• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi 2009 Haziran Bebeklerinin Gelişimleri, Aşıları ve Aylık Kontrolleri

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
5.ayımız bitti 8.150gr 69 cm.(2.600 46 cm.doğdu ) ama doktorumuz her 1 kilo aldığı için obezlik yolunda gittiğimizi söyleyerek bugün de olduğu gibi her kontrolde accaip moralimi bozuyor.çocuğa 3 saatte bir 120cc mama veriyorum.erken acıksa bile oyalıyorum 3 saat dolsun diye.millet yemiyor kilo alamıyor die ağlanır biz de dr.yüzünden yiyo ve kilo alıyo die kafayı yemek üzereyiz.ek gıdaya başlamıtık artık öğün haline getirecekmişiz bugün ööle dedi.mamayla bu kadar kilo alıyosa ek gıdayla ne olacak bilemiyorum.bilen varsa akıl versin.....offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

bugün bizde 3aşı olduk:çok üzgünüm: kızım 7700kg boyu 66cm 6.ayımızn bitmesine 1gün kaldı cenntbahcemiremim kızlarımzn boyu posu aynı sayılır sağlıklı mutlu gülücükler bebişlerimizeopuyorumnanaktan

bizim kontrol ayın 15inde ama oğlum hiç kilo almadı gibi geliyo bana, hatta zayıfladı sanki..
bu arada 27 kasımda tam da doğum günümde oğlumun alt iki dişi çıktı kızlar...
aşı olan bebeklere geçmişler olsun, ateşsizce atlatsınlar inşallahh...
iremciğimin boyunu posunu bi yere not ediyim lazım olacak banasengözlerimebaksanab

slm kızlar biz henüz 6 ay aşılarımızı olmadık bu ayın 15 inde dolduruyoruz 6.ayımızı ama 10 gün önce 9600 70 cm yağız .. Asıl sorun sanırım artık bebeklerimiz diş çıkaracaklar müthiş bir iştahsızlık var ve evde yapmadığımız şaklabanlık kalmadı üstelik çok sevdiği bazı şeyleri hiç yemiyor bizi zorlu günler bekliyor Allah hepimizin yardımcısı olsun

bugün bizde 3aşı olduk:çok üzgünüm: kızım 7700kg boyu 66cm 6.ayımızn bitmesine 1gün kaldı cenntbahcemiremim kızlarımzn boyu posu aynı sayılır sağlıklı mutlu gülücükler bebişlerimizeopuyorumnanaktan
ay hakketen bunlar aynı ebattalar delikafadulden
bizim kontrol ayın 15inde ama oğlum hiç kilo almadı gibi geliyo bana, hatta zayıfladı sanki..
bu arada 27 kasımda tam da doğum günümde oğlumun alt iki dişi çıktı kızlar...
aşı olan bebeklere geçmişler olsun, ateşsizce atlatsınlar inşallahh...
iremciğimin boyunu posunu bi yere not ediyim lazım olacak banasengözlerimebaksanab

düşünceli teyzesi :ecrin_bebek:

ben de 28 inde asısı var o gün ölçtürcem ama bayramın birinci günü 7500 cıkmıstı 5 ay 1 haftaıktı o zaman bakalım nolmuş kilosundan cok gelişimi daha önemli herzamanki gibi ayrıca ben minyon insanları hep daha cok begenmişimdir hiç yaşlanmazlar ne güzel :)

merhaba haziran güzelleri:)
biz aylık gelişimimizi yazmamışız hemen yazalım:
oğluşum tam altı aylıkken yani 15inde kontrole gitti ve 9500kilo ve 72 cm
gelişimi normal. boyuna göre kiloda iyi dedi doktor yani şimdilik obezite problemi yok zaten dişlerde ve hareketlendiği için artık eskisi gibi kilo da almıyo sanırım.
aşılardan dolayı da sadece ilk gün ateşlendi.

Back