cnm ben de doyunca uyur die düşünüyorum memede uyuyor bazen hala tek meme emiyor doyuyor tek memeyle belki de diş sıkıntısıdır.Hayatım bende sana hipp in anne sütü ile hazırlanan kaşık mamaları var onları diycektim. Organik bu mamalar ama gece mama vermem demişsin. Gece kalkmaktan bende bıktım bir dönem onun için gece uyanınca yanıma alıp yatıyıorum gögüsü açık bırakıyorum uyandıkç çat yapışıp emiyor. Ne bana eziyet ne ona bir gögüste bitince süt ağlıyor çekip çekip bırakıyor. O zamanda öteki tarafıma alıyorum ne ben uykumdan oluyorum ne o..
Ama sen odayıda ayırmışsın. Denermisin bilemiyorum. Ben bırak odayı yatağı ayıramam şu dönemde 6 ay hiç yanımda yatırmadım ama çalışmaya başladıktan sonra baktım olmuyor aldım yanıma. Hem özlüyordur beni bütün gün kokumu alsın istiyorum. Öyle çok uyanmıyor gece iki kez falan.. Belki odasını ayırdığın için de çok uyanıyor olabilir. İkinci bir ihtimalde diş çıkarma sıkıntısı olabilir. Açlıktan uyanmaz sanmıyorum en azından karnı doyunca uyur dimi ??
cnm artık yetmemesi normal artık büyüdüler sadece anne memesi yetmez bi de çalışıyosun ya sürekli ememiyor ek gıda alması gerekiyor çeşitlendi yeme içmesi artık yeme zevkleri oluşuyorYa kızlar acaba bizim sütümüz neden azaldı yaa..
Acaba vücut bebelerin ihtiyacına göremi süt üretiyor?
Eğer öyleyse ne yapsak nafile artmaz tabi sütümüz..
Bi fikri olan varmı??
cnm emülgatör soya lesitini yani gdo olma ihtimali çok yüksek emülgatör olan her şeyde ve marketten aldığımıuz hemen herşeyde var bu meret. içime sinmiyor yaemülgatör nedir şekercik ben milupanın buğday irmik muhallebisi var ondan 50 ml kadar
yatmadan yediriyorum mecburen içinde omega 3 omega 6 vitaminler mineraller var yediriyorum ilk yatmada ondan 3-4 saat uyuyor yoksa o da yok 3 kez uyanırsa ben de razıyım sen de az bir şey yedirsen hem kesintisiz uyumakta bebek için iyiymiş anne sütü tamam ama kayısı rendelesen içine hem midesini rahatlatır.....
haklısın bence de... bol bol semizotu yiyin sütün kalitesini arttırıyormuş bi de buğday çok faydalıymış hemm de kilo aldırmıyomuş ebru şallı demişti:)sütümüz azalma değilde bebeklerin ihtiyaçları daha fazlalaştı bence daha kalorili ve enerjili şeylere ihtiyaçları var anne sütünün yüzde doksanı suymuş..... bizimki de gündüzleri yemek öncesi de versem sonrası da versem acıktırsam da versem yok pek emmiyor dalga geçiyor resmen bir yudum çekiyor etrafa bakıyor bir yudum emip tekrar zorla da emzirilmiyor ki ne yapayım????akannehir
şekercik hiip in baby rice muhallebisi var devam sütü veya anne sütüyle hazırlanabiliyor araştırdım emülgatör yok sanırım yazmıyor ve yazma zorunluluğu varmış
ay çok zor deniz yaaadr lar biberondan vermeyin diyorlar ya bundan demek ki. kaşıkla ya da bardakla verseler bi d eöyle deneseler bardakla veriyorum ben her şeyi oğlana hem alışsın ne var.
