2009 Kasm Anneleri

koydum face koydum hadi gitte bak bakalım kaydirigubbakcemile3

neden yazımı istedigin gibi algıladın bilmem ama ben seni eleştirmek yada önemsiz gibi bahsetmedim birden önemliii yazınca tırstım ne oldu diye ve o msjı 2 kez yazışındı o yüzden bekle anacım cvp gelecektir emin ol diye dedim zaten fazlasıyla almışsındır cvbı..bizde burada başkasının rahatsızlıgıyla sevinmiyoruz yada rahatsız olmuyoruz öyle olacak olsaydı ne işimiz var burada degilmi..hala aklım almadı böyle düşünmeni..neyse canın sagolsun küsmüyorum kızmıyorum ..madem öyle kelimelerime dikkat ederim...selametleee

hadi bakalım gözün aydın demek kesinleşti..belirsizlikte kötü anacım ee sen yavaş yavaş başlarsın alışverişe..

mavişim çok sağol
darısı öğrenemeyenlerin başına
sen nasıl oldun şimdi bakem
artık geçsin senin şu bulantıların
ne zaman gidecen bir dahaki kontrole bakem

bulantı şükür 5 6 gündür olmadı olmaz da inşallah...3 ay bitti 13+2 yiz bugün şükür ..kontrolüm taaa 4 haziranda çok var yani..arkasından zaten üçlü test ayrıntılı ultrason derken o sıra kesin ögrenirim cinsiyeti ama nerden baksan daha 3 hafta var..

baktım anacım çok şeker olmuşsun valla
ama sen bizi nen kandıyon bakemkaydirigubbakcemile
senin de göbüşün çıkmış işte
ahanda orda görüyom benhihoyyyt

kıs akşam cıkıyo işte o kadarcık oda yemek felan yiyom ya ondan ya ben kendimi pek beyenmedim hiç o gun ama çok eğlendik ne yalan sölim zaten anlamışsındır resimlerdede kaydirigubbakcemile3

karakız senın bu cın takvımınde felan nasıldı ne cıkmıstı canımcım

çin takvimide rus takvimide bilmemne takvimide hepisi erkek diyo anacım sağlıklı olsunda hiççç önemli değil kız erkek şuan etk isteğim sağlıklı olması

navişim olsun canım öğrenirsin
bu zamanlardan sonra çabuk geçer
ben 3 ayım dolana kadar hergünü sayıyordum şimdi pek ilgilenmiyom açıkcası
hele cinsiyeti de bir öğren bak ondan sonrası tın geliyor insana

mavişim bende 6 haziranda gideceğim dr a nasıl sabırsızlanıyorum bir bilsen ahhh ahhh bana dr kendi tahmini söyledi erkek olabilir diye daha kesin değil yani bakalım hayırlısı
sağlıklı olsunlarda mavişim öyle değilmi

bende 15+2 hamileyim
inşallah son tarihim 1kasım gözüküyor ondan erken gelirse 1 gün için ekim annesi olabilirim...

pislikler sizi döktürmüşsünüz valla
tefler falan ohhhh:teytey::teytey::teytey:
kıs ben de acayip oynarım kapı gıcırtısına bile oynarım ben
cingenelik mi ne var içim de kızzz
şurda 1 ay sonrada ablamın düğünü var
kardeşimde hamile nasıl oynamadan durcez bilmiyom
hele bir karadeniz horonu çalsında tutamazlar valla bizi
hee bu arada elbisen çok yakışmış canım
ama dediğin gibi saçların fönü gitmişdelikafadulden
olsun sende şöleeeeeeeeeee savurmuşsundur güzelim uzun saçlarını:teytey:

cn ben gittiğimde dr. baş-popo burun kemiği ense kalınlığına falan baktı ama zaten her ultrasonda bunlara bakılıyo bildiğim kadarıyla galiba down sendromu burun kemiği oluşumu ile alakalı olduğundan özellişkle bakıyolar ona zaten dr. sana herşeyi anlatacaktır
bebişleri kolbastı oynayan arkadaşlar gitmeden 1-2 saat önceden meyve suyu felan içtiler haberin olsun

az evvel bisey sordum kendimi tekrar ediyorum ikiliyi yaptiran arkadaslarsengözlerimebaksanab

bugün bide bebe yağı aldım
ama sadece dalin bebe yağında hamiller için de yazıyordu
o yüzden bir ondan aldım
bir de cansons baby vardo ya yazılışını beceremedim ama ondan da aldım
baldırlarıma falan ondan sürem dedim
dalinide göbüşüme sürer bir güzel yağlanırım

ya benimde bebişim kolbastı oynasın istiyom.peki bu meyve suyu taze sıkılmış yada hazır falan farkedermi.ayyyyyyyy cahilliğinde bu kadarıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ahh canım sorma ne oynadık bizde hani öyle hoplayıp zıplamadık ama sahnedende inmedik aşağıya tefleride mekan dağıttı sahnedekilerin tamamı bizim grup zaten kaydirigubbakcemile3 ayrıca oynadım diye bana söylenenleri bır duysan ağzın açık kalır nazlım biliyo olayı dun başıma gelen densizin biri daha doğrusu ezik ruhlu biri hasetinden catladıda ben oynadım diye :roflol:

ay bende aldım bayadır kullanıyom sprey şeklinde ve yağ hissi bırakmıyo banyodan sonra nemli vucuduma suruyom ohhh mis gibimde oluyom kaydirigubbakcemile3

ya benimde bebişim kolbastı oynasın istiyom.peki bu meyve suyu taze sıkılmış yada hazır falan farkedermi.ayyyyyyyy cahilliğinde bu kadarıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bundan önceki randevumda taze portakal suyu sıkıp içmiştim
üzerine de 1 kaşık bal yedim
o gün işte kolbastı yaptıydı oğlum bana
ama bugün gittiğimde hazır meyve suyu içtim ama vişneydi tabi
sabahta kahvaltı yapmıştım yine bal falan yedim
banamısın demedi dr teyzesi beni bir salladı yerinden fırladı valla
canım sen tatlı şeftali yada kayısı suyu iç tatlıda ye bal reçel falan
bide kendini eccük salla dr görünmeden uyansın seninki

çatlaksız bir vücut için yağlanalım anacım

ohhh çatlasınlar işte
düğünde oynamazsan o düğün sana ızdırap gibi gelir zaten
o gürültü patırdı yoksa seni rahatsız ederdi canım.en iyisini yapmışsınız valla
bide göbüşün tam çıkıpta oynasaydın iyice çıldırırdı seninkiler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…