2009 Kasm Anneleri

:
kahvaltı hazırlamaya gidiyorum çok kaynatmayınnnn :ecrin_bebek:
kızlar yaa ben artık kahvaltıyı kendim hazırlayabiliyorummmm alkisalkisalkis yemek yapamıyom ama hala senağlama

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis anacım buda bi gelişmedir bende dün yemek yaptım hem soğan bilem kavurdum o bıle kokmadı hihoyyyt

eklemeye çalıştım oldumu bilmem ilkresimde altımda tayt vardı sonra namaz eteğimi çektim üstüme penyeden belli olmuş pek şık resim olmadı idare edin kızzkaydirigubbakcemile3

kıs ne cok buyumuş göbişin senin maşallah :nazar: :nazar: :nazar:

eklemeye çalıştım oldumu bilmem ilkresimde altımda tayt vardı sonra namaz eteğimi çektim üstüme penyeden belli olmuş pek şık resim olmadı idare edin kızzkaydirigubbakcemile3

oyyy anam oyyyy kıs bu ne göbüş 6 aylık gibi maşallahkaydirigubbakcemile3
allah nazarlaran korusun canım:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
bu göbüşünü göbüşler topiğine de koy da canım ordan da takip edilsin

anammm ne güzel bi göbüş o öle kıss ben de daha hiçbişi yookk CADIARZU ama heves ediyom ben yaaaaaaaa annem dediki 6. ayda çıkarmış bizim göbüş ancakk.
destnacım senin kızın mı olacaktı ?

saolsın canım daha güzellerii senin olsun benim oğlum olacak kıss eşim yan dur dedii karnım yayvan çıkmış ama şimdi bile bakıyorum resmen top bi tane daha varda onda taytlıydım üstüme lastikli etek çekince pek hoş durmadıı

bende ben dee kaydirigubbakcemile2

ne güzel birbirimi ze müjdeli haberi veririz
karakız canım ya sen de 29 mayısta gelsene
üçümüzde aynı zamanda öğrenek ha

saolsın canımcımkaydirigubbakcemile2 keten perdüseleri giymeye başladım okadar belli olmuyor daha
ama o penye çok ince koyu renk bir badi vardı dün üstümde okadar belli deildii bunda baya belirgin kız bende şaştım aldığım kiloda 1 kilo yanii-tatlicadiarzu-

evet şeker kıyafetten çok farkediyo valla
ama senin göbüş yayılmacı bi politika izlemiş kanımca benimki ileriye doğru ilerliyo kaydirigubbakcemile3 senin oğlun olcaana göre benim de kızımmı olcekkii -tatlicadiarzu-
annem de demişti 5 aya kadar eteklerimi giymiştim deyüü ama valla ben giyemiyom sadece düşük bel ve beli bol gelenleri göbeemin altına indirerek giyebiliyom :roflol:
zaten hamiş pantolonları giymeye başladım artık ooh rahat rahat

oyyy anam oyyyy kıs bu ne göbüş 6 aylık gibi maşallahkaydirigubbakcemile3
allah nazarlaran korusun canım:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
bu göbüşünü göbüşler topiğine de koy da canım ordan da takip edilsin

kız penyeden birasda çekimden bende şaşırdım bu ney diye annem bi badi almışş çok şeker onlanda çekilebilirsem eklerimm ama bunu eşim bana komplo kurdu doğuma gidecekmişim gibi kıssskaydirigubbakcemile3

kızlar benım mıgdem bulanıyo ondan yazamıyorum bıle sıze ben bıraz dınlenıyım kendımı ıyıhıssedersem gırerım kafamçokkarıştı

bu arada destnacığım çok tatlı olmuşsun

kızlar başka haberler varsa söyleyin ben uzun zamandır yoktum

evet şeker kıyafetten çok farkediyo valla
ama senin göbüş yayılmacı bi politika izlemiş kanımca benimki ileriye doğru ilerliyo kaydirigubbakcemile3 senin oğlun olcaana göre benim de kızımmı olcekkii -tatlicadiarzu-
annem de demişti 5 aya kadar eteklerimi giymiştim deyüü ama valla ben giyemiyom sadece düşük bel ve beli bol gelenleri göbeemin altına indirerek giyebiliyom :roflol:
zaten hamiş pantolonları giymeye başladım artık ooh rahat rahat

yok kıss benimkii bildiğin top hatta bizimkii futbol topumu sakladın diyor yan durunca öyle çıktı herall anlamadım buarda seninkide erkek bence

yok kıss benimkii bildiğin top hatta bizimkii futbol topumu sakladın diyor yan durunca öyle çıktı herall anlamadım buarda seninkide erkek bence

bak bunda daha farlı sankiimm ama taytlıyım utandımm:eek::eek:

Eklentiler

• $guzel resımlerım 302.jpg
    $guzel resımlerım 302.jpg
    65,3 KB · Görüntüleme: 14
herkeslere merhabaaaa

geçmiş anneler günümüz kutlu oolsuna.s.

sevgili destna maşallah ne tatlı büyümüş göbeğiniz. ben de 13+5 im ama dikkatli bakılmazsa hiç belli değil gibi..... aniden mi büyüyor acaba bu göbekler :eek: ne dersiniz?

anaam vallaha koccuman olmuş nan buuuu

hehehehkaydirigubbakcemile3 kıs 38 beden şimdi sıkmaya başladı okadarda büyük deil nan çekimden dedik yaayerimseniben bu arada bu akşam kocişi kandırabilirsem eğer çekilirim koyarım göörürüsün:dilcikar::teytey:

herkeslere merhabaaaa

sevgili destna maşallah ne tatlı büyümüş göbeğiniz. ben de 13+5 im ama dikkatli bakılmazsa hiç belli değil gibi..... aniden mi büyüyor acaba bu göbekler :eek: ne dersiniz?

benimkinin pek ani olduğu sölenemez baştan beri vardı zira kendisi önce gazdı -tatlicadiarzu- şimdi bebiş gaaba

hehehehkaydirigubbakcemile3 kıs 38 beden şimdi sıkmaya başladı okadarda büyük deil nan çekimden dedik yaayerimseniben bu arada bu akşam kocişi kandırabilirsem eğer çekilirim koyarım göörürüsün:dilcikar::teytey:

iyi nan kötü bişi mi dedik ne güzel iştee naniknanik

herkeslere merhabaaaa

saol canım benimde bu hafta daha çok ortaya çıktı geçen hafta oğluşum 90 grmdıı ne kadar büyütmüş benii dimii

X