2009 Haziranda gelin oluyorum diyenler hadi sohbete!!!

yani doğru düşünmüşsün. bide sana bişey diyim mi balayında gelinin denize girmesi tavsiye edilmiyor. iltihap kapılabiliniyormuş. o yüzden deniz meniz önemli değil, başbaşa olmak içini açan bi yer olması daha önemli. benim 2. düğünüm konyada olacağı için alanya yakın da o yüzden orayı düşündükyerimseniben ama denize girmeyi düşünmüyorum

maksat zaten kafa dinlemek canım. avşa zaten tekirdağdan deniz otobüsüyle 3- 4 saat sürüyor. önemli olan denize girmek değil şöyle huzurlu tüm koşturmacayı kavga gürültüyü üzerimizden atıp akşam balığımızı yiyecegimiz sonra eğlenmek için bir yerlere gitmek sahilde yürüyüp dondurma mısır yemek.... işte tatil bu :lepi:

kıslar şöle biz gezerken baktım sizin topiğide ne güsel anlar yaşıosunuz.allah hayrlıısnı nasp etsn hepnz için inş bir yastıkta kocarsınız:)
bende 2 sene önce geçtim o yollardan çok güsel heycanlı zamanlardı:)bzde gelinlk ev düzme ütüleme temzlk vs vs arkama baktğmda iki sene olmş ağznınz tadı hiç bozulmasn inş ben şimdi 5 ayıma grdm hamileym darısı sizlern başınıza diim artık:)şimdi evnize alıcağnz eşyalar mobilyalar vs vs gelnlkti şudu budu aklınz bi ton karışık hayat ne tuhaf evlenrken gelnlkti balayıydı kıyafetlernzdi evlendkten sonra evnze gene bişiler almaya çabalıosunz.bizlerde şimdi kendmizi evmzi unuttuk bebeğimize eşya moblya bakıoruzz:):)koşturmaca btmiooo tatlı koşturmaca bunlar:)hayrlısı olsn hakknzda kib:CüvCüv:

çok teşekkürler canım allah mutlulugunuzu daim etsin inşallah :nazar:

buarada tam 2 ayın kalmış bugün canımcım.hadi hayırlısı.kıs bn evlenene kadr yap da gel düğününü balayını anlat burda şöle fotolarda koy son dk fikirleri ver bize ve 1 haftalık tecrübeni anlatırsın:Dsırnaşık şey

buarada tam 2 ayın kalmış bugün canımcım.hadi hayırlısı.kıs bn evlenene kadr yap da gel düğününü balayını anlat burda şöle fotolarda koy son dk fikirleri ver bize ve 1 haftalık tecrübeni anlatırsın:Dsırnaşık şey

evet nihayet :dance: merak etmeyin düğünden ve balayından döndükten sonra hemen fotoları koyarım buraya inşallah sorunsuz atlatırız hepimiz :Saruboceq:
canım ya seviyorlar bizi ama bizde onları çok seviyoruz değil mi ??kaydirigubbakcemile3
biz cok ayrı kaldık daha fazla dayanamam dedi ben buraya geldikten 3 gun sonra iş buldu ve yanıma geldi süper olduhihoyyyt

kızlar hakkımı yemeyin en tecrübeli ben olcam galiba 1,5 aylara düştümm kaydirigubbakcemile2

buda benim gelinlik ayakkabımm süprizzzzz
dsc00501t.jpg
[/URL][/IMG]

of kocaman olmuş. 35 mi giyiyosun sen minicik ayakların varmış. tatlım benim 30 mayısta ondam daha tecrübeli olcam diyorum. seninki kaçındaydı?

aa mayısmıydı seninki pardon farkında değilim benimde 7 haziran canım engin tecrübeerini bekliyoruzz :CüvCüv: efet 35 giyiyorum 36 da oluyor ama arada kaydirigubbakcemile3

kızlar bnde geldimm..ay nzlasm çoK güzlmiş cnm ayakkbın güle güle giy de rahat edebilcenmi bütün gün kapalı ayakkabıyla:1shok: yanında bitane yedek terlk yada açık bir ayakkbı taşı derim bn mesela beyaz renk parmk arası terlik taşıcamsırnaşık şey

canım benim nikah olacağı için nikahtan sonrada bi yemek çok fazla ayakta kalmak durumunda kalmayacağım için böyle seçtim, ama dediğin gibi yedek almakta yarar var kaydirigubbakcemile3 ya benim nişanlımada Allah boy vermiş mecburen takılcaz artık delikafadulden

Back
X