2009 kasım anneleri kaç kilo aldınız

bugun carsıda eski bi arkadasımı gordum
hamilelikte toplam 20 kilo almıs
suan bebegi 2 aylık ve kız dal gibi olmus
sok oldum ve aldıgı kilolardan sadece 11 gitmiş ama 2 ayda 11 kilo süper yaa

yaa, kilo almaktan bu kadar korkmayin kizlar. azimle inanin hepsi gidiyor. esas dogum sonrasi kilo yapsin diye yediklerinizden korkun. esas onlar kilo olarak kaliyor.

dogum sonrasi sut olsun diye onunuze geleni yemeyin, bol bol sivi tuketin.

bu arada bu sabah 3 haftadir 200gr almis gordum kendimi.:lepi:

ama bebisim cok iyi almis sukur.opuyorumnanaktan

bu arada bu sabah 3 haftadir 200gr almis gordum kendimi.:lepi:

ama bebisim cok iyi almis sukur.opuyorumnanaktan

ohh wannam süpersin masallah bebeişinede
ben her hafta 400 500 gr alıyorum sanırım aynı besleniyorum ama böle giderse iyi daha fazla alırsam duba olcam :kedi:
haklısın emzirme döneminde almak daha kötüymüş
napalım saglıklı olalımda

anacim, sende benim gibi haftalardir herseyi koklaya koklaya yesen gram almazsin.

bosver, hazir sekerinde iyi cikmisken ye gitsin. can bogazdan gelir.cokacimcoook

bende ilk çocuğumda toplam 25 kilo almıştım.doğumdan 3 ay sonra ise eski kiloma düşmüştüm..meğer şişmiş,hemen balon gibi sönmüştüm oturmuş kilo olmayınca hemen gidiveriyo..umarım bundada aynısı olurr zemuszemus

Merhaba arkadaslar,

Bende foruma yeni yeni giriyorum uzun zamandir uyeydim ama giris yapamiyordum. Yeniden uye oldum. Bende 25 haftalik hamileyim 49 kiloydum hamile kaldigimda suan 56 kiloyum. 7 kilo aldim. Ilk aylar cok bulantilarim vardi kilo vermistim ama bi sorun olmadi sukur suanda iyi gidiyor hamileligim.

Allah herkesin yardimcisi olsun. a.s

Son düzenleme:

aminnn canım :Saruboceq:

inş. canım :Saruboceq:

bugün kontrolüm vardı 25 haftalık bebeğim 750 gr olmuş kilosu sizce iyimi bazılarının 900 1000 gr olan bile var acaba zayıfmı kalmış diye düşünüyorum

24 haftanin sonunda bu sabah itibariyle 6 kilo 900 gr almis durumdayim..ne olduysa hep türkiyede oldu..cok istikrarli gidiyodum orda ipin ucunu kacirdimcokacimcoook

bugün kontrolüm vardı 25 haftalık bebeğim 750 gr olmuş kilosu sizce iyimi bazılarının 900 1000 gr olan bile var acaba zayıfmı kalmış diye düşünüyorum

yok canım bebeginin kilosu gayet normal bu haftanın sonunda 790 gr oluyor bebekler
ve cok hızla kilo alıyorlar
takma kafana bunları bol bol ceviz badem ye canım
benimde 25+2 de 771 gr dı bebişim doktorum cok iyi oldugunu söyledi :)opuyorumnanaktan

sağol canım dün kafama çok takmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…