2009 Haziran bebeklerinin Montessori Eğitimi Çalışmaları

saadetçim blogdaki yorumlarımı görebiliyosun dimi.onay olduktan sonra yayınlancak diyor.izlemeye aldım ama resim yükleyemiyorum çıldırcammm..
karton alamadığım için ben yükleyemiyorum hala kurtköyde kırtasiye yok ancak AVM var.ordada karton satan yer bulamadım.haftasonu ankaraya gidicem ordan alıp yükleyip gelicem herşeyi:)
zuzu çok güzel olmuş materyaller eline sağlık.
ozlew ne kadar şanslı olduğunu bilemezsin.bizlere destek olursan sevinirim..
herkese günaydınlar..

çok güzel olmuş kızlar materyallerinzi.. ben daha yapmadım.. ama çok özendim.. hemen yapsım geldi inşş yapıcam.. ellerinzie sağlık.

görüyorum cnm onayladım hatta yazdımda cvp kendi bloğumdan :)
bloğa mı yükleyemiyorsun cnm?
buraya diyorsan anlatırım cnm..
oh oh memleketime gtcen demek ne gzlll
şimdi cnm sen bana izleyici olmuşun ya izleyici kısmında profilde resminiz gözükmüyor...acaba bende m ivar hata..yoksa sen mi öyle ayarladın..
daha çok şey var kafamı karıştıran inş öğrencez :)

çok güzel olmuş kızlar materyallerinzi.. ben daha yapmadım.. ama çok özendim.. hemen yapsım geldi inşş yapıcam.. ellerinzie sağlık.

tşkler
sende yap ve koy cnmm
inan çok ii oluyo bebişler için öğretici bizler içinde stres atıcı :)

saadetçim izleyici kısmına yükleyemiyorum.resim seçiyorum bilgisayardan.resim yüklüyor diyor ama bir türlü işlem bitmiyor.akşam eşime sorcam.herşeyi kendim öğrencem diye inadım tuttu.yoksa sorsana kocana adam bilgisayar mühendisi:)
ankaraya ctesi gitcez pazar döncez.iyi gelcek 2 günde olsa.babişi eve bırakcaz.annemi alıp döncez ankaradan.hemde düğün var...

akşamleyin vücudumuzu tanıyalım materyalini ekliyceğim..

ee yok mu kimse başkaaa??

ya çok güzelbi çalışma eşime çıktı alması için flash belleye yükledim gelsin bende hazırlayıp başlayacam evdeyken

çok güzel olmuş saadetcim..ellerine sağlık.
biz kaarton işini hallettik.sıra dergi bulmada:)).eski kitapçılardan bi dolu bakıcam haftasonu.
3 tane kitap sipraiş verdim bugün.montessori eğitimi ile ilgili.onlar gelir birkaçgüne paylaşırım isterseniz.dediğim siteye üye oldunmu?

kızlar bende uyku kartonu oyun kartonu ve yemek kartonu yaptım ama küçük çok resim bulamadım
üstünü şeffaf kaplardan almış eşim onla kapladım ama oynarken kırılıyor,
çorbasını yedirirken geçen gün, bak dedim bebiş ağzını nasıl açmış, ne güzel yiyor mamasını,
sende ye dedim, öyle oyunla yarım kase yedi maşallah,
ama kayınvalidem öyle yedirmiyordur herhalde, söyledim ama pek ilgilenmedi
artık ben akşamları ve haftasonu gösteririm

tşkr ederim elacım...
en azından kartonlar hal olmuşşş yaaa :))
yavaş yavaşşş elacm opuyorumnanaktan
o siteyi sormuştum ya özelden onu yazmamışın canımmm
bekliyorum yani senden cvp
bn istiyorum paylaş cnmmm

eline sağlıkkk cnm
bizlede paylaş emelcim ama ..

Son düzenleme:
alla alla nasıl ters etki yaparmış ki merak ettim doktorunun düşüncesini açıkcasıı ???

Yaptığı yada yapacağı eylemin kartonlarda göstermenin yada ilerki aylarda nohutların içinden fasülyeyi ayırtmanın nebileyim elleriyle baskı yapmanın ne gibi ters etkisi olabilirki..bizde dr muza sorduk bu eğtim ailelerin bakış açısına göre değişir ayrıca aileler için zaman harcatan bir eğtim olduğu için çoğu aile pek kullanmıyor dedi.Okuduğum kitaplar,meteryaller bana çok şey öğretti. Bizde tam gaz devam yani Montessori eğtimine.Buda benim nacizane fikrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…