• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi 2009 Haziran Bebeklerinin Gelişimleri, Aşıları ve Aylık Kontrolleri

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Medet Ali de 8 kilo 700 gr boyuda 70 cm .2 tane disimiz cıktı .Ama oglum ıstahsız oldugu ıcın bıraz zayıf kaldı.İstahı acılsın dıye ne verebılırım.sizler neler verıyorsunuz.Hepinizin bebeklerine Masallah

Maşallah bebişlere allah nazardan korusun yavrularımizi. Benim oğlum halen daha emeklemıyor sadece yuvarlanıyor.ayakta zor duruyor. Normal mi bu? 1tane dışımız çıktı. Oda daha yeni. 9aylık olacak 3gün sonra.

merhaba kızlar bizde bu hafta doktora gittik, ahmetim 9ay 10 günlükken 10kilo 580gr boyu 77,5 cm.

bizde Allaha şükür hastalık olmadı iki aydır, bir ara arka arkaya üşütmüştü çok kötü olmuştum. oğluşum bir kaç ay yuvarlandı durdu evin içinde bir kaç haftadırda komando gibi sürünüyo, dizlerinin üstünde emeklemeyecek sanırım.

Tüm evi birlikte turluyoruz yürümeye bayılıyo, ama ben kollarından tutarak anca gidiyo. Park beşikte tek bırakamıyorum kalkıp kendini aşağı sallıyo, bi kere havada yakaladım nerdeyse, Allah korudu..

naz pitircik masallah benim oglum 26 haziran dogumlu kilosu senin bebisle ayni fakat boyu kisa galiba 72.sizin dogum tarihi kac?hangi vitamini bebekler daha cok sever..devit 3 kullandim hep ama vitamini almadi benimki.halada almiyo.napicam bilmiyorum.zorlamak istemiyorumda..

boncuğum 10 aylık ken 8600gr 72 cm :nazar:
herşey normal hareketli mi hareketli bi kızım var kg yapmıyor kıpır kıpır ve çok şükür sağlıklıı
çokdandır emekliyor 3-4 ay oldu sanırım
az kaldı yürüycekkk
:nazar:

Medet Ali de 8 kilo 700 gr boyuda 70 cm .2 tane disimiz cıktı .Ama oglum ıstahsız oldugu ıcın bıraz zayıf kaldı.İstahı acılsın dıye ne verebılırım.sizler neler verıyorsunuz.Hepinizin bebeklerine Masallah
cnm mrb benim kızımda çok iştahsızdı vitamin ilacına başladık şimdi maşallaj iştahıda iyi fayda etti yani adıda supravit

maşallah tüm bebeklere doruk 16 haziranda doğdu en son 22 nisanda muayene oldu..boyu 74,5 cm kilo 8370gr....çok hareketli bi bebek olduğu için son ayda hiç kilo almamış....bakalım bu ay ne olacak 22sinde kontrolümüz

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bende haziranda dogum yaptım oglum 3300 50 cm dogdu 1,5 ay önce 9,5 kiloydu boyumuzda 72 olmuştu gelişimi yavaşladı doktorumuz normal gidiyor diyo herşeyi 2 tane diş çıkardık çok hareketli hç durmuyo sanırım ondan kilo almıyo 6, aydan sonra çok hareketlendi yürümeye çalışıyo ama cesaret edemiyo.gece sürekl uyanıyo sizn bebişlerinizin uykusu nasıl gece uyanmaması için neler yapablirim

merhaba...
aylar olmuş ben girmeyeli:((
herkesin bebeğine maşallah..benim oğlum bir aydır normal emekliyo sürünmekten vazgeçti..iki haftadırda koşuyo, yürümektense koşarak gitmeyi tercih ediyo paşam..ne zaman yürür bilmiyorum bir iki metre koşuyo babasının yada benim kollarına sarılıyo..yürüyeyim denge kurayım derdi yok birden kanatlanıyo..

şehirdışındaydık hastalandı, sanırım kilo verdi pazartesi kontrolümüz var, bakalım ne kadar vermiş:((

bizim doktor kontrolümüz 2 ay arayla dün gittik irem hanım hiç kg almamışşş çok hareketli bir bebek yağ yapmıyor sanırımmm boyu uzamış kg sabit
kg 8600 73cm
doktor yine bi kanına bakalım dedimmm ondada bişey çıkmadıııı çok şükr
hiperaktif bu kız dediii:))
daha diş çıkarmadık biz hiç alttan şişmiş patlıycak yakında dediii
göz muayenesini söyledi 1 yaşına girdiği içinn onuda yaptırdıkk bişey yok yolunda dedi doktordaaa

benim kızımda 11.5 aylıkken 9600 kilosu,73cmde boyu geldi.
doktor iyi diyo,ama çevremdekiler zayıf diyo.
maşallah deyim ben ne dersem hepsini tekrar ediyo.
kendi adını söyluyo,baba gitti diyorum oda diyor.
2 cümleyi kurabiliyo bazen.
ne dersek papağan gibi tekrar ediyo ama yürümüyo tembel kızım.
herşeyi erken oldu bi yürümesi kaldı.
oda 1 aya kalmaz olur herhalde.
dewamlı yürümek istiyo çünkü....
çok hareketli hiç yerinde durmuyor....

merhaba bayanlar bende bir haziran annesi olarak sizinleyim benim oğlumda 1 yaşında 9 kilo boyda 71 cm 5 tane de dişi çıktı ama yürümedi tembel herhalde yürümek istiyor ama denge kuramadı daha

benim kuşum 10 kilo ve 73 cm di 12 hazıranda 1 yaş olduk. sadece saglık ocagındakı aşılarını yaptırdım. 13 aylık olunca su cıcegı asının yaptırcam özelde. göz kontrolu yaptırmadık ama arkadslar benım kızım 9 aylık yurumeye basladıgı ıcın kafasını cok carpıyo ya moralım bozuluyo cıddı bı kanama vs olmadı ama bu carpmaları cıldırtıcak ya cok endıselenıyorum sızın benıslerde düşüyomu.

az önce 1 yaş aşılarımızı olduk geldik..kilosu 12.700:nazar: boyu 82 cm çıktı.tombik ama maaşallahı var yerinde durmuyor.çookk hareketli..hem enine hem boyuna benim bebişim:)

Son düzenleme:
Back