• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi 2009 Haziran Bebeklerinin Gelişimleri, Aşıları ve Aylık Kontrolleri

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Oğlum bugün tam 6,5 aylık dün aşılarımızı olduk ve çok ateş yaptı ilk defa çok şükür dün geceyi atlattık bugün iyi, 10.200 gr 72 cm sağlığıda yerinde çok şükür..bir sonraki aşılar 1 yaşında olcakmış sizinde öylemi kızlar??

Oğlum bugün tam 6,5 aylık dün aşılarımızı olduk ve çok ateş yaptı ilk defa çok şükür dün geceyi atlattık bugün iyi, 10.200 gr 72 cm sağlığıda yerinde çok şükür..bir sonraki aşılar 1 yaşında olcakmış sizinde öylemi kızlar??

Maasallah ogluna... Bizim bir sonraki asilar 9. ayinda olacakmis, dr. umuz oyle dedi.

evet benim oglum icinde doktorumuz öle söyledi bir sonraki asi 1 yasinda........

selam kızlar bayadır kimse yazmamış..
ben o kadar yoğunum ki, işe giderken daha az yoruluyodum ya:)

bizim ahmetin dişler çıktı resmen gelişim durdu.Kasımdan beri toplasan bir buçuk kilo almadı. Bazen üzülüyorum, onun gibi gelişimi hızlı olan bi çocuk neden böle oldu diye. Sonra kendime kızıyorum. Kilosu boyu posu yerinde Allah'a şükür daha çok kilo alması değil sağlıklı olması önemli. Bunu biliyorum ;ama ana yüreği.. Ek gıdaya geçeli bakamıyorum diyorum ne bileyim..

8 ay 2 günlükken iremim
7900 71 cm
:nazar:

nazcım artık ayda en az 300 grm alırlarmışş
kızım 2 ayda toplam 300 gr almış
ama boya vermişş
birde çok hareketliler artıkkk kg yapmıyor :)

ilaç olarak demir damlasını değiştirdi doktorumuz artık damla değilde şurup olarak verdii
damla karşılamazmış artıkk
ihtiyacını
vitaminimiz de aynı multıtabs

8 ay 2 günlükken iremim
7900 71 cm
:nazar:

nazcım artık ayda en az 300 grm alırlarmışş
kızım 2 ayda toplam 300 gr almış
ama boya vermişş
birde çok hareketliler artıkkk kg yapmıyor :)

evet aynen oyle, cok hareketli olduklari icin artik kilo yapmiyorlar ama dedigin gibi boylari uzuyor. Benimkide 2 ayda ancak 500 gr. aldi. Su anda yaklasik 10 kilo oldu. Bebeklerimize maasallah...

yağız 8 ay 1 günlük bugün kontrolü vardı 11 kg - 74 cm boy - 45,5 cm ; fakat şu kan damlası dişleri karattıyormuş ferrum fort yapmıyormuş onu değiştirdik ..

behlül efe de 8 ay 10 günlük bizde de kilo 7900 boy 69,5 cm 2 adet diş çıkardık, emekliyoruz , ayakta durabiliyoruz,hala anne sütü ile besleniyoruz ek gıdalar da takviye halinde kan ilacı bıraktık 2 aydır vitamin kullanıyoruz.

benim tontişim 8ay 20günlük kilosu 10kilo 200gr boyuda 74cm maşallah kuzucuğuma

emekleniyor komando gibi sürünüyor,tutunarak kalkıyor,sıralıyor çok canı isterse 10sn kadar ayakta duruyor,

tek parmağımı tutarak güzel güzel yürüyor,

hala dişimiz yok

benim tontişim 8ay 20günlük kilosu 10kilo 200gr boyuda 74cm maşallah kuzucuğuma

emekleniyor komando gibi sürünüyor,tutunarak kalkıyor,sıralıyor çok canı isterse 10sn kadar ayakta duruyor,

tek parmağımı tutarak güzel güzel yürüyor,

hala dişimiz yok

aynen benim eylulumde bunları yapıyo bizdede diş yok

Back