- 13 Ekim 2008
- 2.327
- 0
karazeytın cım tebrıkler gusel haberı almıssın darısı basımıza.....annembirmelek nasılsın canım?bende persembe 17 de gıdıcem baklm ayırlısı hepımız ıcın.opuyorum canım
gözün aydın şekerim.alkisalkisalkis
Zerencim seninde gözün aydın tatlım..Hep hayırlı haberler al inşl. a.s. a.s.
mesaisi biten evine doğru yola çıkmış ben evdeydim bugun hastaneden sora işe gitmedim hiç çekilmes zatennn manyak gibi eve daldım temizlik yaptım yetmedi bi de kek yaptım cevizli üzümlü çokta güsel görunuyo hadi bana gelinde yiyek kıslar:içelim:
bu arada da yeni gelen bi kaç arkadaş olmuş
hepiniz hoşgeldiniz...
hoşgeldın tatlım,diğer yenı gelen arkadaşlarımızda hoşgelmişler bebişlerinlee
günaydın bacılar işyerine damladım gelir gelmez kk yı açtım aman geç kalmim :) dünkü depresif günden sonra bugun biras daha toparladım dua ediyorum ve sabırla cumayı bekliyorum inşallah kan testi çok güzel olucak ve ben dünki zırladıklarımla kalcam neysemmm herkesi öpüyorum çalışan gaciler kolay gelsinnn evde olanlar kıymetini bilsinnnnnn :)
günaydın bayanlar benimde kasım 21 hayırlısıyla 12+4 günlük bebeğim rabbim hepimizie ve bebişlerimize sağlık versin bu gün 2 tarama testi için doktora gidecem çok heycanlıyım duanızı eksik etmeyin
Teşekkür ederim kızlar.. Bütün güzel annelerimizin hayırlı haberler almasını diliyoruz dimi a.s
cerin sen dün coşmuşsun yahu... şimdi o güzel kekten canımız çekecek yapan da yok, bi taraflarımız şişerse naaaparız kııızzz kaydirigubbakcemile3
ayy canımm kıyamamm ben yapar getiririmmm hepinise mucukkk
Günaydın kızlar a.s.
iyi olmana sevindim. ben de inanıyorum kan sonucunun güzel çıkacağına cerin.. bi daha zırlayıp minicik bebişini de üzme olur mu :1hug:
tamam canım izci sözü üzülmek yokkkkkkkkkk süprizzzzz
cerin ne tahlili yaptırdın öğrenebilirmiyim
günaydın bacılar işyerine damladım gelir gelmez kk yı açtım aman geç kalmim :) dünkü depresif günden sonra bugun biras daha toparladım dua ediyorum ve sabırla cumayı bekliyorum inşallah kan testi çok güzel olucak ve ben dünki zırladıklarımla kalcam neysemmm herkesi öpüyorum çalışan gaciler kolay gelsinnn evde olanlar kıymetini bilsinnnnnn :)
günaydın bayanlar benimde kasım 21 hayırlısıyla 12+4 günlük bebeğim rabbim hepimizie ve bebişlerimize sağlık versin bu gün 2 tarama testi için doktora gidecem çok heycanlıyım duanızı eksik etmeyin
sana diyom ben de dün akşam çok ağladım senağlama kociş önce üzdü beni sonra kıyamadı sevdi :asigim:
ağlamak yooooooooookkk güüüülmek var..
yarınlarda yarınlarda mutlu günler var sositososito
günaydın cici anneler
hepinizi öpüyorum
aaa hemen bakmalıyııımm :1shok::1shok:ekledim ya face kaydirigubbakcemile3
anam pardon ya sende face yoktu dime neyse msn den gösteririm sana bebişim kaydirigubbakcemile3
yaa ne güzel işteee ooh ohh :sm_cool: :sm_cool::sm_cool:evettttttttttt ben bağırmayımda kim bağırsın kızım
oğluşum olcek işte kesinleşti
umut hastanesine gittik eşimle bugün
şeyma gacısına gerek kalmadı
hani aşağıya ense ölçümüne indiğin kapalı teyze varya
o söyledi işte.çok da iyi bir dr teyzesiydi
herşeyi bana net gösterdi
ensesi de iyi çıktı sanırsam ben de üçlü yaptırmıycam
darısı senin başına
sen de sormadınmı o doktora kız seninkini de görerdi hemen
hadi bakalım neslüüü cinsiyeti öğren de gel bekliyoozselam kuzucuklar
okuldan geldim bi gün daha bitti "şafak 30!!!!!!"
yarın sabah sınava ordan da 3'lü teste gidicez,
cinsiyet de söyler artık herhalde, doğdu duğacak nan bu!!!
