2009 Kasm Anneleri

ya benimde bebişim kolbastı oynasın istiyom.peki bu meyve suyu taze sıkılmış yada hazır falan farkedermi.ayyyyyyyy cahilliğinde bu kadarıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

oynar annesi oynar valla ben 1 litre cappy vişne suyu içtiydim giderken kolbastının alasını yaptı kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol:sallarım canım.ay gerçi bu otobüsler falan baya hoplatıyo zıplatıyo gerek kalmaz belkim benim sallanmama.o zaman haftaya ben bol bol tatlı yiyorum.meyve suları içiyorum.bu arada üçlü testin nasıl yapıldığını bilen varmı.yani kan tahlili ve ultrasonda.ultrasonda neye bakılıyo.aç tok farkedermi.ay hiçbişeyden haberim yokkaydirigubbakcemile3

valla bi horon çalsa da oynasak demiii benim ,ile yaylaya oyy oyy cıngıllım püsküllüm geleni alacağum da geleni alacağum.....:teytey:

ya benimde bebişim kolbastı oynasın istiyom.peki bu meyve suyu taze sıkılmış yada hazır falan farkedermi.ayyyyyyyy cahilliğinde bu kadarıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
valla ben de cahilliğin kurbanı oldum velet fosur fosur uyudumirmirmirmir bence taze sıkılmış meyvesuyu iç bal falan ye

oynar annesi oynar valla ben 1 litre cappy vişne suyu içtiydim giderken kolbastının alasını yaptı kaydirigubbakcemile3

hadi bakalım inşallah.ben gittiğimde baya büyümüş olur kuzum.16 haftamızı doldurmuş olcaz.ay çokta özledim ben.ne durumda merakta ediyom hayırlısı artık.

sorma canım sorma ikiye bölüncek nerdeyse çatlamaktan malum şahıs :roflol:

ozaman garanti oolsun diye taze sıkılmış içerim sonra bide hazır içerim üstünede bal.ohhhhhhhhh bebiş artık kolbastımı oynar yoksa oryantelmi yapar bilemem.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Selam kızlar doktordan geldim. Normal dedi ama 3 lü test te yapılacak dedi...

Tetanoz iğnesi yaptıracakmıyım die sordum "5. aydan sonra 2 doz olarak yapılacak dedi"..

Birazdan çıkıcam işten.. Evde yemek te yok. üfff şu yemek derdi de çok geriyo yaaa

herkeslere iyi akşamlar a.s.

Son düzenleme:

gözün aydın şekerim.alkisalkisalkis

Zerencim seninde gözün aydın tatlım..Hep hayırlı haberler al inşl. a.s. a.s.

Karakızzım tatlı geceler canım bol bol dinlen eve gidince a.s. a.s.

Başka giden arkadaşım olduysa hepsini öperim en tatlısından a.s. a.s.

kızlar ben şimdiden iyi akşamlar dileyeyim size...yarın görüşürüz biraz geç gelirim ben sabah ssk ya gidecem..

mesaisi biten evine doğru yola çıkmış ben evdeydim bugun hastaneden sora işe gitmedim hiç çekilmes zatennn manyak gibi eve daldım temizlik yaptım yetmedi bi de kek yaptım cevizli üzümlü çokta güsel görunuyo hadi bana gelinde yiyek kıslar:içelim:

çay koy bacım valla ben evde yalnızım sıkıldım geliyoooooooooooomalkisalkisalkis

çay koy bacım valla ben evde yalnızım sıkıldım geliyoooooooooooomalkisalkisalkis

gel kıssss valla çayı koyem balkonu da yeni yıkadım oh valla :)) ya da termoslan çayı keki alıp avcılar sahile mi atlasak napsak gııkaydirigubbakcemile :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…