Merhaba arkadaşlar. Öncelikle hepinizin anneler gününü kutluyorum. Allah hepimize bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin. Aşağıdaki mesajı Temmuz annelerinden bir arkadaşımız göndermiş. Belki daha önceki mesajını siz de okumuşsunuzdur. comebaby adlı arkadaşın acil ilaca ihtiyacı olduğundan bahsetmişti ve bütün sitede o arkadaşı için yardım aradı. Ama kaderin oyununa bakın ki şimdi aynı ilaca kendisinin ihtiyacı varmış. Ben bu arkadaşı hiç tanımıyorum. Ama arkadaşı için gösterdiği çabayı hayranlıkla izlemiştim.
Hepimiz birer anne adayıyız. Hepimiz içimizde meleklerimizin varlığıyla huzur buluyoruz. Onu en iyi bizler anlarız. Aranızda yardımcı olabilecek birileri varsa şu minik meleği kurtarabiliriz. Hepinize sevgiler
star_dust kullanıcısından alıntı
bugün acilen kontrole gittik
kesemde çatlak mı , delik mi ne varmış işte , sızıntı başlamış ...
kesin yatak istirahati verdi dr., sadece wc için kalkacakmışıım , hatta popomun altına yastık koyup yatacakmışım , öyle yapıyorum zaten şimdi .. yattığım yerden laptoptan yazıyorum ..
bu şekilde yazmak ( kablosuz klavye ve mouse rağmen ) zor oluyor biraz , o yüzden sürekli giremeyebilirm ...
ve malesef ENDOL FİTİL ihtiyacı benim için alarm durumundaymış
(((((((
ve elimde 1 tane bile yok ..
eğer araştırırsanız çok sevinicem ..
comebaby ile konştuk bugün , elindekiler ve sibal-gaydn arkadaşlarımızın gönderdikleri ona fazla fazla yeteceği için fitiller eline geçer geçmez 1-2 kutusunu bana gönderecek ben de ihtiyacımı görecek fitili bulana kadar ..
eğer ulaşmak isterseniz bana buradan açıktan tel. vermek hem yasak hem de sakıncalı olduğu çin karen , ipeğimu ve gaydin arkadaşlarımızdan bana ulaşabilirsiniz ..
umarım herşey yolunda gider ..
dr.un dediği kulağımdan gtmiyor ve tanrım lütfen öyle olmasın " kilosu çok düşük , doğması için çok erken ............. "