- 10 Ağustos 2007
- 8.104
- 6
- 40
oyyy oyyy Şeniz kartanem nurtanem gel senide ekleyelim bebişim sen üzülme yeterki a.s. :1hug:
ay evet yaa ben dedim ama demi bunnar facebooktan çıkıp buraya gelmezler kötükedihüsosorma destna bu gacılar facebookta eklemişler birbirlerini bi muhabbet bi muhabbet :dilcikar:
iki gün girmedik şımarmışlarr
ben cuma endokrin dr.uma gitmiştim kan tahlillerime bakarak hafif kansızlık var dedi sonra dr.umu aradım dedim kansızlık varmış kan hapı kullancakmıyım, değeri söyledim yok kesinlikle kullanmıyoruz kan hapı dedi folic asiti de bıraktım şu ara hiçbişi kullanmıyorum bakalım 29unda gidince ne olacak
ama olmazki cicimm ne öle her biyeri açtın yazık diilmi minnoşakızlar herkese günaydın nasılsınız güzel kasım annişleri ben bugün pek iyi değilim sanırım fena üşüttüm heryerlerim ağrıyo sanki üzerimden tır geçmiş gibi bütün kemiklerim ağrıyo dün evde bütün pencereler açmıştım sanırım farketmeden ceryanda kaldım senağlama
gunaydın kızlarrrsorma destna bu gacılar facebookta eklemişler birbirlerini bi muhabbet bi muhabbet :dilcikar:
iki gün girmedik şımarmışlarr
ben cuma endokrin dr.uma gitmiştim kan tahlillerime bakarak hafif kansızlık var dedi sonra dr.umu aradım dedim kansızlık varmış kan hapı kullancakmıyım, değeri söyledim yok kesinlikle kullanmıyoruz kan hapı dedi folic asiti de bıraktım şu ara hiçbişi kullanmıyorum bakalım 29unda gidince ne olacak
ben işyerinden giremiyom kii yassaqlı bizim burdaaa senağlama
GÜNAYDIN FISTIKLAR alkisalkisalkis
günaydın kızlaarr ni kızıyonuz ayol yazıyozyaakaydirigubbakcemile3günaydın canım hoşgeldin nasılsın niye kimse yazmıyorr bakiyimmklava:
günaydın kızlaarr ni kızıyonuz ayol yazıyozyaakaydirigubbakcemile3
kızlarrr bu gün keyfim yok birazcık çok gerginim son günlerde senağlama güzel bişeylerden bahsedelim bu gün hep olur mu?
ana facebook eksikti bide benim eşim çok kızıyor öyle şeylere hesabımız yok ikimizinde
geçmiş olsun canım önemli bir şey deilmiş bak banada doktor geçen gittiğimde yine elevit verdi multivitamin bide gyno ferro sanol diye demir +folik asit+vitamin b12 ymiş kapsul şelinde bide progestan içicekmişim tedbir amaçlı 5.aya kadar .sevmiyorum hap içmeyi kan ilacını daha sonraları veriyolar herall
ben işyerinden giremiyom kii yassaqlı bizim burdaaa senağlama
ay evet yaa ben dedim ama demi bunnar facebooktan çıkıp buraya gelmezler kötükedihüso
ama olmazki cicimm ne öle her biyeri açtın yazık diilmi minnoşaklava:
GÜNAYDIN FISTIKLAR alkisalkisalkis
ne güzel ben de imrendim onlara şimdi zaman geçmiyo sanki dimistress oldum kızz ne biliyim kaydirigubbakcemile3evi toparlıycam biraz takılıyim dedim cumartesii arkadaşlar toplandık hepimiz hamileydik kız kardeşim hariç 6 aylıkolanlar tekmeledii falan diyolarr ay bir özendim ben sadece pıt pıtları duyuorum bazen
canım kendimi çok yalnız hissediyorum bi de tabe bişiler oldu ama boşver burda anlatamam şimdi kaynana görümce mevzuu :1no2:hayırdır ebiscem neyin var :1hug:
doktora gitmeme 2 gün kaldı ayy cok heyecanlıyım kaydirigubbakcemile2
kızlar işi sorcam
