- 17 Ekim 2007
- 3.226
- 6
- 45
kahvaltı hazırlamaya gidiyorum çok kaynatmayınnnn :ecrin_bebek:
kızlar yaa ben artık kahvaltıyı kendim hazırlayabiliyorummmm alkisalkisalkis yemek yapamıyom ama hala senağlama
eklemeye çalıştım oldumu bilmem ilkresimde altımda tayt vardı sonra namaz eteğimi çektim üstüme penyeden belli olmuş pek şık resim olmadı idare edin kızzkaydirigubbakcemile3
eklemeye çalıştım oldumu bilmem ilkresimde altımda tayt vardı sonra namaz eteğimi çektim üstüme penyeden belli olmuş pek şık resim olmadı idare edin kızzkaydirigubbakcemile3
anammm ne güzel bi göbüş o öle kıss ben de daha hiçbişi yookk CADIARZU ama heves ediyom ben yaaaaaaaa annem dediki 6. ayda çıkarmış bizim göbüş ancakk.
destnacım senin kızın mı olacaktı ?
bende ben dee kaydirigubbakcemile2
saolsın canımcımkaydirigubbakcemile2 keten perdüseleri giymeye başladım okadar belli olmuyor daha
ama o penye çok ince koyu renk bir badi vardı dün üstümde okadar belli deildii bunda baya belirgin kız bende şaştım aldığım kiloda 1 kilo yanii-tatlicadiarzu-
ne güzel birbirimi ze müjdeli haberi veririz
karakız canım ya sen de 29 mayısta gelsene
üçümüzde aynı zamanda öğrenek ha
oyyy anam oyyyy kıs bu ne göbüş 6 aylık gibi maşallahkaydirigubbakcemile3
allah nazarlaran korusun canım
bu göbüşünü göbüşler topiğine de koy da canım ordan da takip edilsin
evet şeker kıyafetten çok farkediyo valla
ama senin göbüş yayılmacı bi politika izlemiş kanımca benimki ileriye doğru ilerliyo kaydirigubbakcemile3 senin oğlun olcaana göre benim de kızımmı olcekkii -tatlicadiarzu-
annem de demişti 5 aya kadar eteklerimi giymiştim deyüü ama valla ben giyemiyom sadece düşük bel ve beli bol gelenleri göbeemin altına indirerek giyebiliyom :roflol:
zaten hamiş pantolonları giymeye başladım artık ooh rahat rahat
yok kıss benimkii bildiğin top hatta bizimkii futbol topumu sakladın diyor yan durunca öyle çıktı herall anlamadım buarda seninkide erkek bence
destnacım maaaaşalahhhhhhh
senide göbüşüde içindekinide yirim
bak bunda daha farlı sankiimm ama taytlıyım utandımm
anaam vallaha koccuman olmuş nan buuuu
herkeslere merhabaaaa
geçmiş anneler günümüz kutlu oolsuna.s.
sevgili destna maşallah ne tatlı büyümüş göbeğiniz. ben de 13+5 im ama dikkatli bakılmazsa hiç belli değil gibi..... aniden mi büyüyor acaba bu göbeklerne dersiniz?
hehehehkaydirigubbakcemile3 kıs 38 beden şimdi sıkmaya başladı okadarda büyük deil nan çekimden dedik yaayerimseniben bu arada bu akşam kocişi kandırabilirsem eğer çekilirim koyarım göörürüsün:dilcikar::teytey:
herkeslere merhabaaaa
geçmiş anneler günümüz kutlu oolsuna.s.
sevgili destna maşallah ne tatlı büyümüş göbeğiniz. ben de 13+5 im ama dikkatli bakılmazsa hiç belli değil gibi..... aniden mi büyüyor acaba bu göbeklerne dersiniz?