dr ne derse o ilaçlar içilecek diyosa içilecek bebişim bende sevmem pek ilaç içmesini kaydirigubbakcemile3
tühh canım yaa ıyı bırıne deng gelmemıssın demekkı senağlama bakarım faceye ama sen herhalinle güzel olmussundur sekerim :roflol:
anacım tek derdin fön olsun ayol aaa kızarım ama eminim sen yataktan kalmış halinle de muhteşemsindir a.s kaydirigubbakcemile2
ne güzel ben de imrendim onlara şimdi zaman geçmiyo sanki dimi
canım kendimi çok yalnız hissediyorum bi de tabe bişiler oldu ama boşver burda anlatamam şimdi kaynana görümce mevzuu :1no2:
kaç haftalık olacaksın Allah kısmet ederse dr. gittiğinde güzelim?
canımcım kocalar hep aynı galiba bence biraz kıskançlık var bu işte kendileriyle ilgilenilmeyeceğii düşünüyolar galiba lülülülülülü :jeyyar:
8 hafta falan olacak doktora gittiğimizde
su kalbinin attığını duysamda rahatlasam :CüvCüv:
karakız yolla özelden çıbık faceini
diğer kızları da yolla ekliyemm
tühh canım yaa ıyı bırıne deng gelmemıssın demekkı senağlama bakarım faceye ama sen herhalinle güzel olmussundur sekerim :roflol:[/QUOTE .!.:canımm o sizin güzelliğiniz Şeniz
maaşallah duyarsın kuzum merfak etme hem ge gümbür gümbür :ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3 sonra sen de bizim gibi kız mıydı erkekmiydi olayına bile girersin8 hafta falan olacak doktora gittiğimizde
su kalbinin attığını duysamda rahatlasam :CüvCüv:
günaydın canımm naber ?günaydın kızlaaaaar
ayyy kıslarrrrrrr bugun doktora ditcemmmm yavruşumu görcem inşallah ve ikili test yapılacak çok heycanlı ve de tedirginim dua edin nolurrrrrrrrrrrrrrr:Saruboceq:
kızlar herkese günaydın nasılsınız güzel kasım annişleri ben bugün pek iyi değilim sanırım fena üşüttüm heryerlerim ağrıyo sanki üzerimden tır geçmiş gibi bütün kemiklerim ağrıyo dün evde bütün pencereler açmıştım sanırım farketmeden ceryanda kaldım senağlama
sorma destna bu gacılar facebookta eklemişler birbirlerini bi muhabbet bi muhabbet :dilcikar:
iki gün girmedik şımarmışlarr
ana facebook eksikti bide benim eşim çok kızıyor öyle şeylere hesabımız yok ikimizinde
geçmiş olsun canım önemli bir şey deilmiş bak banada doktor geçen gittiğimde yine elevit verdi multivitamin bide gyno ferro sanol diye demir +folik asit+vitamin b12 ymiş kapsul şelinde bide progestan içicekmişim tedbir amaçlı 5.aya kadar .sevmiyorum hap içmeyi kan ilacını daha sonraları veriyolar herall
hayırdır ebiscem neyin var :1hug:
doktora gitmeme 2 gün kaldı ayy cok heyecanlıyım kaydirigubbakcemile2
kızlar işi sorcam
benim herif doktora gitcez die hiç heyecan yapmıyo senağlama
günaydın tatlım ya canım ben saçlarımı yaptırdım c.tesi düğüne ama başıma neler geldi kuaför anlamadı kırık fön dedim kırık maşa dedim sonra oda kalın maşa yaptı ama önlerini beyenmedim ama zaman geçmişti artık eve dönmem lazımdı neyse eve geldim hazırlandım falan derken ne olsa beyenirsin saçlarım sanki sabah yataktan kalkmış gibiydi söndümü bide ortada kuaföre gitmeden önceki saçlarım çıktı ağladım ağlıycam eşim geldi eve moralimin bozuk olduğunu görünce geçte kalsak seni böyle üzgün götüremem gel önce bi kuaföre gidelim dedi gittim aceleden bi dalgalı fön cektirip gittim ama moralim çok bozuldu yaa senağlama hiç istediğim gibi olmadı
zaten bugun resimleri görürsün face de anlarsın senağlama
canım kendimi çok yalnız hissediyorum bi de tabe bişiler oldu ama boşver burda anlatamam şimdi kaynana görümce mevzuu :1no2:
Yaaw insanın içini nasıl rahatlatıyorsunuz gelin öpecem hepinizi :1hug:
ayy bak yine duygulandım :çok üzgünüm: senağlama
bi de su ağlamalarım bitse
akşam beyaz meleği izledim
hıckıra hıckıra ağlarmı insan
hüngür sepelek ağlamaktan bitap düştüm kaydirigubbakcemile3
deliyim neyim
kuzucuklar günaydın hepinize.....bi gün girmedim bi yıl gibi geldi yahu :)))) özledim sizi....Şeniz
ayy canımm hayırlı haberlerle gel inş... bebişi görünce resmen enerji depolamış olarak çıkıcaksın dr.dan...en son ne zaman gittin bilmiyorum ama ben 1 ay aradan sonra hoplayıp zıplayan bişeyle karşılaşınca sevinçten uçuyorum sanmıştımmm hihoyyyt:asigim:
aferin sana keşke kapıyı camı açmışken güzeellceee çamaşır sularıyla falan da silseydin evi ...hatta duvarları...bahar temizliği iyi olurduklava: klava:
sorma yaa kapattığım hesabı açtırdılar bana ...kocamla aramı bozucaklar :roflol::roflol:
