• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi 2009 Haziran Bebeklerinin Gelişimleri, Aşıları ve Aylık Kontrolleri

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
benim kızımda 4.ayını bitirdi 7100 gram 66 cm 900 gram almış şimdiye kadar 1 kilo alıyordu demir başladık ama günde sekiz damla dört dört diye ver dedi çünkü hepsini birden veridinmi ya ishal ya kabızlık yapıyormuş ben sadece dört veriyorum ek gıda gibi yavaş yavaş alışsın kuzum daha mantıklı geliyor

bebeğim 4. ayını bitirdi 7485 gr ve 65,5 cm bu ay 610 gr almış 1 kilo alıyordu dr. sütün azalmış dedi çoook üzgünüm bulgur, dere otu, bol su hepsini denedim ama olmuyor :( ek mama veriyordum onu artıracağız ve ek gıdalara geçicez. ne kadar su vereyim bilen var mı?

4 ay 1 haftalığız 8400 gr 68 cm olmuş oğlum herşey yolunda ekim 27de 4.ay aşılarımız var önceden aşı olanlar bilgi verirse çok sevinirmmm:D

merabalar benimde haziran 16 da kızım dünyaaya geldi çok şükür. :)) doğum kilosu 3460 gramdı 4 gün sonra konrole gittiğimizde 80 gr vermişti. daha sonraki aylık kontrollerinde herşey yolunda gitti.4. ayını bitirdiğinde 7 kilo ve 62 cm di. 1 hafta sonra tekrar kontrolümüz var bakalım miniğim ne kadar olmuş.tüm bebeklerimize ve annelerimize sağlıklı günler diliyorum :)))))

AYŞEGÜL41, oğluşun resminde çok tatlı, Allah bağışlasın. Kilosunu dert etme, çünkü zamanla bu kadar olmaz. Benim derdim de kilo alamaması.:((( Doğumu çok tombişdi ama nazar değdi(başka sebep bulamadık) ve 5 ayda 2 kilo alabildi:(( O yüzden bu sayfaya bakmak moralimi bozuyor:(((
Öemli ola sağlıklı olmaları.

AYŞEGÜL41, oğluşun resminde çok tatlı, Allah bağışlasın. Kilosunu dert etme, çünkü zamanla bu kadar olmaz. Benim derdim de kilo alamaması.:((( Doğumu çok tombişdi ama nazar değdi(başka sebep bulamadık) ve 5 ayda 2 kilo alabildi:(( O yüzden bu sayfaya bakmak moralimi bozuyor:(((
Öemli ola sağlıklı olmaları.

cnm öncelikle teşk.ederim.allah cümlemizin evladını bizlere bağışlasın.benimki de olması gereken den fazla, benimde ona moralim bozuluyor.korkuyorum obez falan olur diye.bugün tarttırdık yine.biraz daha almış.hep böyle kalmaz diyor herkes inş. bakalım..sende üzülme cnm.bak kendin söylüyorsun önemli olan sağlıklı olmaları diye..takmayalım kafamıza.sağlıklı olsunlar yeter:Saruboceq:

slm benim kızımda 26 haziran doğumlu.2800kg 50 cm doğdu.şimdi 6800 64 cm boyu.ama 2 gün başında özellikle ateşi vardı.doktora gittik viral enfeksiyon dedi.şimdide kızarıkları var kızamık diye tahmin ediyoruz.bu aylarda böle şikayeti olan anneler varsa ltf yardımcı olsun çok endişeliyim.hastaneyede götürmek istemiyorum artık grip vs.insanın psikolojisi bozuluyor valla.hepimizin Allah yardımcısı olsun.sevgiler...

merhaba kızlar;
bugün bizim aylık kontrolümüz vardı.
emzirmeyle ilgili yaşadığımız onca sıkıntıya rağmen oğluşum bu ay kilo almış şükür. Doktor amcası hala gelişimi yavaşladı dese de 9.030 gr ve 70 cm olmuş oğlum.

eski gelişim hızına göre tüm bebekler yavaşlıyo haliye bu ay 600gr kadar alması gerekiyordu dedi doktor Ahmet 500 gr aldı. Ama bu çok normal yazık yavrum memelerden kan çekip kusuyo bi emzirmede krem sürmeyi unutuyum hemen kanıyo memişler.

bu arada antibiyotik kullanıcam inşallah Ahmeti çok etkilemez...
bizden şimdilik bu kadar...herşey gönlünüzce olsun:)))

slm benim kızımda 26 haziran doğumlu.2800kg 50 cm doğdu.şimdi 6800 64 cm boyu.ama 2 gün başında özellikle ateşi vardı.doktora gittik viral enfeksiyon dedi.şimdide kızarıkları var kızamık diye tahmin ediyoruz.bu aylarda böle şikayeti olan anneler varsa ltf yardımcı olsun çok endişeliyim.hastaneyede götürmek istemiyorum artık grip vs.insanın psikolojisi bozuluyor valla.hepimizin Allah yardımcısı olsun.sevgiler...

canım benim bence doktora git. randevu alıp tam saatinde hastanede ol bebek çok hastane havasını solumamış olur. Diğer insanlardan uzak tut. Kar zarar analizi yap, emin ol gitmen daha iyi olur. Bak 2009 Haziran annelerinden saadet arkadaşımızda geç gitti bebeği enfeksiyon kapmış demiş doktor gittiklerinde.

merhaba kızlar;
bugün bizim aylık kontrolümüz vardı.
emzirmeyle ilgili yaşadığımız onca sıkıntıya rağmen oğluşum bu ay kilo almış şükür. Doktor amcası hala gelişimi yavaşladı dese de 9.030 gr ve 70 cm olmuş oğlum.

eski gelişim hızına göre tüm bebekler yavaşlıyo haliye bu ay 600gr kadar alması gerekiyordu dedi doktor Ahmet 500 gr aldı. Ama bu çok normal yazık yavrum memelerden kan çekip kusuyo bi emzirmede krem sürmeyi unutuyum hemen kanıyo memişler.

bu arada antibiyotik kullanıcam inşallah Ahmeti çok etkilemez...
bizden şimdilik bu kadar...herşey gönlünüzce olsun:)))

hayatım maaşallah yavrunun kilosu çok iyi emziriyorsunda.. anlamadığım senin doktorun neden gelişimi yavaşladı deyip moralini bozuyor ya.. bu son derece normal benim bebeğimde son 2 aydır 500- 600 gr alıyor. doktorum her halukarda 6. aya kadar emzireceksin herşey yolunda diyor. senin doktora kafayı taktım valla.. çekinmese mama ver diyecek..

Back