2009 Kasm Anneleri

anacım tek derdin fön olsun ayol aaa kızarım ama eminim sen yataktan kalmış halinle de muhteşemsindir a.s kaydirigubbakcemile2

ayyy canımm çok teşekkür ederim Şeniz Şeniz o senin güzellğin şekerim

canım hiç takma öle kaynana görümce bilmemneymiş kafana bırak ya kim ne derse desin ne sölerse söylesin he de geçsin sen bu günlerin tadını çıkarmaya bak Şeniz

8 hafta falan olacak doktora gittiğimizde
su kalbinin attığını duysamda rahatlasam :CüvCüv:

duyacaksın annesi allahın izni ile gittiğinde

karakız yolla özelden çıbık faceini
diğer kızları da yolla ekliyemm

peki hemen gönderiyom -tatlicadiarzu-

8 hafta falan olacak doktora gittiğimizde
su kalbinin attığını duysamda rahatlasam :CüvCüv:
maaşallah duyarsın kuzum merfak etme hem ge gümbür gümbür :ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3 sonra sen de bizim gibi kız mıydı erkekmiydi olayına bile girersin

günaydın kızlaaaaar
günaydın canımm naber ?

günaydın ebiscecim

bende alerjik bi durum var dünden beri kaşınıyorum minik kabartılar oluyo acaba neden böyle olduki

kuzucuklar günaydın hepinize.....bi gün girmedim bi yıl gibi geldi yahu :)))) özledim sizi....Şeniz

ayyy kıslarrrrrrr bugun doktora ditcemmmm yavruşumu görcem inşallah ve ikili test yapılacak çok heycanlı ve de tedirginim dua edin nolurrrrrrrrrrrrrrr:Saruboceq:

ayy canımm hayırlı haberlerle gel inş... bebişi görünce resmen enerji depolamış olarak çıkıcaksın dr.dan...en son ne zaman gittin bilmiyorum ama ben 1 ay aradan sonra hoplayıp zıplayan bişeyle karşılaşınca sevinçten uçuyorum sanmıştımmm hihoyyyt:asigim:

aferin sana keşke kapıyı camı açmışken güzeellceee çamaşır sularıyla falan da silseydin evi ...hatta duvarları...bahar temizliği iyi olurdu klava:klava:

sorma destna bu gacılar facebookta eklemişler birbirlerini bi muhabbet bi muhabbet :dilcikar:
iki gün girmedik şımarmışlarr

sorma yaa kapattığım hesabı açtırdılar bana ...kocamla aramı bozucaklar :roflol::roflol:

destna dr bana da elevit verdi...hamileliğin sonuna kadar içiceksin bunu dedi... sende şişkinlik yaptı mı bu ilaççç...sanki bunu içtiğim günden beri karnım çok şiş :uhm: yoksa bebiş mi bu şişkinlik :teytey::asigim:

hayırdır ebiscem neyin var :1hug:

doktora gitmeme 2 gün kaldı ayy cok heyecanlıyım kaydirigubbakcemile2
kızlar işi sorcam
benim herif doktora gitcez die hiç heyecan yapmıyo senağlama

sen onu bi de kalp atışlarını duyunca gör hihoyyyt benimkinin beti benzi atmıştı gözler sulanmış, elini bi tuttum avuçları ter içinde kalmış :asigim: bizde fizyolojik bi sürü değişiklik oluyo hissediyoruz bebişi onlar ne görüyo ne hissediyo hayal gibi ...ancak somut bişeyler görünce inanıyolar galiba ... benimki son sefer dr.dan çıkınca elinde ultrason görüntüleri bana şimdi onu dr.da bırakmışız gibi geliyo dedi...koptummmm:roflol::roflol:

ayy gözümün önüne geldi halin...bana da olmuştu bi kere ne sinir :))) bozsan olmaz öyle gitsen olmaz :bbo: ama kocacığını takdir ettim...benimki olsa nesi var gayet güzel işte falan derdi bir an önceden evden çıkmak için :tomato: gerçi eminim her şekilde çok güzel olmuştur da senin istediğin gibi olmadığı için sana kötü gelmiştir.....eee insan güzel olunca kaydirigubbakcemile5

canım kendimi çok yalnız hissediyorum bi de tabe bişiler oldu ama boşver burda anlatamam şimdi kaynana görümce mevzuu :1no2:

ayy gene mi kaynana :sm_cool:

Yaaw insanın içini nasıl rahatlatıyorsunuz gelin öpecem hepinizi :1hug:
ayy bak yine duygulandım :çok üzgünüm: senağlama
bi de su ağlamalarım bitse
akşam beyaz meleği izledim
hıckıra hıckıra ağlarmı insan
hüngür sepelek ağlamaktan bitap düştüm kaydirigubbakcemile3
deliyim neyim

kahvaltı hazırlamaya gidiyorum çok kaynatmayınnnn :ecrin_bebek:
kızlar yaa ben artık kahvaltıyı kendim hazırlayabiliyorummmm alkisalkisalkis yemek yapamıyom ama hala senağlama

yav ben reklamlarda bile ağlıyorummm :roflol::roflol:

hoşgeldn canım elevit kimini kabız yapıyor kimini kilo aldırıyor bana bir şey yapmadı yada ben anlamadımkaydirigubbakcemile3 bebişin büyüdü kız artıkın benim göbüş top gibin ortada artıkın geçen eşime zorla resim çektirdim şok oldum ekliycektim sona baktım göbiş dvrii kapanmışş-tatlicadiarzu-

günaydın güzel annişler
dün de giremedim bütün herkesin anneler gününü kutluyorum.
karakız üsüldüm adına işte maasesef bazıları hakkını vermiyor
bölelikle müşteri kaybediyorlar işte.ama yine de her halinle güzel olmuşsundur canım
face koyda görelim.hem o elbiseyi üzerinde görmüş olurum
kartanem naber canım.ben diyodum zaten kartanem face olayına kızacak diye
olsun anacım seni de görmüş oluruz şimdi.
incisum bulantılarından sorun yaşayabilirsin.doktoruna bir danış
ama günün kötü geçmesini de istemem.bi de uzak ya hemen geri dönmen de olmas diye düşünüyorum
senin sağlığın herşeyden daha önemli.kendine çok dikkat et yine de karar senin canım

günaydın ebiscecim

bende alerjik bi durum var dünden beri kaşınıyorum minik kabartılar oluyo acaba neden böyle olduki
geçmiş olsun canım dr. danıştın mı şşttt hamileliğe alerjin olmasın sakın ? benim bi arkadaşım 9 ay nezleli gezdi ağız burun aka aka senağlama

aaa ama olmadı yazık değil mi bebişe o da üzülür annesi yapma ama senin ve onun için şu dönemler çok önemlii en hızlı geliştiği günlerdesiniz cnm bu arada her gün 1 avuç çekirdekli kuru üzüm ye olur mu çok iyi gelicek bebişe:ecrin_bebek: nazarlığımız da takalım da
kahvaltı hazırlamaya gidiyorum çok kaynatmayınnnn :ecrin_bebek:
kızlar yaa ben artık kahvaltıyı kendim hazırlayabiliyorummmm alkisalkisalkis yemek yapamıyom ama hala senağlama

oh oh maşaallah mantı açtığın günleri de görürüz inşallah canısı:roflol:

eklemeye çalıştım oldumu bilmem ilkresimde altımda tayt vardı sonra namaz eteğimi çektim üstüme penyeden belli olmuş pek şık resim olmadı idare edin kızzkaydirigubbakcemile3

Eklentiler

• $guzel resımlerım 303.jpg
    64,5 KB · Görüntüleme: 20
günaydın ebiscecim

kıız nerelerinde var benim diz kapaklarımın arkasında ve de kasıklarımda çıktı minicik minicik kabartılar nasıl da kaşınıyor
cildiyeye gittim işte bi ilaç verdi ama 4. aydan sonra kullan dedi yakında başlarım da ben başlayana kadar alerji geçecekk
işte havaya bağlı kiminde astım gibi olur kiminde böyle ciltte dedi fazla da bişey demedi

allah canını almıyaa o senin bebişindir artık bi zahmet şişsin nan
ne foto koymuyonuz siz yaa dövecem haa

demek dr.da bıraktınız bebişi ha kaydirigubbakcemile3
ama gerçekten ööle yaa oraya gidince görüyoz başka yokkk tepik mepik de atmıyo kerata ben burdayım dese annıcazz

yaa eklesene destnaa devir mevir kapanmadı ben girip bakıyom kimse eklemiyoo

cerincim hadi güzel haberlerinle dönersin canım
dualarım seninle
belkim bakarsın cinsiyet tahmini de söler doktor
bende 29 mayısta gidecem kontrole
sanırım o zaman öğrenenbilecem kesin cinsiyeti

eklemeye çalıştım oldumu bilmem ilkresimde altımda tayt vardı sonra namaz eteğimi çektim üstüme penyeden belli olmuş pek şık resim olmadı idare edin kızzkaydirigubbakcemile3

oo destnaa sen bildiin hamiş olmuşun ya kıız yolda gören hamile der yaani ben de göbüş var ama hala kimse annamıyooo ne tatlı olmuşun öölee :1hug:

hihoyyyt hihoyyyt günaydın canım süper ne güzel bebeğini göreceksin bugun hasret sona erecek inşallah ikili testinde iyi çıkacak tatlım kaçta gidiyosun dr a bizi merakta bırakma hemen yaz gelince

canımss benim doktor problemim vardı bahsetmiştim inşallah bu gideceğim doktor ii olur ama baya yoğun bi bayan yani ancak akşama yazarım gibi gelioo

anammm ne güzel bi göbüş o öle kıss ben de daha hiçbişi yookk CADIARZU ama heves ediyom ben yaaaaaaaa annem dediki 6. ayda çıkarmış bizim göbüş ancakk.
destnacım senin kızın mı olacaktı ?

oo destnaa sen bildiin hamiş olmuşun ya kıız yolda gören hamile der yaani ben de göbüş var ama hala kimse annamıyooo ne tatlı olmuşun öölee :1hug:

saolsın canımcımkaydirigubbakcemile2 keten perdüseleri giymeye başladım okadar belli olmuyor daha
ama o penye çok ince koyu renk bir badi vardı dün üstümde okadar belli deildii bunda baya belirgin kız bende şaştım aldığım kiloda 1 kilo yanii-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…