gel kıssss valla çayı koyem balkonu da yeni yıkadım oh valla :)) ya da termoslan çayı keki alıp avcılar sahile mi atlasak napsak gııkaydirigubbakcemile :)))
Olmuş tabiki tatlım yaa hemde şahane olmuş güle güle kullanın inşallah bebişinle Şeniz
saol bitanem canımya çok merak ediyorum ben bebişimi napıyo nası hareket ediyomu acaba diye dinliyorum sürekli yani vakit buldukça ben yorgun olunca oda yorulurmuş hareket etmezmiş senin bebişin hareketlerini hissediyomusun aslında ultrasonda gördüm kıpır kıpır hiç durmuyodu teyzesi pek şekerdi :ecrin_bebek:
yerimseniben hehe süper valla.sendemi avcılarda oturuyosun
esenyurttayım ama avcılar dediğin ne ki iki dakkada inerim sahile yane :))
ayy inşallah tatlım ya sabırsızlıkla bekliyorum bende hissettim gibi geldi geçenlerde ama tam emin olamadım inşallah sağlıklı olsunlarda a.s. :CüvCüv:Ara ara canım benim 2, olacak Allahım nasip ederse içimde pırpır sanki kuş var gibihissedebiliyorum zaten bunu çok az duyabiliriz genelde uyuyorlar ..Allaha emanet canımm Allahım korusun onları çok değil 1 ay sonrasına inşl hepbirlikte duyacağız.. :ecrin_bebek: alkisalkisalkis
ayy inşallah tatlım ya sabırsızlıkla bekliyorum bende hissettim gibi geldi geçenlerde ama tam emin olamadım inşallah sağlıklı olsunlarda a.s. :CüvCüv:
arkadaşlar merhaba bende aranıza katılabilirmiyim 15+1 haftalık hamileyim . 3 kasım beklenen doğum tarihim selamlar