutturabiliolar ben fal baktırdımmı gece karabasan çöküyo baktıramıyom

bol bol dua et cnm mesela her gün 1 yasin 1 vakıa suresi oku çok ferahlayacaksın bak allah herşeyin hayırlısını versin biz de sana dua ederiz merak etme
dilmuhh nerelerdesin sen gıııı

:1shok: nazlım şimdi sen bi fal yüzünden mi bebişini üzüyorsun bakimm benneyaptımki
sen duymuyorsun ama anne ben iyiyim diyodur bebişin :1hug:
hadi bakalım bizide bebişinide kendinide üzme
allahın izniyle hepimiz sağlıklı bir sekilde alacaz bebişlerimizi :Saruboceq:

kızlar fal demişken sizinl ebirşey paylaşmak istiyorum. Gerçi bana deli diyebilirsiniz ama ne bileyim beni etkiledi.
Yaklaşık 4-5 gündür devamlı kabuslar filan görüyordum. artık gece uykularım kaçıyordu. Sonra bunu annemle paylaştım, annemde bana bunun albasması( karabasan) denilen şey olduğunu ve hamile ve lohusalarda bunun olabildiğini söyledi. Akşam eşimle paylaştığımda o da bildiğini ama benim ürkmemem için söylemediğini iletti. Velhasıl annemin yönlendirmesi ile başucumdaki komidine yasin kitabımı üzerinede makası koydum ve bir haftadır ilk defa bu akşam rahat uyudum. Gerçi psikolojik olabilirmi diye düşünmedende geçemiyorum.
Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Bilgilerinizi lütfen paylaşır mısınız arkadaşlar.

karakızz anacığım istersen bende yapayım sana takı
ooooo ben iş aradığım zamanlarda takı ahşap boyama felan yaptım
kendi kendime öğrenmiştim
bebiş olunca evde durursam eğer yine başlamaya niyetliyim

kızlar ben kaçar
öğleden sonra görüşürüz
akıllı olun haaa yaramazlık istemiyorum
öpüyorum şekerler

canım dün bol bol gezdim gelemedim buraya.gece bi ara geldim hepiniz uyumaya gitmişiniz.nasılsın

sağol kuzu iyiyim çok şükür ben işden giriyorm kocam evde internet istemiyoo (birbirimizle ilgilenmeyiz de uzaklaşırız deyii hatta 2. tv bile bu yüzden almıyo sorada mecbur benimle birlikte dizi izliyo:jeyyar:) o yüzden akşamları ve haftasonları giremiyorum sen nasılsın kuzumm ?

slm kızlar ben dünden beri kötü idim söylemiştim gece siz burada kaynatırken ben erkenden sızmışım yemegi bile yemeden uyudum eşim uyandırdı yedim öyle geri yattım...ne olacak bu halim bilmem...hala baş agrısı ve midem bulanıyor....

nazlıcım yaa kızyorum bak zaten arkadaşlar söyleyeceklerini söylemişler cnm benim üzülme lütfen ve böyle gereksiz şeylere inanma ve aklından çıkar...sen sabırla doktor randevunu bekle...

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Ay gülermisin ağlarmısın çok haklısınız inanın aptallık yaptım telefonda susmuyor ablam sabah fırçasını attı sen nasıl inanırsın böyle şeylere diye işteee haklı haklısın ablam demekten sustum kaldım kaydirigubbakcemile3

Haklısın gülüm ya hepiniz haklısınız ne deseniz yeri var..Bebişim çok sağlıklı olacak Rabbimin izniyle ve tontini birşey olacak Okuyorum cnm siz buraya yazdıktan beridir vakıayıda ekledim yasini zaten okurum umarım Allahımda kabul eder:Saruboceq:Çok tşkler birtanesiiŞeniz

Yok kalktım ayağa cnm sağlam çakıldım bu sfer yere ama kalkabildim sayenizde ailemin detseği sizlerin sözleriii dimdik ayaktayız kaydirigubbakcemile5 Evet ben duymuyorum ama iyi bebeişim inşallah önümüzdeki hafta kontrole gidip göreceğiz sonrası testimiz ve güzel haberler olacak dua etmeye devam affedin hepinizi üzdüm :Saruboceq::1hug:

Ahşap bende çok seviyorum epeyde yaptım zamanında ama resmi azıcık daha çok seviyorum aslında şuanki duyguları yansıtmak lazım bakalım..Hoşçakal cnm görüşürüz:1hug:

kartanesiii nerdesin nan iki gündür bi göründün bi kayboldun itekle buluşcez kısmatsa sen de gel hep birlikte buluşalım deyomm haa ne dersün ?

senağlama kımse bana yazmamıs senağlama ben cok hastayım grıp oldum neyse kendınıze ıyı bakın by byy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…