- 9 Ekim 2008
- 3.386
- 13
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
karakız seninkine başkası bakmış demek
ekran bana dönük değildi
dr hemen çevirdi .tabi ya dedi sen de görcen hep kendimiz bakmayalım dimi dedi
eşimle birlikte bakındık durduk
oda sürekli tanıttı valla
şeyma gacısından daha net gösterdi herşeyi
bide tavsiyelerde bulundu
benimde 2 oğlum var dedi falan da filan işte
kısss sen resimleri akşam niye atmadın
face koyduysan şimdi bir bakam
kızlar cevaplarınız için teşekkür ederim herzaman yediğim şeylerden yiyorum belki güneşten olabilir sıcaklardan benimde ilk kez başıma geldi normalde önemsemezdim fakat hamilelikte ilaç kullanımı filan kısıtlı olduğu için bu tip şeyler önem arzediyo
mavi deniz birtek sana rahatsızlık verdik galiba ama bu benim için önemli bişey belki aynı durumu geçirmiş olan biri vardır diye içimi rahatlatmak istedim bazen bazı sorular gözden kaçabiliyo herkesin işi gücü oluyo sonuçta neyse
karakız seninkine başkası bakmış demek
ekran bana dönük değildi
dr hemen çevirdi .tabi ya dedi sen de görcen hep kendimiz bakmayalım dimi dedi
eşimle birlikte bakındık durduk
oda sürekli tanıttı valla
şeyma gacısından daha net gösterdi herşeyi
bide tavsiyelerde bulundu
benimde 2 oğlum var dedi falan da filan işte
kısss sen resimleri akşam niye atmadın
face koyduysan şimdi bir bakam
koydum face koydum hadi gitte bak bakalım kaydirigubbakcemile3
karakız senın bu cın takvımınde felan nasıldı ne cıkmıstı canımcım
baktım anacım çok şeker olmuşsun valla
ama sen bizi nen kandıyon bakemkaydirigubbakcemile
senin de göbüşün çıkmış işte
ahanda orda görüyom benhihoyyyt
karakız senın bu cın takvımınde felan nasıldı ne cıkmıstı canımcım
bulantı şükür 5 6 gündür olmadı olmaz da inşallah...3 ay bitti 13+2 yiz bugün şükür ..kontrolüm taaa 4 haziranda çok var yani..arkasından zaten üçlü test ayrıntılı ultrason derken o sıra kesin ögrenirim cinsiyeti ama nerden baksan daha 3 hafta var..
kıs akşam cıkıyo işte o kadarcık oda yemek felan yiyom ya ondan ya ben kendimi pek beyenmedim hiç o gun ama çok eğlendik ne yalan sölim zaten anlamışsındır resimlerdede kaydirigubbakcemile3
çin takvimide rus takvimide bilmemne takvimide hepisi erkek diyo anacım sağlıklı olsunda hiççç önemli değil kız erkek şuan etk isteğim sağlıklı olması
cn ben gittiğimde dr. baş-popo burun kemiği ense kalınlığına falan baktı ama zaten her ultrasonda bunlara bakılıyo bildiğim kadarıyla galiba down sendromu burun kemiği oluşumu ile alakalı olduğundan özellişkle bakıyolar ona zaten dr. sana herşeyi anlatacaktırya kizlar bisey sorcam bu ikili testte siz sadece ense kalinligini ve kan degerlerini mi ölctürüyosunuz
bu isin normal degerleri ne kaca kadar degerlere normal diyolar?persembe gidince azcik bilgim olsun doktor anlatirken bön bön bakmiyayim
cünkü bizim burda basinin cevresi, bas popo mesafesi ve bas topuk mesafeside ölcülüyo
sizde de varmi böle seyler
az evvel bisey sordum kendimi tekrar ediyorum ikiliyi yaptiran arkadaslarsengözlerimebaksanab
cn ben gittiğimde dr. baş-popo burun kemiği ense kalınlığına falan baktı ama zaten her ultrasonda bunlara bakılıyo bildiğim kadarıyla galiba down sendromu burun kemiği oluşumu ile alakalı olduğundan özellişkle bakıyolar ona zaten dr. sana herşeyi anlatacaktır
bebişleri kolbastı oynayan arkadaşlar gitmeden 1-2 saat önceden meyve suyu felan içtiler haberin olsun
pislikler sizi döktürmüşsünüz valla
tefler falan ohhhh:teytey::teytey::teytey:
kıs ben de acayip oynarım kapı gıcırtısına bile oynarım ben
cingenelik mi ne var içim de kızzz
şurda 1 ay sonrada ablamın düğünü var
kardeşimde hamile nasıl oynamadan durcez bilmiyom
hele bir karadeniz horonu çalsında tutamazlar valla bizi
hee bu arada elbisen çok yakışmış canım
ama dediğin gibi saçların fönü gitmişdelikafadulden
olsun sende şöleeeeeeeeeee savurmuşsundur güzelim uzun saçlarını:teytey:
bugün bide bebe yağı aldım
ama sadece dalin bebe yağında hamiller için de yazıyordu
o yüzden bir ondan aldım
bir de cansons baby vardo ya yazılışını beceremedim ama ondan da aldım
baldırlarıma falan ondan sürem dedim
dalinide göbüşüme sürer bir güzel yağlanırım
ya benimde bebişim kolbastı oynasın istiyom.peki bu meyve suyu taze sıkılmış yada hazır falan farkedermi.ayyyyyyyy cahilliğinde bu kadarıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ahh canım sorma ne oynadık bizde hani öyle hoplayıp zıplamadık ama sahnedende inmedik aşağıya tefleride mekan dağıttı sahnedekilerin tamamı bizim grup zaten kaydirigubbakcemile3 ayrıca oynadım diye bana söylenenleri bır duysan ağzın açık kalır nazlım biliyo olayı dun başıma gelen densizin biri daha doğrusu ezik ruhlu biri hasetinden catladıda ben oynadım diye :roflol:
ay bende aldım bayadır kullanıyom sprey şeklinde ve yağ hissi bırakmıyo banyodan sonra nemli vucuduma suruyom ohhh mis gibimde oluyom kaydirigubbakcemile3