- Konu Sahibi naz&pxixtxixrcxixk
-
AYŞEGÜL41, oğluşun resminde çok tatlı, Allah bağışlasın. Kilosunu dert etme, çünkü zamanla bu kadar olmaz. Benim derdim de kilo alamaması.(( Doğumu çok tombişdi ama nazar değdi(başka sebep bulamadık) ve 5 ayda 2 kilo alabildi ( O yüzden bu sayfaya bakmak moralimi bozuyor ((
Öemli ola sağlıklı olmaları.
slm benim kızımda 26 haziran doğumlu.2800kg 50 cm doğdu.şimdi 6800 64 cm boyu.ama 2 gün başında özellikle ateşi vardı.doktora gittik viral enfeksiyon dedi.şimdide kızarıkları var kızamık diye tahmin ediyoruz.bu aylarda böle şikayeti olan anneler varsa ltf yardımcı olsun çok endişeliyim.hastaneyede götürmek istemiyorum artık grip vs.insanın psikolojisi bozuluyor valla.hepimizin Allah yardımcısı olsun.sevgiler...
maşalllah nazcım oğluşunaaa
merhaba kızlar;
bugün bizim aylık kontrolümüz vardı.
emzirmeyle ilgili yaşadığımız onca sıkıntıya rağmen oğluşum bu ay kilo almış şükür. Doktor amcası hala gelişimi yavaşladı dese de 9.030 gr ve 70 cm olmuş oğlum.
eski gelişim hızına göre tüm bebekler yavaşlıyo haliye bu ay 600gr kadar alması gerekiyordu dedi doktor Ahmet 500 gr aldı. Ama bu çok normal yazık yavrum memelerden kan çekip kusuyo bi emzirmede krem sürmeyi unutuyum hemen kanıyo memişler.
bu arada antibiyotik kullanıcam inşallah Ahmeti çok etkilemez...
bizden şimdilik bu kadar...herşey gönlünüzce olsun:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?