2009 Kasm Anneleri

albendende o kadar süt taştı dalmışım okumaya cvp yazimm diye filan bi baktım bi ses eyvah gitti ortalık battı geldim 6sayfa gitmişller...kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3

ben de ince eleyip sık dokunurum ama
kaynana olcem ben de oleyyyy
ama iyi kaynana olurum tabi gelin iyiysekaydirigubbakcemile3

işte cadı kaynana kaydirigubbakcemile

kıs anacım ben en alt katta te hani laboratuvar varya orda bir oda vardı ense kalınlığı orda ölçüldü bir adam ölçtü kadın madın yokidi hemide kocamıda içeri almadılar ayrıcanada bana ekranı göstermedi kendi baktı sadece :1shok:

yaaa karakız bu resimlerde göbüşün çıkmamış
yakından çekip buraya atsana resmini laelaelaelaelae

:CüvCüv: bu nası canım :roflol: :roflol:

aaa bende gördüm o pantolonlardan alacağım hatta şu göbiş şişse diye bekliyom zati yoksa beni kimse tutamaz daha kaydirigubbakcemile3

heheh karakızz çok güzelmiş facem yok ama olsun msn sağolsun kaydirigubbakcemile3 Valla Allah nazarlardan saklasın Kasım annelerimizz çok güzellll

selam kuzucuklar

okuldan geldim bi gün daha bitti "şafak 30!!!!!!"

yarın sabah sınava ordan da 3'lü teste gidicez,
cinsiyet de söyler artık herhalde, doğdu duğacak nan bu!!!

Hadi hayırlı haberler Neslim ya dahada göstermezse kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Neyseki beyaz saplanım var herşeyi beyaz alırık .İnşallahhhhhhhhhh güzel haberlerinle geleceksin canım Şeniz

ay sıkıntıdayım ya giriştim bütün evi temizledim zaten midem tutmuştu bide her yanım tutuldu belim kopuyo of çok kötü durumdayım ya kocişte taa akşamın bi köründe gelicek hof yaaasenağlama

kıs onlardan bende istiyom
birde temmuz başı tatile gidiyoz sizin oralara
bir sürü bişey almam lazım
eski bikinilerden memişlerim görünür kısss
hep masraf hep masraf

Hadi hayırlı haberler Neslim ya dahada göstermezse kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Neyseki beyaz saplanım var herşeyi beyaz alırık .İnşallahhhhhhhhhh güzel haberlerinle geleceksin canım Şeniz

ben de öyle umuyorum bitaneciiim benim.
Bu arada ikilisi tuhaf çıkan arkadaşlar,
kol sırası yapalım lütfen hadi bakalım
pozitiflik konvoyumuza katılıverin garii
anam bana üç nokta bilmem kaç milim didi doktorumsu herüf.
daha ne olsun!kaydirigubbakcemile3

az evvel bisey sordum kendimi tekrar ediyorum ikiliyi yaptiran arkadaslarsengözlerimebaksanab

Evet canım kisi birden ölçülüyor ense kalınlığı ve kan değerleri aynı gün alınıp Ankarada labaratuarlara gönderiliyor ayrı ayrı değerlendirmenin bir sonucu yok ikisi bir arada..Yani belirli bir ölçüm şu iyidir bu iyidir diye birşey yok..Yaşa göre o anki kan değerlerine göre herkezde değişiyor..

Geçen gittiğimde benimde aynısını yapıyor kafa ölçümü ve uyluk kemiği değerler artık öyle büyüdük biz canım o yüzden tamamen boy yok genelde heryerine bakıyor

nazlım o senin güzelliğin canımm benim

Yok efendim gördüm senin güzelliğindi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 :asigim::asigim:

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis Şeniz Şeniz Şeniz

selam kuzucuklar

söler söler de göstertirse kaydirigubbakcemile3

albendende o kadar süt taştı dalmışım okumaya cvp yazimm diye filan bi baktım bi ses eyvah gitti ortalık battı geldim 6sayfa gitmişller...kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3

nan ne sütü ocakta unutuyon bakem sen gel hele bakim şuraya kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3

ay sıkıntıdayım ya giriştim bütün evi temizledim zaten midem tutmuştu bide her yanım tutuldu belim kopuyo of çok kötü durumdayım ya kocişte taa akşamın bi köründe gelicek hof yaaasenağlama

bak ya niye sıkılıyon sıkılınca niye temizlik yapıyon madem yapıyon niye ağır temizlik yapıyon hadi buyur burdan yak hangisine önce cevap verirsin bılmem ama önce ben seni bi dövem kaydirigubbakcemile :mymeka:
yormayın kendinizi diyoz kızlar yormayınnnnnn delikafadulden
acıkta bebişlerimizi düşünelim güzel hayaller kuralımm mutlu hayaller dimi ama güzel kasım annişleri :CüvCüv:

kıs onlardan bende istiyom
birde temmuz başı tatile gidiyoz sizin oralara
bir sürü bişey almam lazım
eski bikinilerden memişlerim görünür kısss
hep masraf hep masraf

kadın mılletı hep öleyız canım ne süs biter ne püss ben hamılelıklere para vermedım ya ondan ılla harcamam lazım yavrumm barı bıkını alım denız sortumda dar gelır onuda alım guzel terlıkler alım kendıme canım hersey ıstıyooo magzaya bıraksalar benı 10 dk ne alırsan uzretsız deseler ben bedene bıle bakmadan ne varsa alırım herhalde ama sımdı hamısım hersey gıyılmıyoo ahh genclıgım dermısım kaydirigubbakcemile3

ayacıklarım şişti az uzanam yine geliciiim
az yazın yav yeter ömür törpüleri sizi ya!!:mymeka:

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis işte bu başkada bişi demiyom artıkın pozitif ruhlu arkadaşımmm benim gel öpecem vallaha Şeniz Şeniz Şeniz

ahhh ahhh bi alışveriş çılgınıda benim kaydirigubbakcemile3

amin canım.artık senden dersler alırız dimi teyzesihihoyyythihoyyyt

selam kuzucuklar

söyler sizlere haksızlık yapmışlar valla
ben daha 13 haftama yeni girdim gözlerimlen gördüm pipiyi

[

kan tahlilin inşallah iyi çıkar canım
dedimya yanlış ölçebiliyorlar
birde zaman ilerlediya senin için de
merak etme sorun çıkmayacak canım:Saruboceq:

yavrukuşum, her bebek kendine müslüman a.s
birinin değeriyle diğerini kıyaslayamıyolar, onun için hiç kafanı takma bu telaşelereyerimseniben
dilmuh .!.:
canım bende ense kalınlığına ve burun kemiğine baktı.bide kan tahlili.valla başka bişi yaptımı hatırlamıyom.yok yok bu kadardı

mercü sekerlerim valla insanin ilk olunca deneme yanilma yöntemiyle ögreniyo herseyi galiba
kaynanam hep der anamin ilk cocugu olcagima sokak köpegi olayim diye:roflol:

karakız seninkine başkası bakmış demek
ekran bana dönük değildi
dr hemen çevirdi .tabi ya dedi sen de görcen hep kendimiz bakmayalım dimi dedi
eşimle birlikte bakındık durduk
oda sürekli tanıttı valla
şeyma gacısından daha net gösterdi herşeyi
bide tavsiyelerde bulundu
benimde 2 oğlum var dedi falan da filan işte
kısss sen resimleri akşam niye atmadın
face koyduysan şimdi bir bakam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…