oğlumun dişleri çoştu:)alttan ikisi beş aylıkken çıkmıştı şimdide onların yanındakıler ve ustekiler patlamış.çarşamba akşamı çok huysuzdu,gecesindede ateşlendi tum gece kısa kısa uyudu yavrum. çok korktum kızlar ya ilk defa ateşlendi. eklem yerlerıne anlına falan devamlı ıslak bez koydum ,calpol verdimbir duştu bir çıktı ateşi sabah doktora goturdum farklı bir ateş düşürücü verdi onu içince rahatladı miniğim.meğerse ateşi dişlerdenmiş.24 saate atlattık ateş olayını ama oğlum iştahsızlaştı hazırladığım tabağı bitirirdi şimdi yarısını zorla yıyor
oğluma bende biberondan su veremiyorum sadece kaşıkla içiyor oda çok az,havalarda iyice ısındı bu çocuk neden doğru düzgün su içmiyor kı daktora sordum emiyor ona yetıyordur ,su ihtiyacını emince karşılıyordur dedi,sizinkiler nasıl su verebiliyormusunuz.
çok geçmiş olsun benim kızımında üst dişlerinden bi tanesi patladı diğeri de patlayacak sanırım dün bütün gece huysuzlandı uyuyamadı bugün gündüz de öyleydi....Sanki diğer dişleri de çabuk cıkacak gibi ya bakalım...Ben suyu biberonda veriyorum zaman zaman değişiyor bazen çok içiyor bazen az....emmiyor da beni bilmiyorum...
ay bardakla içebilse iyiydi suluk denediniz mi hiç bizimki bayılıyor valla... kendisi içiyor lıkır lıkır. elma suyu filan da vermiştim sulukla süt de verilebilir belki.Doktor bizede biberon vermeyin dedi ama verdik mecbur. Anne sütünü kaşıkla içiremiyorsun ne mümkün normalde bile kaşığa kilitliyor ağzını anne sütünü ziyan ediyor kaşıkla ya da bardakla verince. Birde tükürmeyi öğrendi sıpa. Anne sütünden mama yaptım akşam karnına gittimi çok merak ediyorum. pufffftttttttt yapıp yapıp gülüyor. Ben bütün gün sağıp çıkarcam die neler çekiyom. Oğlum tükürüyor. Deliriyorum yaa.
Birde son bir haftadır nedensiz ağlıyor hayatı zindan etti bize. İnşallah diştendir. Huy edinirse bunu çok fenaa
oğlumun dişleri çoştu:)alttan ikisi beş aylıkken çıkmıştı şimdide onların yanındakıler ve ustekiler patlamış.çarşamba akşamı çok huysuzdu,gecesindede ateşlendi tum gece kısa kısa uyudu yavrum. çok korktum kızlar ya ilk defa ateşlendi. eklem yerlerıne anlına falan devamlı ıslak bez koydum ,calpol verdimbir duştu bir çıktı ateşi sabah doktora goturdum farklı bir ateş düşürücü verdi onu içince rahatladı miniğim.meğerse ateşi dişlerdenmiş.24 saate atlattık ateş olayını ama oğlum iştahsızlaştı hazırladığım tabağı bitirirdi şimdi yarısını zorla yıyor
oğluma bende biberondan su veremiyorum sadece kaşıkla içiyor oda çok az,havalarda iyice ısındı bu çocuk neden doğru düzgün su içmiyor kı daktora sordum emiyor ona yetıyordur ,su ihtiyacını emince karşılıyordur dedi,sizinkiler nasıl su verebiliyormusunuz.
benim kızım bir haftadır emmeyi bırakmıştı hep sağıyordum. hafta sonu ne olduysa bütün gün emdi birde yatarak değilde gündüzleri dizleri çökük ayakta emdi çok komikti. iki gündür emdi ya sütüm birden çoğaldı. maddi imkanların iyi olacak çalışmayıp çocuğuna bakacaksın ben yarın yine sağmaya devam
ay bardakla içebilse iyiydi suluk denediniz mi hiç bizimki bayılıyor valla... kendisi içiyor lıkır lıkır. elma suyu filan da vermiştim sulukla süt de verilebilir belki.
