2009 kasım anneleri kaç kilo aldınız

ne güzel saglıklı beslenmeye calısıyorsun
ben bu kadar dikkat edemiyorum
bigun yapsam bigun olmuyor
mesela en basitinden süt içmeyi bile unutuyorum :çok üzgünüm:

canım günde 3 porsiyon süt veya süt ürünü alman lazım senin sağlığın için önemli bebek kalsiyumu senden alır

valla sekerin yuksek cikmasinin tek avantaji bu oldu. ama simdide kus gibi yiyorum, bebisim beslenmiyorsa diye endiseleniyorum.:çok üzgünüm:

hamilelik sekeri mi cikti sende..doktor bebegi beslicek sekilde diyet vermedi mi
endise etme bence bebegin besleniyodur zaten bundan sonra anneninde bebeginde hizli kilo almaya baslayacagi döneme giriyoruz..sen kontrollü davranip saglikli bir sekilde bebisini beslersin böylece:icecream:

hamilelik sekeri mi cikti sende..doktor bebegi beslicek sekilde diyet vermedi mi
endise etme bence bebegin besleniyodur zaten bundan sonra anneninde bebeginde hizli kilo almaya baslayacagi döneme giriyoruz..sen kontrollü davranip saglikli bir sekilde bebisini beslersin böylece:icecream:

elime bir diyet listesi verip, bir hafta duzenli olcum yap gel dedi. cumaya gidicem bakalim ne diycek?

insallah istenilen düzeye iner sekerin
eger inmezse noluyo peki diyete devammi...
cünkü sen nekadar düzenli yesende kilo alicaksin....

inmezse insulin veriyorlarmis. Insallah ona gerek kalmaz.:çok üzgünüm:

dun kiskardesimin kaynanasi bendeydi. kadin emekli hemsire. dikkat edersen cok fazla sorun cikmaz, belki bebek biraz kilolu dogar o kadar dedi.

Ya inanamıyorum size süpersiniz. Ben 22 haftayı bitiriyorum ve toplam 10 kilo aldım... Ne olmuş bana yaa :KK43: 61 kilo ile hamile kaldım 71 kiloyum. Daha 3 ay var ve bir 9-10 kiloda alırsam 80 kiloda bitiricem :KK43: son aylarda daha fazla alındığı söyleniyor. Çok yemedim ama bir ara tatlı krizlerine giriyordum acayip, çikolata ve dondurma yedim.. Offf çok moralim bozuldu kızlar.. Doğurunca verebilecekmiyim acaba, emizirikende alırsam.. Birde çok kilo alınca çatlak oluşma riski de artıyor.

Ya inanamıyorum size süpersiniz. Ben 22 haftayı bitiriyorum ve toplam 10 kilo aldım... Ne olmuş bana yaa :KK43: 61 kilo ile hamile kaldım 71 kiloyum. Daha 3 ay var ve bir 9-10 kiloda alırsam 80 kiloda bitiricem :KK43: son aylarda daha fazla alındığı söyleniyor. Çok yemedim ama bir ara tatlı krizlerine giriyordum acayip, çikolata ve dondurma yedim.. Offf çok moralim bozuldu kızlar.. Doğurunca verebilecekmiyim acaba, emizirikende alırsam.. Birde çok kilo alınca çatlak oluşma riski de artıyor.

canım yediklerine birazcık dikkat etmeye calıs birazda yuruyus falan yap bu kilo meselesi biraz da bünye ile alakalı kimisi ilk aylarda cok alıp sonra almıyor kimiside son aylarda alıyor moralini bozma ama tedbriride elden bırakma kolay dogum yapabilmek iöin fazla kilo almamak gerekiyormus
doktorun ne diyor kilona peki

Doktor hızlı gidiyorsun hamur işini kes dedi ama hamurişi zaten yemiyorum ki, normal doğum istiyorum ama daha fazla alırsam zorlaşır değil mi?
Bebek olması gereken gramda şuan yani ben sadece kendime alıyorum kiloyu :)
Dikkat etmeye başladım sayılır sadece tatlıyı keserek, çünkü yiyeceklerimde aşırı olduğunu düşünmüyorum.. Akşam 8 den sonra hiçbirşey yemiyorum.. Fakat düzenli yürüyüş yok işte.. Haftada 1-2 kere yürüyorum oda tam oluyor yani uzun süre.. Ama sık ve az daha makbul, sizler yürüyüş yapabiliyormusunuz..

Doktor hızlı gidiyorsun hamur işini kes dedi ama hamurişi zaten yemiyorum ki, normal doğum istiyorum ama daha fazla alırsam zorlaşır değil mi?
Bebek olması gereken gramda şuan yani ben sadece kendime alıyorum kiloyu :)
Dikkat etmeye başladım sayılır sadece tatlıyı keserek, çünkü yiyeceklerimde aşırı olduğunu düşünmüyorum.. Akşam 8 den sonra hiçbirşey yemiyorum.. Fakat düzenli yürüyüş yok işte.. Haftada 1-2 kere yürüyorum oda tam oluyor yani uzun süre.. Ama sık ve az daha makbul, sizler yürüyüş yapabiliyormusunuz..

benim en az 20 dakikada olsa yuruyus yapmaya calsıyorum yapmadıgım nadirdir
yiyeceklerime o kaa dikkat etmiyorum
sütü bile düzenli içmeye yeni basladım
dediğim gibi yapıda önemli
dikkat et azcık gerisine yapabilecek bişi de yok aslında

bende bu sabah tartıldım,24 haftamdayım 76kg.:bbo: 69' la hamile kalmıştım.Allahtan boyum uzunda pek şişko durmuyorum..yaa dayanamıyorumm öyle iştahım arttı ki bu aralar zor tutuyorum kendimi valla.....
özellikle çikolatalı pastaya deliriyorummmdelikafadulden

bende bu sabah tartıldım,24 haftamdayım 76kg.:bbo: 69' la hamile kalmıştım.Allahtan boyum uzunda pek şişko durmuyorum..yaa dayanamıyorumm öyle iştahım arttı ki bu aralar zor tutuyorum kendimi valla.....
özellikle çikolatalı pastaya deliriyorummmdelikafadulden

bu kriz durumları arada bir banada oluyo o tatlıyı agzına bi degdirdimi insan gerisi direk geliyo yaa opuyorumnanaktan

bugün gittim doktora kilom 70 allahtan yarım kiol falan almışım kilo.yürüyüş işe yaradı galiba.

bugün gittim doktora kilom 70 allahtan yarım kiol falan almışım kilo.yürüyüş işe yaradı galiba.

nası yaane baştan beri yarım kilo almış olamazsın deel miii
bebişler sularıyla beraber 1.5-2 kilo olmuşlardır

ben 25. hafta itibariyleee 4 kilo aldım gaaba

bende 7 kilo aldım şuan itibariyle 64deyim 3 ay kaldı daha fazla olmasa eyidir.
hamile kalmadan önce nasılsa iştah yine aynı ama kilo olarak dönüyor anlamadım gittim CADIARZU

bende 7 kilo aldım şuan itibariyle 64deyim 3 ay kaldı daha fazla olmasa eyidir.
hamile kalmadan önce nasılsa iştah yine aynı ama kilo olarak dönüyor anlamadım gittim CADIARZU

artacak tabi canım
plesenta
amniyon sıvısı
kan
bebek agırlıgı
rahim agırlıgı
yani bir cok etken var
benim doktorum bu saatten sonra yesende yemesende alacaksın diyor
hepsi bunlara baglı

X