benimkinin pek ani olduğu sölenemez baştan beri vardı zira kendisi önce gazdı -tatlicadiarzu- şimdi bebiş gaaba
iyi nan kötü bişi mi dedik ne güzel iştee naniknanik
Günaydın Fıstıklar a.s. a.s.
Biz iki gündür çok az bulantı yaşadık onun dışında çok iyiyiz Maşallah
Ama çok güzel bi iki gündü yaaaa yeniden hafta sonu olsun yeniden :asigim:
Destnacım valla bak ben göbişi dombini sanıyordum sustummm çok datlu o göbiş ya Maşallah
Maşallahhh öptüm onu ben
Bir Facemm bile yuk anlıyormusun hadi gülümse :dilcikar:
benimkinin pek ani olduğu sölenemez baştan beri vardı zira kendisi önce gazdı -tatlicadiarzu- şimdi bebiş gaaba
saol canım benimde bu hafta daha çok ortaya çıktı geçen hafta oğluşum 90 grmdıı ne kadar büyütmüş benii dimii
he he ta baştan beri göbüşüm çıktı dedin gazları bize yutturdun
asıl şimdiki göbüşün bebiş işte
ben de dün bir akrabanın düğününe gittim
hiç bir pantolonum olmadı bana
bide göbeğimi sıkan bişey olursa daralıyom hemencik
1 tane sıkış mıkış giydimde sonlara doğru da düğmeleri açıverdim
acil alt almam lazım delikafadulden
ohooo benim daha şimdiden sıkmaya başladı :roflol:
bastan gaz diyordum ama nası gaz bu inmek bilmedi :uhm:
cok yemekte yemiyorum ama göbek pırkladı kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar gerçi öglen olacak ama benim işlerim vardı...ancak gelebildim... destna göbüşün bayagı belli benimde normalde gönbegim vardı sonra gebe olunca hiç saklama geregi duymadfan geziniyordum ama bu kusmalar falan olduktan sonra sanki azaldı gibi göbek gerçi bu ara yendien çıkıyor gibi ama yinede fazla diil...ama artık çıksın istiyorum bende ...
ne güzel birbirimi ze müjdeli haberi veririz
karakız canım ya sen de 29 mayısta gelsene
üçümüzde aynı zamanda öğrenek ha
kızlar benım mıgdem bulanıyo ondan yazamıyorum bıle sıze ben bıraz dınlenıyım kendımı ıyıhıssedersem gırerım kafamçokkarıştı
herkeslere merhabaaaa
geçmiş anneler günümüz kutlu oolsuna.s.
sevgili destna maşallah ne tatlı büyümüş göbeğiniz. ben de 13+5 im ama dikkatli bakılmazsa hiç belli değil gibi..... aniden mi büyüyor acaba bu göbeklerne dersiniz?
Günaydın Fıstıklar a.s. a.s.
Biz iki gündür çok az bulantı yaşadık onun dışında çok iyiyiz Maşallah
Ama çok güzel bi iki gündü yaaaa yeniden hafta sonu olsun yeniden :asigim:
Destnacım valla bak ben göbişi dombini sanıyordum sustummm çok datlu o göbiş ya Maşallah
Maşallahhh öptüm onu ben
Bir Facemm bile yuk anlıyormusun hadi gülümse :dilcikar:
günaydın kızlar gerçi öglen olacak ama benim işlerim vardı...ancak gelebildim... destna göbüşün bayagı belli benimde normalde gönbegim vardı sonra gebe olunca hiç saklama geregi duymadfan geziniyordum ama bu kusmalar falan olduktan sonra sanki azaldı gibi göbek gerçi bu ara yendien çıkıyor gibi ama yinede fazla diil...ama artık çıksın istiyorum bende ...
haa kızlaar dün akşam rüyamda bebişimi gördümm bi oğlum olmuş ama çocukcazın yüzü kir pas içindeydi kaydirigubbakcemile3 bakamamışım bi çocuğa yaw
altını falan temizliyom ama velet yürüyo konuşuyo falan beele
bi de bi ara yüzüme bakıp gülümsemesi vardı ki ay ne tatlıydı yaaa yerimseniben
banyo yaptıracaadım ki uyandım eşime de rüyamda oğlumuzu gördüm dedim sabah o da ben de kızımızı gördüm bıcır bıcır konuşup duruyodu dedi kafamçokkarıştı
noldu şimdi peki kafamçokkarıştı
günaydın nazlımmmmmmmm hoşgeldin nasılsın bakem
Ben hala dar kotları gıyyom valla
bende mı anormallık var yaaa
nıye benım göbişim yok
ikiz anası olcam bıdeee
haa kızlaar dün akşam rüyamda bebişimi gördümm bi oğlum olmuş ama çocukcazın yüzü kir pas içindeydi kaydirigubbakcemile3 bakamamışım bi çocuğa yaw
altını falan temizliyom ama velet yürüyo konuşuyo falan beele
bi de bi ara yüzüme bakıp gülümsemesi vardı ki ay ne tatlıydı yaaa yerimseniben
banyo yaptıracaadım ki uyandım eşime de rüyamda oğlumuzu gördüm dedim sabah o da ben de kızımızı gördüm bıcır bıcır konuşup duruyodu dedi kafamçokkarıştı
noldu şimdi peki kafamçokkarıştı