destna dr bana da elevit verdi...hamileliğin sonuna kadar içiceksin bunu dedi... sende şişkinlik yaptı mı bu ilaççç...sanki bunu içtiğim günden beri karnım çok şiş :uhm: yoksa bebiş mi bu şişkinlik :teytey::asigim:
sen onu bi de kalp atışlarını duyunca gör hihoyyyt benimkinin beti benzi atmıştı gözler sulanmış, elini bi tuttum avuçları ter içinde kalmış :asigim: bizde fizyolojik bi sürü değişiklik oluyo hissediyoruz bebişi onlar ne görüyo ne hissediyo hayal gibi ...ancak somut bişeyler görünce inanıyolar galiba ... benimki son sefer dr.dan çıkınca elinde ultrason görüntüleri bana şimdi onu dr.da bırakmışız gibi geliyo dedi...koptummmm:roflol::roflol:
ayy gözümün önüne geldi halin...bana da olmuştu bi kere ne sinir :))) bozsan olmaz öyle gitsen olmaz :bbo: ama kocacığını takdir ettim...benimki olsa nesi var gayet güzel işte falan derdi bir an önceden evden çıkmak için :tomato: gerçi eminim her şekilde çok güzel olmuştur da senin istediğin gibi olmadığı için sana kötü gelmiştir.....eee insan güzel olunca kaydirigubbakcemile5
ayy gene mi kaynana :sm_cool:
geçmiş olsun canım dr. danıştın mı şşttt hamileliğe alerjin olmasın sakın ? benim bi arkadaşım 9 ay nezleli gezdi ağız burun aka aka senağlamagünaydın ebiscecim
bende alerjik bi durum var dünden beri kaşınıyorum minik kabartılar oluyo acaba neden böyle olduki
aaa ama olmadı yazık değil mi bebişe o da üzülür annesi yapma ama senin ve onun için şu dönemler çok önemlii en hızlı geliştiği günlerdesiniz cnm bu arada her gün 1 avuç çekirdekli kuru üzüm ye olur mu çok iyi gelicek bebişe:ecrin_bebek:Yaaw insanın içini nasıl rahatlatıyorsunuz gelin öpecem hepinizi :1hug:
ayy bak yine duygulandım :çok üzgünüm: senağlama
bi de su ağlamalarım bitse
akşam beyaz meleği izledim
hıckıra hıckıra ağlarmı insan
hüngür sepelek ağlamaktan bitap düştüm kaydirigubbakcemile3
deliyim neyim
kahvaltı hazırlamaya gidiyorum çok kaynatmayınnnn :ecrin_bebek:
kızlar yaa ben artık kahvaltıyı kendim hazırlayabiliyorummmm alkisalkisalkis yemek yapamıyom ama hala senağlama
hoşgeldn canım elevit kimini kabız yapıyor kimini kilo aldırıyor bana bir şey yapmadı yada ben anlamadımkaydirigubbakcemile3 bebişin büyüdü kız artıkın benim göbüş top gibin ortada artıkın geçen eşime zorla resim çektirdim şok oldum ekliycektim sona baktım göbiş dvrii kapanmışş-tatlicadiarzu-
günaydın ebiscecim
bende alerjik bi durum var dünden beri kaşınıyorum minik kabartılar oluyo acaba neden böyle olduki
destna dr bana da elevit verdi...hamileliğin sonuna kadar içiceksin bunu dedi... sende şişkinlik yaptı mı bu ilaççç...sanki bunu içtiğim günden beri karnım çok şiş :uhm: yoksa bebiş mi bu şişkinlik :teytey::asigim:
sen onu bi de kalp atışlarını duyunca gör hihoyyyt benimkinin beti benzi atmıştı gözler sulanmış, elini bi tuttum avuçları ter içinde kalmış :asigim: bizde fizyolojik bi sürü değişiklik oluyo hissediyoruz bebişi onlar ne görüyo ne hissediyo hayal gibi ...ancak somut bişeyler görünce inanıyolar galiba ... benimki son sefer dr.dan çıkınca elinde ultrason görüntüleri bana şimdi onu dr.da bırakmışız gibi geliyo dedi...koptummmm:roflol::roflol:
hoşgeldn canım elevit kimini kabız yapıyor kimini kilo aldırıyor bana bir şey yapmadı yada ben anlamadımkaydirigubbakcemile3 bebişin büyüdü kız artıkın benim göbüş top gibin ortada artıkın geçen eşime zorla resim çektirdim şok oldum ekliycektim sona baktım göbiş dvrii kapanmışş-tatlicadiarzu-
eklemeye çalıştım oldumu bilmem ilkresimde altımda tayt vardı sonra namaz eteğimi çektim üstüme penyeden belli olmuş pek şık resim olmadı idare edin kızzkaydirigubbakcemile3
cerincim hadi güzel haberlerinle dönersin canım
dualarım seninle
belkim bakarsın cinsiyet tahmini de söler doktor
bende 29 mayısta gidecem kontrole
sanırım o zaman öğrenenbilecem kesin cinsiyeti
hihoyyyt hihoyyyt günaydın canım süper ne güzel bebeğini göreceksin bugun hasret sona erecek inşallah ikili testinde iyi çıkacak tatlım kaçta gidiyosun dr a bizi merakta bırakma hemen yaz gelince
eklemeye çalıştım oldumu bilmem ilkresimde altımda tayt vardı sonra namaz eteğimi çektim üstüme penyeden belli olmuş pek şık resim olmadı idare edin kızzkaydirigubbakcemile3
oo destnaa sen bildiin hamiş olmuşun ya kıız yolda gören hamile der yaani ben de göbüş var ama hala kimse annamıyooo ne tatlı olmuşun öölee :1hug: