2009 Haziran bebeklerinin Montessori Eğitimi Çalışmaları

Selam kıslar bende temmuz annesiyim çok tatlı bir oğlum var 6,5 aylık bende hemen başlayacağım çalıştığım için ürünleri tedarik edip hazırlamam zaman alıcak ama eşiminde yardımıyla en kısa zamanda yapıcam bir gün bile vakit kaybetmemek lazım kitabıda alacağım
Acaba Türkiyede bu eğitimi veren eğitim kurumları varmı bilgisi olan varmı??

merhabalar.Allah bağışlasın kuzucuğunu..
montessori eğitiminin yahoo grubundan takip ettiğim kadarıyla milli eğitime bağlı olduğundan boyle bir okul yok diye biliyorum tr.de.(ilkokul ve daha sonrası için).kreş ve anaokulu açısından grupta edindiğim kanı şu:montessori materyallerini temin etmiş bikaç kreş veya anaokulu var ama buralarında montessori eğitimnde önemli bir rolü olan eğitici eksiklikleri var.ama tabiiki önce araştırmak sonra gidip bu yerleri bizzat görmek lazım..
önce kendimizi eğiticez anlıcanız:)daha yolun çok başındayız..

yeni katiliyorum bu konuya.haziran annesiyim bende.calismalara basladim azar azar.bi album hazirladim aile bireylerinin oglumla olan resimleri hergun tanitiyorum bak anne bak teyze diye merakla bakiyor.mama sandalyesinin bulundugu alan ilgili kartlarla susledim.fikirleri olanlarla paylasalim henuz erken ama....

hoşgeldin tuğba..
artık 1 yaşına gelmek üzerelerr
erken old. düşünmüyorum aşinalık oluyor en azındann...
ben mesala şimdilik sadece materyal kartlarımızı gösteriyorum
ve ilgisi süperrr..

bugun dokun hisset kartlari aldim ilgisi superrr ve tv nin cok zararli oldugunu okuyup gunduzleri hic acmamaya geceleride arada sirada acmaya karar verdim..tabii basarabilirsek babay einstein setlerinin bile hicbir yarari yokmus..fikri olan?

bebek dergilerinden temin edebilirsin
geri sayfalarda var eklemiştim bkmk istersen..

cnm hazırladınmı materyallari son durum ne başka yapan yokmu bundan benimde yapasım var ama bakalım

cnm şimdilik sadece kartlar hazrladımm braz daha büyüsün daha yapcak çok şey varrr :)

Bu eğitim hakkında geniş bilgiye nerelerden ulaşabilirz acaba. Oldukça ilgimi çekti yapılanlar. Kaç aydan itibaren başlanıyor ki? Bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim

X