• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi 2009 Haziran Bebeklerinin Gelişimleri, Aşıları ve Aylık Kontrolleri

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
unutmuşum yazmayı buraya geçenlerde roto rix ide vurulduu kızım daha doğrusu ağzına damlatıldıı
2 ay sonra tekrarrrlancakkkk...

canım 2. ay aşıların senin nelerdi? rota virüsü diğer aşılarla aynı gün mü yaptırdın? ben onu ücretsiz biliyordum. nerden aldın?çok soru sordum ama :))

canım 2. ay aşıların senin nelerdi? rota virüsü diğer aşılarla aynı gün mü yaptırdın? ben onu ücretsiz biliyordum. nerden aldın?çok soru sordum ama :))

cnm 2 ay aşı larımız karma aşılardı
cnm 3 yerden vuruolar..
roto virüsü aynı gn vurulsada bi zararı olmaz mışş cnmm doktor sölemişti
ama ben ogün irem huysuzluk eder die 3 gn sonra yaptırdım o zaten ağızdan damlatılıoo eczaneden aldım cnm
rotayı devlet karşılamıo cnm özel old içinnn
140 tl ücreti cnmm
2 ay arayla 2 aşamada yapılıooo o zman aydındaydım sağlık ocağında yapıldı bu aşılar cnm ireme
olur mu öle şey cnmmm :))))
sorcaz tabi birbirimize

benim kızımda 5500 olmuş 58 boy herşey gayet iyi dediler özel aşıları sartmı kızlar bana kimse vurdur demedi

canım rotavirüsü aşısı ishale karşı yapılan bi aşı internetten araştır istersen yararlı bi aşı. 3 doz ve 2 doz uygulanan iki farklı marka var bizim dr. 2 doz olanı önerdi onu yaptırdık.

merhaba benimde 5 haziran doğumlu bir oğluşum var.bugün rotarıx aşısını yaptırdım sağlığı gayet iyi ama gündüzleri hiç uyumuyor yarım saat sallıyorum 10 dk. uyuyor beni deli ediyor.başkada bir sorunumuz yok Allaha çok şükür teyzeleri...

bana doktor tavsiye etmedi rota aşısını zaten küçükler sonuçta mikrop aşıda çok gerekli görmüyorum kilosu iyi sağlıklı dedi

kızlar bugün aşılarımızı yaptırdık henüz 2 saat oldu eve gelince hmn paranox fitil attım şuan uyuyor oğlum 6460 gr olmuş 59 cm 39 başçevresi nasıl ??ayrıca bu aşı kesin az da olsa çokda olsa ateş yaparmı?3 gün sürer mi kesin ? cvp bklyrm

merhaba benimde 5 haziran doğumlu bir oğluşum var.bugün rotarıx aşısını yaptırdım sağlığı gayet iyi ama gündüzleri hiç uyumuyor yarım saat sallıyorum 10 dk. uyuyor beni deli ediyor.başkada bir sorunumuz yok Allaha çok şükür teyzeleri...

bu aralar bnm iremimdee böle yapıyorrr kafayı yemek üzereymmm :bbo:

offf ya uyku sorunu hepimizde var demekki!!! Gece uyumuyo uyumuyo dedim gece biraz biraz uyumaya başladı şimdi de gündüzleri ömrümü çürütüyo...
uyudu diyorum arkamı dönüyorum başlıyo ağlamaya:gitme:
uyumak istiyo uyuyamıyo. ağlayıp tekrar dalıyo bazen bazen de hemen kalkıyo-tatlicadiarzu-

Kizlar bizimkide gunduzleri hep yaninda birini istiyordu, ben buna oyuncaklarla cozum buldum. Birkac gun once oynamaya basladigini farkettim ve oyun halisina koydum hani su tepesinden oyuncaklar sarkan hali, iste onda cok guzel oynuyor ve oynarkende ben islerimi guzelce yapiyorum. Sizde oyuncaklarla oynatmaya calisin, oynarken yoruluyor ve uykuya daliveriyor.

Bizimkinin kilosu 4. ayimiz bitmek uzere ve 6.600 gr oldu maasallah, boyunu hala olcemedim.

benim oğluşum 8 aylıkken 2600 doğdu.sütümün azlığı nedeyle 2300 düştü 3 gün sonra.Hemen mamaya başladık maalesef...:((
Şimdi 67 günlük 4500 gr ve 57cm.sizinkilere göre zayıf ama kendi gelişimi içinde gayet iyiymiş drumuz ööle diyor.
Biz de rotatek aşımız da dahil hepsini vurdurduk hatta 3lü karmadan sonra 12 saatlik yola çıktık şükür ateş hzuzrsuzluk falan yapmadı.deviti biz de kullanıyoruz
bizim tek dedimiz kolik ve buna bağlı uykusuzluk:((((((((((((

dktormuz iremin vitamini değiştirdi daha kapsamlısını verdi artık
devit3 yerine
multitabs gnde 1ml olmak üzere kullnıyoruz....

15 haziran doğumluyuz 3200 doğumla 82.günümüzdeyiz 6850 gr.59 cm . 39 cm başçevresi :) yanlızca d3 kullanıyoruz herkez vitaminlerden bahsediyor ama bizim doktorumuz hiç böyle birşeyden bahsetmedi neyse 10 gün sonra kntrl var soracağım dr.a hoşçakalım

Back