:roflol::roflol::roflol:yavrukuşum, her bebek kendine müslüman a.s
birinin değeriyle diğerini kıyaslayamıyolar, onun için hiç kafanı takma bu telaşelereyerimseniben
aferinnay sıkıntıdayım ya giriştim bütün evi temizledim zaten midem tutmuştu bide her yanım tutuldu belim kopuyo of çok kötü durumdayım ya kocişte taa akşamın bi köründe gelicek hof yaaasenağlama
gene süper bi söz dahaa :roflol::roflol:mercü sekerlerim valla insanin ilk olunca deneme yanilma yöntemiyle ögreniyo herseyi galiba
kaynanam hep der anamin ilk cocugu olcagima sokak köpegi olayim diye:roflol:
hoşgeldin şekeeerbende 15+2 hamileyim
inşallah son tarihim 1kasım gözüküyor ondan erken gelirse 1 gün için ekim annesi olabilirim...
canım yaa sen fatih hastanesindemi aldın bu kadar bilgiyi?cn ben gittiğimde dr. baş-popo burun kemiği ense kalınlığına falan baktı ama zaten her ultrasonda bunlara bakılıyo bildiğim kadarıyla galiba down sendromu burun kemiği oluşumu ile alakalı olduğundan özellişkle bakıyolar ona zaten dr. sana herşeyi anlatacaktır
bebişleri kolbastı oynayan arkadaşlar gitmeden 1-2 saat önceden meyve suyu felan içtiler haberin olsun
ben taze sıkılmış portakal içtimdiya benimde bebişim kolbastı oynasın istiyom.peki bu meyve suyu taze sıkılmış yada hazır falan farkedermi.ayyyyyyyy cahilliğinde bu kadarıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hissediyomusunuz siz yaa ben o kadar dinliyom yok valla bişeysaol bitanem canımya çok merak ediyorum ben bebişimi napıyo nası hareket ediyomu acaba diye dinliyorum sürekli yani vakit buldukça ben yorgun olunca oda yorulurmuş hareket etmezmiş senin bebişin hareketlerini hissediyomusun aslında ultrasonda gördüm kıpır kıpır hiç durmuyodu teyzesi pek şekerdi :ecrin_bebek:
tabiiki var canım olmaz mııarkadaşlar şimdi bu ense kalınlığı filan ölçülüyoya bunun ultrason kalitesiyle bi alakası varmıdır acaba genelde yanlış ölçüyolarya bunu.
çünki ben doktorumun muaynehanesinde bebişimi hem daha net gördüm hemde kalp atışını duydum fakat hastanedeki ultrason ondan daha aşağı bi model olduğu için kalp atışı yerine ses dalgalarını gördük bide resimleride net diildi
hoşgeldin canıımmmarkadaşlar merhaba bende aranıza katılabilirmiyim 15+1 haftalık hamileyim . 3 kasım beklenen doğum tarihim selamlar
sen de hoşgeldiinn ayy kalabalıklaştık iyiceegünaydın bayanlar benimde kasım 21 hayırlısıyla 12+4 günlük bebeğim rabbim hepimizie ve bebişlerimize sağlık versin bu gün 2 tarama testi için doktora gidecem çok heycanlıyım duanızı eksik etmeyin
Günaydın Canlarım
Bugün burada olamayacağım az sonra ilaçlama şirketinden gelecekler apartman ilaçlanacak normalde evde oturulabiliyormuş ama bana sen yinede çık dediler bende hazırlandım bekliyorum..
Cerincim senide iyi gördüğüme çok sevindim.Herşeyin herzaman hayırlısını istiyoruz...Hepinizi şimdiden kocaman kocaman öpüyorum..a.s. a.s. a.s. a.s.