2009 Kasm Anneleri

karazeytın cım tebrıkler gusel haberı almıssın darısı basımıza.....annembirmelek nasılsın canım?bende persembe 17 de gıdıcem baklm ayırlısı hepımız ıcın.opuyorum canım

sağol canım benım iyiyim.desene ikimizde aynı gün gidicez hadibakalım güzel haberler alıp döneriz inş o gün tatlım dua edelım bol bol...senın bebişler büyümüştür annesi ayy senınkı çifte heyecann canım benım hayırlısıyla gidip gelelım bakalım...a.s.

günaydın bacılar işyerine damladım gelir gelmez kk yı açtım aman geç kalmim :) dünkü depresif günden sonra bugun biras daha toparladım dua ediyorum ve sabırla cumayı bekliyorum inşallah kan testi çok güzel olucak ve ben dünki zırladıklarımla kalcam neysemmm herkesi öpüyorum çalışan gaciler kolay gelsinnn evde olanlar kıymetini bilsinnnnnn :)

gözün aydın şekerim.alkisalkisalkis

Zerencim seninde gözün aydın tatlım..Hep hayırlı haberler al inşl. a.s. a.s.

Teşekkür ederim kızlar.. Bütün güzel annelerimizin hayırlı haberler almasını diliyoruz dimi a.s

cerin sen dün coşmuşsun yahu... şimdi o güzel kekten canımız çekecek yapan da yok, bi taraflarımız şişerse naaaparız kııızzz kaydirigubbakcemile3

bu arada da yeni gelen bi kaç arkadaş olmuş
hepiniz hoşgeldiniz...

hoşgeldın tatlım,diğer yenı gelen arkadaşlarımızda hoşgelmişler bebişlerinlee

teşekkür ederim ,hoşbuldukkkk a.s.

Günaydın kızlar a.s.
iyi olmana sevindim. ben de inanıyorum kan sonucunun güzel çıkacağına cerin.. bi daha zırlayıp minicik bebişini de üzme olur mu :1hug:

günaydın bayanlar benimde kasım 21 hayırlısıyla 12+4 günlük bebeğim rabbim hepimizie ve bebişlerimize sağlık versin bu gün 2 tarama testi için doktora gidecem çok heycanlıyım duanızı eksik etmeyin

şimdiden kolay gelsin diyelim güzel sonuçlarla dönün geri...

tamam canım izci sözü üzülmek yokkkkkkkkkk süprizzzzz

tamam canım izci sözü üzülmek yokkkkkkkkkk süprizzzzz

sana diyom ben de dün akşam çok ağladım senağlama kociş önce üzdü beni sonra kıyamadı sevdi :asigim:

ağlamak yooooooooookkk güüüülmek var..
yarınlarda yarınlarda mutlu günler var sositososito

cerin ne tahlili yaptırdın öğrenebilirmiyim

canım ben ikili tarama testi yaptırdım ultrasonda ense kalınlığı sınırda çıktı o yüzden çok üzüldüm dün ama aynı gün kan testi de yaptılar onun sonucu cuma gunu çıkıcak doktor iki sonucu birlikte değerlendircek bakalım cumayı bekliyorum inşallah canım:Saruboceq:

Günaydın Canlarım

Bugün burada olamayacağım az sonra ilaçlama şirketinden gelecekler apartman ilaçlanacak normalde evde oturulabiliyormuş ama bana sen yinede çık dediler bende hazırlandım bekliyorum..

Cerincim senide iyi gördüğüme çok sevindim.Herşeyin herzaman hayırlısını istiyoruz...Hepinizi şimdiden kocaman kocaman öpüyorum..a.s. a.s. a.s. a.s.

alkisalkisalkis alkisalkisalkis ha şöle güzelim ya toparlayacaz kendimizi allahın izni ile herşey çok güzel olacak tahliller güzel çıkacak bebeklerimiz sağlıkla gelecek bizlere.
bu arada dün sen kekmi yaptın bakem senağlama

hoşgeldin canım hayırlı olsun allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

:teytey: :teytey: :teytey: ha şöle ya kendimize gelelim haydeeee şoppiii şoppiiiii dilililili :teytey: :teytey: ağlamakkkkk yooooooooooooooookkkkkkk güüüüüüüüüüülllmeeekkk varrr yarınlarda yarınlarda mutlu günler varrrr haydi şimdi hep birlikte :teytey: sositososito sositososito sositososito sositososito :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

günaydın cici anneler
hepinizi öpüyorum

günaydın asebam bizde seni öpüyoz Şeniz

ekledim ya face kaydirigubbakcemile3
anam pardon ya sende face yoktu dime neyse msn den gösteririm sana bebişim kaydirigubbakcemile3
aaa hemen bakmalıyııımm :1shok::1shok:
yaa ne güzel işteee ooh ohh :sm_cool: :sm_cool::sm_cool:
selam kuzucuklar

okuldan geldim bi gün daha bitti "şafak 30!!!!!!"

yarın sabah sınava ordan da 3'lü teste gidicez,
cinsiyet de söyler artık herhalde, doğdu duğacak nan bu!!!
hadi bakalım neslüüü cinsiyeti öğren de gel bekliyooz
yavrukuşum, her bebek kendine müslüman a.s
birinin değeriyle diğerini kıyaslayamıyolar, onun için hiç kafanı takma bu telaşelereyerimseniben
:roflol::roflol::roflol:
ay sıkıntıdayım ya giriştim bütün evi temizledim zaten midem tutmuştu bide her yanım tutuldu belim kopuyo of çok kötü durumdayım ya kocişte taa akşamın bi köründe gelicek hof yaaasenağlama
aferinn klava:
mercü sekerlerim valla insanin ilk olunca deneme yanilma yöntemiyle ögreniyo herseyi galiba
kaynanam hep der anamin ilk cocugu olcagima sokak köpegi olayim diye:roflol:
gene süper bi söz dahaa :roflol::roflol:
bende 15+2 hamileyim
inşallah son tarihim 1kasım gözüküyor ondan erken gelirse 1 gün için ekim annesi olabilirim...
hoşgeldin şekeeer

canım yaa sen fatih hastanesindemi aldın bu kadar bilgiyi?
bizim bi baş popo ölçüsü yazıyo ultrasonda ama dr. kendi kendine bişiler yaptı ben bana lazım olan ölçümleri alayım siz sonra bakarsınız ekrana dedi artık ne aldı bilmiyom yaa

ya benimde bebişim kolbastı oynasın istiyom.peki bu meyve suyu taze sıkılmış yada hazır falan farkedermi.ayyyyyyyy cahilliğinde bu kadarıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben taze sıkılmış portakal içtimdi
hissediyomusunuz siz yaa ben o kadar dinliyom yok valla bişey
tabiiki var canım olmaz mıı
arkadaşımınki riskli çıkmıştı da çok daha kaliteli ultrasonla ölçüm yaptılar hiçbişi yok dedi ordaki dr.
arkadaşlar merhaba bende aranıza katılabilirmiyim 15+1 haftalık hamileyim . 3 kasım beklenen doğum tarihim selamlar
hoşgeldin canıımmm
sen de hoşgeldiinn ayy kalabalıklaştık iyicee

ay durma canım evde çık dışarı sen hava al bol temiz hava ohh mis gibi oksijen
kendinede dikkat et emi tatlım çok öptüm seni Şeniz

kızlar şu yazılarınızın altında görünen haftalık çizelgelerini nasıl yapıyonuz... ben de istiyooooomm... bi yol gösteriverin garii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…