Yaptığı yada yapacağı eylemin kartonlarda göstermenin yada ilerki aylarda nohutların içinden fasülyeyi ayırtmanın nebileyim elleriyle baskı yapmanın ne gibi ters etkisi olabilirki..bizde dr muza sorduk bu eğtim ailelerin bakış açısına göre değişir ayrıca aileler için zaman harcatan bir eğtim olduğu için çoğu aile pek kullanmıyor dedi.Okuduğum kitaplar,meteryaller bana çok şey öğretti. Bizde tam gaz devam yani Montessori eğtimine.Buda benim nacizane fikrim
................................Yaptığı yada yapacağı eylemin kartonlarda göstermenin yada ilerki aylarda nohutların içinden fasülyeyi ayırtmanın nebileyim elleriyle baskı yapmanın ne gibi ters etkisi olabilirki..bizde dr muza sorduk bu eğtim ailelerin bakış açısına göre değişir ayrıca aileler için zaman harcatan bir eğtim olduğu için çoğu aile pek kullanmıyor dedi.Okuduğum kitaplar,meteryaller bana çok şey öğretti. Bizde tam gaz devam yani Montessori eğtimine.Buda benim nacizane fikrim
Aslında haklısında cnm. Fakat bu egıtım sadece nohutla kartonla olucak iş değilmiş.çok kapsamlı , çok farklı oyuncak gerektıren , bı egıtım ki anaokullarında bıle okadar ozenılmesıne karsın genede eksıklıkler olabılıyormuş.
gittiğim seminer olsun , kurs olsun , okudugum kıtaplar , okudugum unıversıte olsun .... sızın ogrettıgınız cok ıyı bısey bende onu ogluma ogretıyorum. her annede evladına ogretıyor. ama tam anlamıyla montessorıe egıtımınden bahsedersek tabıkı yapıcagımız eksıklıkler olucak . Ki ben ekonometrıyle ılgılenıorum ılgı alanımada pek gırmeyen bı konuyla bukadar ısrarcı olmak ıstemem. bunlar sadece uzman doktorumun bana soledıgı nacızane fıkırleri .
sende haklısın canım tabiki bizde sadece nohutla kartonla yapmıcaz bu işi. Ki benim alanım işletme olmasına rağmen hepimiz önce anneyiz evlatlarımızı en iyi şekilde yetiştirmek istiyoruz bu eğtimin adı ne olursa olsun öncelik onlara yararlı şeyler verebilmemiz.bu konu ilgi alanım değil diyerek kenarada çekilemem.neyse biz burada bilgi ve tecrübelrimizi paylaşmaya çalışıyoruz.umarım yararlı oluruz
İlgi alanım değil diyerek kenara cekılmedım zaten :) sadece doktorumla konustum ve sızlede paylasmak ıstedim ama nedense dogru bılınen yanlıslar oldugu zaman kabul etmek yerıne bılmedıgımız - okumadıgımız konuyla ılgılı tartısmaya gırerıs bunu daha fazla yasamak ıstemıyorum cnm. senıde bebegınıde optum kocaman.
........................ne yanlış acaba ???
bilmediğimizi,okumadığımızı,ve en önemlisi araştırmadığımızı nerden biliyorsunnn?????
Doktorun ne kadar biliyorda atıp tutuyorrr????
Montessori mail grubuna üye olsunn ondan sonra iyi bir anlasın içeriğini sonra atıp tutsun
Yurt dışında bile okullarda bu eğitim söz konusuuu...
Lütfennnlmaz:
Önce siz uzman bir doktorla kendınızı bır tutmayacaksınız.yurt dısında degıl turkıyedede verılen bı egıtım. ayrıca ıster verrrr ıster vermeeee benı ne alakadar edebılır soylermısın ???? sen ıreme egıtım vermıssın vermemıssın bana bı yararı veya zararı yokki. herkes özgür. ben sadece konustugumuz konuyu buraya yazdım . ama benım doktorum yanlıs bılıyormuş . şimdi kendısıne bı telefon acıyım maıl grubuna uye olsun banada ole ATIP tutmasın çok ayıp çokkkk.
saadetcim bu uyku oyun banyo yemek kartonlarından sonra ne yapabiliriz?
bir fikrin varmı canım