2009 Kasm Anneleri

Olmuş tabiki tatlım yaa hemde şahane olmuş güle güle kullanın inşallah bebişinle Şeniz

saol bitanem canımya çok merak ediyorum ben bebişimi napıyo nası hareket ediyomu acaba diye dinliyorum sürekli yani vakit buldukça ben yorgun olunca oda yorulurmuş hareket etmezmiş senin bebişin hareketlerini hissediyomusun aslında ultrasonda gördüm kıpır kıpır hiç durmuyodu teyzesi pek şekerdi :ecrin_bebek::emir_bebek:

saol bitanem canımya çok merak ediyorum ben bebişimi napıyo nası hareket ediyomu acaba diye dinliyorum sürekli yani vakit buldukça ben yorgun olunca oda yorulurmuş hareket etmezmiş senin bebişin hareketlerini hissediyomusun aslında ultrasonda gördüm kıpır kıpır hiç durmuyodu teyzesi pek şekerdi :ecrin_bebek::emir_bebek:

Ara ara canım benim 2, olacak Allahım nasip ederse içimde pırpır sanki kuş var gibi :nazar: :nazar: hissedebiliyorum zaten bunu çok az duyabiliriz genelde uyuyorlar ..Allaha emanet canımm Allahım korusun onları çok değil 1 ay sonrasına inşl hepbirlikte duyacağız.. :ecrin_bebek: alkisalkisalkis

Ara ara canım benim 2, olacak Allahım nasip ederse içimde pırpır sanki kuş var gibi :nazar: :nazar: hissedebiliyorum zaten bunu çok az duyabiliriz genelde uyuyorlar ..Allaha emanet canımm Allahım korusun onları çok değil 1 ay sonrasına inşl hepbirlikte duyacağız.. :ecrin_bebek: alkisalkisalkis
ayy inşallah tatlım ya sabırsızlıkla bekliyorum bende hissettim gibi geldi geçenlerde ama tam emin olamadım inşallah sağlıklı olsunlarda a.s. :CüvCüv:

karazeytin hayırlı olsun oğluşun canım vatana millete ailesine bu arada bnede jonsans baby (bende yazamadımdı)karnımada bacaklarımada ondan sürüyorum bişi olurmu ya kafama takıldı şimidi

arkadaşlar şimdi bu ense kalınlığı filan ölçülüyoya bunun ultrason kalitesiyle bi alakası varmıdır acaba genelde yanlış ölçüyolarya bunu.

çünki ben doktorumun muaynehanesinde bebişimi hem daha net gördüm hemde kalp atışını duydum fakat hastanedeki ultrason ondan daha aşağı bi model olduğu için kalp atışı yerine ses dalgalarını gördük bide resimleride net diildi

Kızlar kıl tüğ meselesini atlarsam olmas benim en büyük derdim hamdolsun kıllı bir insanım ama hamileliğimin başından beri alırken çokkkk acıo önce eldiven sona makina sürüyorum şap şap yani ama ilerde illaki gitmek lazım salona ne yapacam bilmiyorum

kızlar inanırmısınız ben bu epilasyon konusunda çok beceriksizim yrn drye gidecem die bugün yaptım tam 2 saat sürdü işkence gibi

karazeytin,canım oğlun olucakmış gözünaydın canım
ne güzel erkek annesi olucaksın, artı çok erken öğrenmişsin sen yaa
ne güzel, erkek olduğu için demek ki erkekler çok önce gösterir derler
demek doğrymuş..
darısı bizim başımıza bakalım bizimkiler kız mı erkek mi..

arkadaşlar merhaba bende aranıza katılabilirmiyim 15+1 haftalık hamileyim . 3 kasım beklenen doğum tarihim selamlar

hoşgeldın tatlım,diğer yenı gelen arkadaşlarımızda hoşgelmişler bebişlerinleekaydirigubbakcemile2

KARAZEYTİNN canım hayırlısı olsun oğluşun ay yeriz biz onu annesi...prensimiz hoşgelmiş sefa getirmiş annesine....
okudum sonunda geçmişi...bende perşembe gidiyorum doktora 12:30 da ay çok heyecanlıyım.eşim bendende heyecanlı şaşırdım heyecanınaa...
hepimiz güzel haberlerle yenıden bu sayfalarda buluşalım.hepinizi çok seviyorum kızlar iyi bakın kendinize ve bebişlerinize...öptümmm hepiniziiŞeniz

karazeytın cım tebrıkler gusel haberı almıssın darısı basımıza.....annembirmelek nasılsın canım?bende persembe 17 de gıdıcem baklm ayırlısı hepımız ıcın.opuyorum canım

X