Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi 2009 Haziran Bebeklerinin Gelişimleri, Aşıları ve Aylık Kontrolleri

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
benim oğlumda 15 haziran doğumlu.2.900 doğdu.şimdi 6 kilo.baş çevresi 40.maşallah gelişimi güzel.ben gazı için nurse harveys diye bitkisel ilaç kullanıyorum iyi geliyor.eczanelerde var.bu uykusuzlukta sıcaktan diye düşünüyorum

4haziran doğumlu kızım var 3310gram doğdu buğün sağlık ocağına gittik kontrole 6300 gram 60 cm olmuşuz baş cevresini sormayı unuttum herşey yolundaymış sükürler olsun sağlıklı olsun bebişim benimmmm

çoğunuza boy ölçümü yapmışlar.bizim burada kalça çıkıklığı oluyor diye sağlık bakanlığı yasaklamış ölçmüyorlar.aslında merakta ediyorum

ben yatırıyorum sedyeye cetvel gibi uzun bişeyle ölçüyorlar kalça çıkıklığı yapacak bir harekette yapılmıyor canım neden yasaklanıyor anlamadım doğrusu..halbuki bebek hiç ellenmiyor

selam benim kızım 3170 gr doğdu şimdi 3. ayımız bitti 6200 gr boyu 62 cm baş çevresi 39
maşallah kızıma diyin teyzeleri uyku problemi gündüzleri bizdede var çok ilgi istiyor
işi gücü bırak karşımda şaklabanlık yap diyor annesi de yapıyor

bugün oğluşumun aylık kontrolü vardı teyzeleri Allaha şükür herşey yolunda çıktı.
çok kusuyordu doktor emme sürelerini kısaltmamı istedi. Yani yine istediğinde ver ama 10dk veriyosan 8dk düşür dedi.
Ahmet 3660 doğmuştu. Bugün itibariyle 7890 gr, 65cm ve baş çevresi 42cm
N'olur maşallah deyin, Allah yavrularımız nazarlardan korusunnn

merhaba kızlar yağızımızın bugün 3.ay kontrolü vardı herşey yolunda pişik,gaz, konak,pamukçuk,kulak iltihabı vs.hiçbiri yok çok şükür hiçbiri olmadı herşey tam tıkırında çok şükür maşallah benımkı zayıf görünümlü kilolulardan yani ağır ama görünümde bişi yok herkez çok ağır kilolu diyordu bende biraz düşürmüştüm yemesini fakat doktorum kgına göre fazla ama dahada ver istedikçe içtikçe ver dedi neyse 7275 gr.64 cm boy 41 cm.baş çevresiyle iyi giden bir gelişimimiz var sizinkilerede benimkinede maşallah

ilaydamda 2500 kilo 46 cm doğdu.şuan 3 aylık 5280 kilo 59cm boy.çok küçük doğdu bebişim.sizce gelişimi nasıl kızlar.

Maasallah tosuncuga.. Allah hepimizin yavrularini korusun...

merhaba arkadaşlar 29 haziran doğumlu ikiz bebeklerim var 2 gün sonra 3 ayları dolacak yarın da rotavirüs aşısı yaptıracağız sizler yaptırdınızmı ne kadara yaptırdınız pahalı olduüu söylediler

cnm merhaba.benim oğlumda 27 haziran doğumlu.bugün 3.ayını bitirdi.birkaç gün önce rotavirüsün ilk dozunu yaptırdık.142 tl ye yaptırdık cnm..bu durumda sana biraz pahalıya patlayacak..ama olsun onlar için değer değilmi?öpüyorum o minikleri..opuyorumnanaktan

canım bir iki doz yapılan bi marka var bir de üç doz yapılan bence iki doz yapılan hem maddi anlamda daha hesaplı hem de zaman açısından iki kerede kurtuluyosun. Bizde iki doz olanın tek dozunu 140a almıştık

kızlar biz niye geride kaldık ben bugün bebeğimi tkrr kontrol ettirdim 7750 gr 65 cm 41 baş çevresi..Ayrıca yağızda çok ilginç şeyler oluyor 8 adet diş çıkarmak üzere evet inanması çok güç ama bu doğru..gülmeliyim ağlamalı?

Benim kızım da 30 haziran doğumlu. 1 hafta önce kontrolünde boyu 63 cm, kilosu 7.160 idi. Ayrıca rota vvirüsünüde yaptırdık. Fiyatı 142 tl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…