benim herif doktora gitcez die hiç heyecan yapmıyo senağlama
dr ne derse o ilaçlar içilecek diyosa içilecek bebişim bende sevmem pek ilaç içmesini kaydirigubbakcemile3
anacım bız burdanda ordanda yetişiriz herkese bak kaydirigubbakcemile3
ebiscemmm anacım bak heryerlerden yetişiyoz biz siz hiç merak etmeyin kaydirigubbakcemile3
günaydın tatlım ya canım ben saçlarımı yaptırdım c.tesi düğüne ama başıma neler geldi kuaför anlamadı kırık fön dedim kırık maşa dedim sonra oda kalın maşa yaptı ama önlerini beyenmedim ama zaman geçmişti artık eve dönmem lazımdı neyse eve geldim hazırlandım falan derken ne olsa beyenirsin saçlarım sanki sabah yataktan kalkmış gibiydi söndümü bide ortada kuaföre gitmeden önceki saçlarım çıktı ağladım ağlıycam eşim geldi eve moralimin bozuk olduğunu görünce geçte kalsak seni böyle üzgün götüremem gel önce bi kuaföre gidelim dedi gittim aceleden bi dalgalı fön cektirip gittim ama moralim çok bozuldu yaa senağlama hiç istediğim gibi olmadı
zaten bugun resimleri görürsün face de anlarsın senağlama
canım kendimi çok yalnız hissediyorum bi de tabe bişiler oldu ama boşver burda anlatamam şimdi kaynana görümce mevzuu :1no2:
kaç haftalık olacaksın Allah kısmet ederse dr. gittiğinde güzelim?
canımcım kocalar hep aynı galiba bence biraz kıskançlık var bu işte kendileriyle ilgilenilmeyeceğii düşünüyolar galiba lülülülülülü :jeyyar:
canım ben son dr. a gittiğimde dr. sezaryana yetişecekti acelesi vardı ben folici bırakayımmı demeyi unuttum o da bişi demedi arayınca da folici bırak kan hapı da içme dedi elevit melevit de vermedi hiçbişey kullanmıyorum yani şu anda 29unda gidince ne vercek görcezgunaydın kızlarrr
canım bişey sorucam hic bı ılac almıyorum artık demıssın
elevıt felanda mı kullanmıyorsun artık...
dr um elevıtı ben soyleyene kadar sakın bırakma dedı bana
ekstra ılaclarda aldırdı
ama suan kullanma ben sana solıcem kullanacagın zamanı dedı
o ılaclar magnezyum,ferrum,c vitamını
ben daha pıtpıt da duymuyom yawstress oldum kızz ne biliyim kaydirigubbakcemile3evi toparlıycam biraz takılıyim dedim cumartesii arkadaşlar toplandık hepimiz hamileydik kız kardeşim hariç 6 aylıkolanlar tekmeledii falan diyolarr ay bir özendim ben sadece pıt pıtları duyuorum bazen
yok kııız bi gidin bi görsün bak nasıl heyecanlancakhayırdır ebiscem neyin var :1hug:
kızlar işi sorcam
günaydın canım hoşgeldin nasılsın niye kimse yazmıyorr bakiyimmklava:
kızlarrr bu gün keyfim yok birazcık çok gerginim son günlerde senağlama güzel bişeylerden bahsedelim bu gün hep olur mu?
hayırdır ebiscem neyin var :1hug:
kızlar işi sorcam
geç döllenme olmadıysa duyarsın şekerimm8 hafta falan olacak doktora gittiğimizde
su kalbinin attığını duysamda rahatlasam :CüvCüv:
Kızlar kusmalarım devam edıyo hala yaaa
halsızlık var uzerımde hala,ara ara mıdem çekiliyo sanki
anlıycanız bi ıyı bı kotuyumm
cuma iş çıkışı bızım sırketın kızlarla karsıda(asya yakası)
çağdaşa gıdıcezz.ben karar veremıom gıtsem mı gıtmesem mı
kötü olurmuyum acabaaa
bugunde cvp vermek ıcın son gun
ona gore rezervasyon yapılcak
gıtmekte ıstıyorum ama napsam
akıl versenızeee