- 17 Ekim 2007
- 3.226
- 6
- 45
ya benimde bebişim kolbastı oynasın istiyom.peki bu meyve suyu taze sıkılmış yada hazır falan farkedermi.ayyyyyyyy cahilliğinde bu kadarıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bundan önceki randevumda taze portakal suyu sıkıp içmiştim
üzerine de 1 kaşık bal yedim
o gün işte kolbastı yaptıydı oğlum bana
ama bugün gittiğimde hazır meyve suyu içtim ama vişneydi tabi
sabahta kahvaltı yapmıştım yine bal falan yedim
banamısın demedi dr teyzesi beni bir salladı yerinden fırladı valla
canım sen tatlı şeftali yada kayısı suyu iç tatlıda ye bal reçel falan
bide kendini eccük salla dr görünmeden uyansın seninki
valla bi horon çalsa da oynasak demiii benim ,ile yaylaya oyy oyy cıngıllım püsküllüm geleni alacağum da geleni alacağum.....:teytey:pislikler sizi döktürmüşsünüz valla
tefler falan ohhhh:teytey::teytey::teytey:
kıs ben de acayip oynarım kapı gıcırtısına bile oynarım ben
cingenelik mi ne var içim de kızzz
şurda 1 ay sonrada ablamın düğünü var
kardeşimde hamile nasıl oynamadan durcez bilmiyom
hele bir karadeniz horonu çalsında tutamazlar valla bizi
hee bu arada elbisen çok yakışmış canım
ama dediğin gibi saçların fönü gitmişdelikafadulden
olsun sende şöleeeeeeeeeee savurmuşsundur güzelim uzun saçlarını:teytey:
valla ben de cahilliğin kurbanı oldum velet fosur fosur uyudumirmirmirmir bence taze sıkılmış meyvesuyu iç bal falan yeya benimde bebişim kolbastı oynasın istiyom.peki bu meyve suyu taze sıkılmış yada hazır falan farkedermi.ayyyyyyyy cahilliğinde bu kadarıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
oynar annesi oynar valla ben 1 litre cappy vişne suyu içtiydim giderken kolbastının alasını yaptı kaydirigubbakcemile3
çatlaksız bir vücut için yağlanalım anacım
ohhh çatlasınlar işte
düğünde oynamazsan o düğün sana ızdırap gibi gelir zaten
o gürültü patırdı yoksa seni rahatsız ederdi canım.en iyisini yapmışsınız valla
bide göbüşün tam çıkıpta oynasaydın iyice çıldırırdı seninkiler
valla bi horon çalsa da oynasak demiii benim ,ile yaylaya oyy oyy cıngıllım püsküllüm geleni alacağum da geleni alacağum.....:teytey:
valla ben de cahilliğin kurbanı oldum velet fosur fosur uyudumirmirmirmir bence taze sıkılmış meyvesuyu iç bal falan ye
Selam kızlar doktordan geldim. Normal dedi ama 3 lü test te yapılacak dedi...
Tetanoz iğnesi yaptıracakmıyım die sordum "5. aydan sonra 2 doz olarak yapılacak dedi"..
Birazdan çıkıcam işten.. Evde yemek te yok. üfff şu yemek derdi de çok geriyo yaaa
herkeslere iyi akşamlar a.s.
kızlar bende çıkıyorum paydos saati hepini öptüm iyi akşamlar
mesaisi biten evine doğru yola çıkmış ben evdeydim bugun hastaneden sora işe gitmedim hiç çekilmes zatennn manyak gibi eve daldım temizlik yaptım yetmedi bi de kek yaptım cevizli üzümlü çokta güsel görunuyo hadi bana gelinde yiyek kıslar:içelim:
Zerencim seninde gözün aydın tatlım..Hep hayırlı haberler al inşl. a.s. a.s.
Karakızzım tatlı geceler canım bol bol dinlen eve gidince a.s. a.s.
Başka giden arkadaşım olduysa hepsini öperim en tatlısından a.s. a.s.[/QUOTE canımcım şükür benimde oldu babytickerim yoksa gözüm açık gitcekti kaydirigubbakcemile2
canımcım şükür benimde oldu babytickerim yoksa gözüm açık gitcekti kaydirigubbakcemile2
çay koy bacım valla ben evde yalnızım sıkıldım geliyoooooooooooomalkisalkisalkis