- 17 Ekim 2007
- 3.226
- 6
- 45
canım tebrik ediyorum ne güzel anlattın özetledin içinm sevinçle doldu oyy bebişlerimiz tatlılarımız İnşallah sağlıklı olacaklar kaydirigubbakcemile5
allah hepimize sağlıklı bebekler verecek biz dualarımız edelim ve umutlu olalım umutsuzluğa kapılmayalım öyle değilmi.Şeniz
Çok haklısın siliyorum gözyaşlarımı yeminle aynı NazLı olucam yaa birde hamilelik öncesi beni tanısan gördüğün pozitifliğin 100 katı ama ne oldu bilmioyurm toparlıyorum hemen hemen hemde..Haklısın fal vs inanmak daha kötü ya öylesine bakarlarsa bakalarlar zaten ama ne oldu bana inan bilemedim..
Söz bitanem hemen toparlıyorum çok haklısınız Allahıma dua edip sonuçları tertemiz alacağım sonra varyaaaaaaaaaaaaa yemin ettim çocuk sevindiricem birşeyler alıp dağıtıcam dualar edip Allaha şükredicem..
Eşimde diyor noldu benim karıma resimler yapardı takılar vs hadi bulantılardı bilmemneydi yaşandı kafan kalkmadı ama bu psokoloji sana hiç yakışmıyor bıcırbıcırsın sen böyle olma deyip duruyor..Çok haklısın dedim yaa eşşeklik ettim ben yapmıycam birdaha yapmıycam dua edip sabırla bekliycem :Saruboceq: :1hug:
gel bakim öpim seni şimdi şöle kocaman Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
umutlarımız hiçbir zaman sönmeyecek hep dua edeceğiz allahımıza bize sağlıklı bebişler ver diye artık kendimiz hele hele bebişiimizi üzmeyeceğiz tamamı canım.
he bu arada ne dedin sen takımı yapıyon :jeyyar: