2009 Kasm Anneleri

sorma destna bu gacılar facebookta eklemişler birbirlerini bi muhabbet bi muhabbet :dilcikar:
iki gün girmedik şımarmışlarr

ben cuma endokrin dr.uma gitmiştim kan tahlillerime bakarak hafif kansızlık var dedi sonra dr.umu aradım dedim kansızlık varmış kan hapı kullancakmıyım, değeri söyledim yok kesinlikle kullanmıyoruz kan hapı dedi folic asiti de bıraktım şu ara hiçbişi kullanmıyorum bakalım 29unda gidince ne olacak
ay evet yaa ben dedim ama demi bunnar facebooktan çıkıp buraya gelmezler kötükedihüso
kızlar herkese günaydın nasılsınız güzel kasım annişleri ben bugün pek iyi değilim sanırım fena üşüttüm heryerlerim ağrıyo sanki üzerimden tır geçmiş gibi bütün kemiklerim ağrıyo dün evde bütün pencereler açmıştım sanırım farketmeden ceryanda kaldım senağlama
ama olmazki cicimm ne öle her biyeri açtın yazık diilmi minnoşa :eek:klava:

sorma destna bu gacılar facebookta eklemişler birbirlerini bi muhabbet bi muhabbet :dilcikar:
iki gün girmedik şımarmışlarr

ben cuma endokrin dr.uma gitmiştim kan tahlillerime bakarak hafif kansızlık var dedi sonra dr.umu aradım dedim kansızlık varmış kan hapı kullancakmıyım, değeri söyledim yok kesinlikle kullanmıyoruz kan hapı dedi folic asiti de bıraktım şu ara hiçbişi kullanmıyorum bakalım 29unda gidince ne olacak
gunaydın kızlarrr

canım bişey sorucam hic bı ılac almıyorum artık demıssın
elevıt felanda mı kullanmıyorsun artık...
dr um elevıtı ben soyleyene kadar sakın bırakma dedı bana
ekstra ılaclarda aldırdı
ama suan kullanma ben sana solıcem kullanacagın zamanı dedı
o ılaclar magnezyum,ferrum,c vitamını

kızlarrr bu gün keyfim yok birazcık çok gerginim son günlerde senağlama güzel bişeylerden bahsedelim bu gün hep olur mu?

günaydın kızlaarr ni kızıyonuz ayol yazıyozyaakaydirigubbakcemile3

stress oldum kızz ne biliyim kaydirigubbakcemile3evi toparlıycam biraz takılıyim dedim cumartesii arkadaşlar toplandık hepimiz hamileydik kız kardeşim hariç 6 aylıkolanlar tekmeledii falan diyolarr ay bir özendim ben sadece pıt pıtları duyuorum bazen

kızlarrr bu gün keyfim yok birazcık çok gerginim son günlerde senağlama güzel bişeylerden bahsedelim bu gün hep olur mu?

hayırdır ebiscem neyin var :1hug:

doktora gitmeme 2 gün kaldı ayy cok heyecanlıyım kaydirigubbakcemile2
kızlar işi sorcam
benim herif doktora gitcez die hiç heyecan yapmıyo senağlama

ana facebook eksikti bide benim eşim çok kızıyor öyle şeylere hesabımız yok ikimizinde
geçmiş olsun canım önemli bir şey deilmiş bak banada doktor geçen gittiğimde yine elevit verdi multivitamin bide gyno ferro sanol diye demir +folik asit+vitamin b12 ymiş kapsul şelinde bide progestan içicekmişim tedbir amaçlı 5.aya kadar .sevmiyorum hap içmeyi kan ilacını daha sonraları veriyolar herall

dr ne derse o ilaçlar içilecek diyosa içilecek bebişim bende sevmem pek ilaç içmesini kaydirigubbakcemile3

ben işyerinden giremiyom kii yassaqlı bizim burdaaa senağlama

anacım bız burdanda ordanda yetişiriz herkese bak kaydirigubbakcemile3

ay evet yaa ben dedim ama demi bunnar facebooktan çıkıp buraya gelmezler kötükedihüso

ama olmazki cicimm ne öle her biyeri açtın yazık diilmi minnoşa :eek:klava:

ebiscemmm anacım bak heryerlerden yetişiyoz biz siz hiç merak etmeyin kaydirigubbakcemile3

GÜNAYDIN FISTIKLAR alkisalkisalkis

günaydın tatlım ya canım ben saçlarımı yaptırdım c.tesi düğüne ama başıma neler geldi kuaför anlamadı kırık fön dedim kırık maşa dedim sonra oda kalın maşa yaptı ama önlerini beyenmedim ama zaman geçmişti artık eve dönmem lazımdı neyse eve geldim hazırlandım falan derken ne olsa beyenirsin saçlarım sanki sabah yataktan kalkmış gibiydi söndümü bide ortada kuaföre gitmeden önceki saçlarım çıktı ağladım ağlıycam eşim geldi eve moralimin bozuk olduğunu görünce geçte kalsak seni böyle üzgün götüremem gel önce bi kuaföre gidelim dedi gittim aceleden bi dalgalı fön cektirip gittim ama moralim çok bozuldu yaa senağlama hiç istediğim gibi olmadı
zaten bugun resimleri görürsün face de anlarsın senağlama

stress oldum kızz ne biliyim kaydirigubbakcemile3evi toparlıycam biraz takılıyim dedim cumartesii arkadaşlar toplandık hepimiz hamileydik kız kardeşim hariç 6 aylıkolanlar tekmeledii falan diyolarr ay bir özendim ben sadece pıt pıtları duyuorum bazen
ne güzel ben de imrendim onlara şimdi zaman geçmiyo sanki dimi

kızlar işi sorcam
canım kendimi çok yalnız hissediyorum bi de tabe bişiler oldu ama boşver burda anlatamam şimdi kaynana görümce mevzuu :1no2:
kaç haftalık olacaksın Allah kısmet ederse dr. gittiğinde güzelim?
canımcım kocalar hep aynı galiba bence biraz kıskançlık var bu işte kendileriyle ilgilenilmeyeceğii düşünüyolar galiba lülülülülülü :jeyyar:

dr ne derse o ilaçlar içilecek diyosa içilecek bebişim bende sevmem pek ilaç içmesini kaydirigubbakcemile3

anacım bız burdanda ordanda yetişiriz herkese bak kaydirigubbakcemile3

ebiscemmm anacım bak heryerlerden yetişiyoz biz siz hiç merak etmeyin kaydirigubbakcemile3

günaydın tatlım ya canım ben saçlarımı yaptırdım c.tesi düğüne ama başıma neler geldi kuaför anlamadı kırık fön dedim kırık maşa dedim sonra oda kalın maşa yaptı ama önlerini beyenmedim ama zaman geçmişti artık eve dönmem lazımdı neyse eve geldim hazırlandım falan derken ne olsa beyenirsin saçlarım sanki sabah yataktan kalkmış gibiydi söndümü bide ortada kuaföre gitmeden önceki saçlarım çıktı ağladım ağlıycam eşim geldi eve moralimin bozuk olduğunu görünce geçte kalsak seni böyle üzgün götüremem gel önce bi kuaföre gidelim dedi gittim aceleden bi dalgalı fön cektirip gittim ama moralim çok bozuldu yaa senağlama hiç istediğim gibi olmadı
zaten bugun resimleri görürsün face de anlarsın senağlama

anacım tek derdin fön olsun ayol aaa kızarım ama eminim sen yataktan kalmış halinle de muhteşemsindir a.s kaydirigubbakcemile2:nazar:

canım kendimi çok yalnız hissediyorum bi de tabe bişiler oldu ama boşver burda anlatamam şimdi kaynana görümce mevzuu :1no2:
kaç haftalık olacaksın Allah kısmet ederse dr. gittiğinde güzelim?
canımcım kocalar hep aynı galiba bence biraz kıskançlık var bu işte kendileriyle ilgilenilmeyeceğii düşünüyolar galiba lülülülülülü :jeyyar:

8 hafta falan olacak doktora gittiğimizde
su kalbinin attığını duysamda rahatlasam :CüvCüv:

Kızlar kusmalarım devam edıyo hala yaaa
halsızlık var uzerımde hala,ara ara mıdem çekiliyo sanki
anlıycanız bi ıyı bı kotuyumm
cuma iş çıkışı bızım sırketın kızlarla karsıda(asya yakası)
çağdaşa gıdıcezz.ben karar veremıom gıtsem mı gıtmesem mı
kötü olurmuyum acabaaa
bugunde cvp vermek ıcın son gun
ona gore rezervasyon yapılcak
gıtmekte ıstıyorum ama napsam
akıl versenızeee

gunaydın kızlarrr

canım bişey sorucam hic bı ılac almıyorum artık demıssın
elevıt felanda mı kullanmıyorsun artık...
dr um elevıtı ben soyleyene kadar sakın bırakma dedı bana
ekstra ılaclarda aldırdı
ama suan kullanma ben sana solıcem kullanacagın zamanı dedı
o ılaclar magnezyum,ferrum,c vitamını
canım ben son dr. a gittiğimde dr. sezaryana yetişecekti acelesi vardı ben folici bırakayımmı demeyi unuttum o da bişi demedi arayınca da folici bırak kan hapı da içme dedi elevit melevit de vermedi hiçbişey kullanmıyorum yani şu anda 29unda gidince ne vercek görcez
ben daha pıtpıt da duymuyom yaw
elimi gezdiriyom gezdiriyom bişey yok arada bi kalp atışı duyar gibi oluyom ama sonra farketiyomki o kendi kalbim benim kalbim baya kuvvetli atar da bazen uyuyamam sesinden :roflol:

kızlar işi sorcam
yok kııız bi gidin bi görsün bak nasıl heyecanlancak
hele kıpraşmaya başladığını görünce ne kadar kaldı ne zaman görcez bebişi diye sorar durur merak etme sen kaydirigubbakcemile2

günaydın canım hoşgeldin nasılsın niye kimse yazmıyorr bakiyimm:eek:klava:

kıs ne aldın oklavayı eline valla yazıyoz he arada işlerlede ilgilenmek lazım malum bazılrımız çalışıyo kaydirigubbakcemile3 hemencecik kızma şekerim gel öpimde kızma sen Şeniz

canımmm ne oldu neden bugün keyifsizsin bakim
hemen seni neşelendirecek bir şarkı patlatim ben buradannnnnnnnnnnnnnnnnn bir atlııııııııııııııııı geçtiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii diliililili :teytey: :teytey: :teytey: sositososito sositososito dolana ay dolannnnaaaa dolannnnnnnnnnnaaaaa a.s sapıttım gene sabah sabah kaydirigubbakcemile3

kızlar işi sorcam

canım sen bakma onun heyecan yapmadığına o senden fazla heyecanlıdır ama işte erkek milleti fark ettirmek istemiyolar kaydirigubbakcemile3

8 hafta falan olacak doktora gittiğimizde
su kalbinin attığını duysamda rahatlasam :CüvCüv:
geç döllenme olmadıysa duyarsın şekerimm
Kızlar kusmalarım devam edıyo hala yaaa
halsızlık var uzerımde hala,ara ara mıdem çekiliyo sanki
anlıycanız bi ıyı bı kotuyumm
cuma iş çıkışı bızım sırketın kızlarla karsıda(asya yakası)
çağdaşa gıdıcezz.ben karar veremıom gıtsem mı gıtmesem mı
kötü olurmuyum acabaaa
bugunde cvp vermek ıcın son gun
ona gore rezervasyon yapılcak
gıtmekte ıstıyorum ama napsam
akıl versenızeee

hımm bilemicemm güzel olur gitmen ama kötü olup olmıcana sen karrar vercen

X