cnm bak püff yapıyorsa acıkmamıştır zorlama acıkınca ver bi dene püff lemiyosa ver kaşığı ağzına ben püff yaptımı hemen kesiyorum vermeyi demek doydu oynuyor yemeğiyle ne gerek var ziyan etmeye yemesse yemesin yetmiş demek ki zorlama bak sonra hiç yemez beni çok zorlamışlar çocukken nefret ederdim yemekten hamileyken anca alıştım yemek yemeye.
ay diş çıkarırken iştahsız olurlarmış cnm geçmiş olsun ve artııı gözünaydınnnn
valla bizimki yangınlı habire su içiyor istiyor içmeyecekse eliyle ittiriyor:) ben de aklıma geldikçe teklif ediyorum.
biz az önce dr dan geldik 500 gr almış bu ay dr iyi dedi boy da uzamış 69 cm olmuş sık sık uyanmasına da dişten dedi ama ortada di,ş miş yokmuş!! vitamini değiştirdi toz verdi. mutlaka kahvaltısını yapcak öğlen sebze çorbasını yiycek her gün köfte kadar kıyma konacak çorbasına, akşam muhallebi yemiyorsa öğlenki sebze çorbası daha sıcakken kavanoza konup sımsıkı kapatılcak akşama yedirilcek tabii bol bol emcek ayrıca dr elma armut şeftali ve üzüm bi de olgun kaysı dedi diğer meyveler besleyici deil biz bebeklere bi şey vberirken besleyicvi olmasına dikkat ediyoruz dedi çilek kivi kavun yasak hewr gün mutlaka yoğurt yiycek ev yoğurdu yemesse babymix önerdi bugün bi alıcam evde de az önce mayaladım ama yemesse de elimin altında bulunsun didim dişler geçene kadar böyle sık uyancakmış ayrıca sünneti konuştuk bikaç hafta içinde yaptırcaz cerrahla görüşemedik ameliyattaymış.
sekercik merhaba doktor vitamini değiştirdi toz verdi demişsin ya bu hangi vitamin acaba?
bir de balık yağı veriyor musunuz bebeklere ??
ay bardakla içebilse iyiydi suluk denediniz mi hiç bizimki bayılıyor valla... kendisi içiyor lıkır lıkır. elma suyu filan da vermiştim sulukla süt de verilebilir belki.
cnm bak püff yapıyorsa acıkmamıştır zorlama acıkınca ver bi dene püff lemiyosa ver kaşığı ağzına ben püff yaptımı hemen kesiyorum vermeyi demek doydu oynuyor yemeğiyle ne gerek var ziyan etmeye yemesse yemesin yetmiş demek ki zorlama bak sonra hiç yemez beni çok zorlamışlar çocukken nefret ederdim yemekten hamileyken anca alıştım yemek yemeye.
ay diş çıkarırken iştahsız olurlarmış cnm geçmiş olsun ve artııı gözünaydınnnn
valla bizimki yangınlı habire su içiyor istiyor içmeyecekse eliyle ittiriyor:) ben de aklıma geldikçe teklif ediyorum.
biz az önce dr dan geldik 500 gr almış bu ay dr iyi dedi boy da uzamış 69 cm olmuş sık sık uyanmasına da dişten dedi ama ortada di,ş miş yokmuş!! vitamini değiştirdi toz verdi. mutlaka kahvaltısını yapcak öğlen sebze çorbasını yiycek her gün köfte kadar kıyma konacak çorbasına, akşam muhallebi yemiyorsa öğlenki sebze çorbası daha sıcakken kavanoza konup sımsıkı kapatılcak akşama yedirilcek tabii bol bol emcek ayrıca dr elma armut şeftali ve üzüm bi de olgun kaysı dedi diğer meyveler besleyici deil biz bebeklere bi şey vberirken besleyicvi olmasına dikkat ediyoruz dedi çilek kivi kavun yasak hewr gün mutlaka yoğurt yiycek ev yoğurdu yemesse babymix önerdi bugün bi alıcam evde de az önce mayaladım ama yemesse de elimin altında bulunsun didim dişler geçene kadar böyle sık uyancakmış ayrıca sünneti konuştuk bikaç hafta içinde yaptırcaz cerrahla görüşemedik ameliyattaymış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?